fenmix Опубліковано 20 Березня, 2012 в 13:47 #51 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 13:47 За кого чи за що вам має бути соромно? За Луцьк? Таких дибілів, включаючи самого Дурнєва розкидано по всій країні, війна не всіх забрала.Хай народ кайфує, якщо молодість. Життя навчає, а зробити з кота собаки не вийде, поки він сам цього не усвідомить. І все тут.ТЕТ як і був паршивою помийкою нац. телебачення, так і залишився.
Гетто Опубліковано 20 Березня, 2012 в 13:57 #52 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 13:57 Імхо, людині, яка знає хто така Анна Кареніна, Му-му чи Пітер Пен байдуже де відповідати на питання про них ну.. вопрос имеет несколько значений... во первых: в ночных клубах атмосфера и состояние человеческого организма бывает такое, что не только спутаешь Тома Соера с писателей, а и Б-га с Дьяволом, будь ты хоть профессором всевозможных академий. Во вторых:вот например я могу по памяти цитировать целые главы творчества Булгакова, или тексты песен Сектора Газа, знаю на память очень много творчества Высоцкого, Башлачёва... Но математика, начиная от класса 6... физика, химия 7 класса для меня китайская грамота... вот подойдёт ко мне в клубе этот чувак с телевизора и задаст мне вопрос :Что такое "Вычисление относительной молекулярной массы вещества по его формуле ?... а это 7 класс... и типа я скажу : не знаю, или начну всякую чепуху нести... покажут по телеку меня, и все будут фукать.. и кричать.. быдло !!!! позорит Луцк!!!!! вот вам и теле шоу... имхо..
ChB Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:09 #53 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:09 Б-гаКласно скоротив.
lerov Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:32 #54 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:32 Коли чуєш після словесного поносу кожного: я з Луцька - то аж коробить. Соромно. Склалось враження що їх спеціально просили казати це на камеру.Так і є. Країна повинна знати своїх героїв.От тому і соромно. Можна було б сказати це не Луцьк, в нас розумні, але ж ні...Як можна судити по даній "програмі" про рівень розуму у луцької молоді !?!Це те ж що в учасників по КВН визначати рівень - гумору, або по "Що? Де? Коли?" - інтелекту.На яку обєтивнісь можна розраховувати на телебаченні?Не будьте такими наївними - це просто шоу.І дурнев +1 - не найкраще з них.
Oksana04 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:36 #55 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:36 Як можна судити по даній "програмі" про рівень розуму у луцької молоді !?!Я десь писала, що в Луцьку ВСЯ молодь така??? Я писала виключно про тих, яких показали.Не будьте такими наївними - це просто шоу.Тобто всі, яких там показали, насправді розумні, просто шифруються?
Vadimm Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:39 #56 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:39 Це те ж що в учасників по КВН визначати рівень - гумору, або по "Що? Де? Коли?" - інтелекту. Це називається "нерепрезентативна вибірка" Тобто всі, яких там показали, насправді розумні, просто шифруються? Оксано, а хіба можна судити чи людина розумна чи ні тільки по тому чи знає вона ху із Пітер Пен / любе інше питання яке там звучало. Може він краще знає що таке "шпур тензора квадрупольного моменту"?
Arden Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:47 #57 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:47 так, є там такі... але ВСІХ не треба під одну гребінку загрібати Давайте будемо відверті, Метро скотилось і вже давно... Там не просто такі є, там такі більшість, проте в кожного своя думка. З.І. Добре, що вони передачу не в Шайбі знімали UPD. Так по цих питаннях не можна судити чи розумна людина, по них судять про рівень розвитку, так як це елементарні речі.
lerov Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:48 #58 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:48 Як можна судити по даній "програмі" про рівень розуму у луцької молоді !?!Я десь писала, що в Луцьку ВСЯ молодь така??? Я писала виключно про тих, яких показали.Не будьте такими наївними - це просто шоу.Тобто всі, яких там показали, насправді розумні, просто шифруються?- А я десь про ВСІХ писав ?___________Тобто їх (телевізійників) хліб зробити з тих (принаймі переважної більшості) кого вони показали саме таких.(Підем від протилехного) Як Ви собі уявляєте сюжет в якому всі або більшість відповіла б на всі питання вірно або хоча б адекватно?(І реторичне запитання)Який би в неї був рейтенг?
Oksana04 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:53 #59 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:53 Як Ви собі уявляєте сюжет в якому всі або більшість відповіла б на всі питання вірно або хоча б адекватно?(І рИторичне запитання)Який би в неї був рейтИнг?Мене б потішило, якби Луцьк взагалі не засвітився в такій передачі.Так, по цих питаннях не можна судити чи розумна людина, по них судять про рівень розвитку, так як це елементарні речі.+1
Гетто Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:55 #60 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:55 по них судять про рівень розвитку, так як це елементарні речі.Прочитай внимательней мой пост # 52..для кого то элементарные вещи это моментально определить в сложном предложении подлежащее и сказуемое, а для кого то нет более элементарной вещи чем "Вычисления относительной молекулярной массы вещества по его формуле"... всё относительно...
Vadimm Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:58 #61 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 14:58 UPD. Так по цих питаннях не можна судити чи розумна людина, по них судять про рівень розвитку, так як це елементарні речі. От я, наприклад, знаю лише що Пітер Пен - літературний герой (з ним ще Венді була) - і не більше (може я не люблю літературу?) за те добре знаю теорему Піфагора, то що, в мене низький рівень розвитку? Мо" я просто не настільки різнострононньо розвинута особистість, але ж не дурний! Та й взагалі, судити по одному питанню про розвиток людини - неправильно. На Борді теж не кожен (особливо випимши чи курнувши) скаже чому небо голубе.
lerov Опубліковано 20 Березня, 2012 в 15:00 #62 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 15:00 Як Ви собі уявляєте сюжет в якому всі або більшість відповіла б на всі питання вірно або хоча б адекватно? (І рИторичне запитання) Який би в неї був рейтИнг? Мене б потішило, якби Луцьк взагалі не засвітився в такій передачі. Для мене ця програма не авторитет, хоча результат її перегляду потішив. З.І. Oksana04, а Ви часом не вчитель укр. мови?
Oksana04 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 15:02 #63 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 15:02 От я, наприклад,...Так я теж не знаю всієї біографії Пітера Пена. Але ж Ви не сказали, що це відомий письменник/поет/діяч))) Ніколи не читала Анни Кареніної, але знаю, хто це. Франко, Шевченко - улюблені літературні герої. І т.д.З.І. Oksana04, а Ви, часом, не вчитель укр. мови?ні
INVICTUS Опубліковано 20 Березня, 2012 в 15:08 #64 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 15:08 взяти б того дурачка.. ой, Дурнєва, набухати добре, щоб лика не в'язав, запустити на якесь паті і спитати напам'ять гімн України
Гетто Опубліковано 20 Березня, 2012 в 15:25 #65 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 15:25 Але ж Ви не сказали, що це відомий письменник/поет/діяч))) Пол жизни был уверен, что Леонардо да Винчи клёвый художник... а тут бац !!! узнал что он Цитата из вики великий итальянский художник (живописец, скульптор, архитектор) и учёный (анатом, естествоиспытатель), изобретатель, писатель, один из крупнейших представителей искусства Высокого Возрождения, яркий пример «универсального человека» (лат. homo universalis). Леонардо осмысливался в последующей традиции как личность, наиболее ярко очертившая диапазон творческих исканий своей эпохи. Какое же я позорище !!!! не знал такой элементарной информации !!!! Мизансцена: Вопрос в ночном клубе от Дурнева : - Кто первый изобрёл телефон ? - Ответ накуренно - бухого чувака, танцюущего себе беспокойно в ночно клубе: Александр Белл, в 1876 году. Реакция Дурнева на ответ чувака: Ты, придурок !!!! в 1876 году Белл всего лишь запатентовал своё изобретение!!!! Занавес !!!
Arden Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:08 #66 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:08 Що ми сперечаємось? У всіх опитаних інтелект на обличчі написаний. Не може людина нести такі дурниці, незалежно від свого стану.Ніхто не говорить, що в Луцьку вся молодь така, є і нормальні які заклавши добряче в змозі вести себе як людина, а не як бидло.Того вечора там таких було десь 80%.Гетто, Вы давно були в клюбах Луцька?)
INVICTUS Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:20 #67 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:20 Не може людина нести таку хуйню, незалежно від свого стану.може, ще й як) це якраз від стану залежить... бо та вся дрянь, включаючи і сіньку, б'є по мозгах в першу чергу
vicit Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:26 #68 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:26 Географія - звідки виникла назва міста Луцьк, (можливо - Історія? їхня "правильна відповідь" злизана з вікі - нам розказували трошки інші варіанти походження, але щоб не впасти в грязь потрібно було б коментувати Вікі)Етикет - як вічливо пояснити другу що він рагуль? (невчив етикет, незнаю чи взагалі потрібно йому про це говорити, хоча якщо твій друг рагуль (бидло), то виходячи з "Скажи хто твій друг і я скажу хто ти" маємо, що ти сам рагуль, тоді - звідки рагулю знати етикет??)Зоологія (що таке клоака?) + Анатомія (про гланди) - визначення списані з Вікі - мабуть у самих проблеми із точним визначенням.Логіка - сама найстаріша професія в світі? (незнав, що збиральництво то професія, і мабуть це питання більше з історії ніж логіки)Право - навіщо в автомобілі презирватив? - No commentФізика і геометрія - претензій немає.
HWman Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:30 #69 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:30 Я за попкорном хто зі мною?
Zevs_Isver Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:31 #70 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:31 Я за попкорном хто зі мною? боян
Arden Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:35 #71 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:35 може, ще й як) це якраз від стану залежить... бо та вся дрянь, включаючи і сіньку, б'є по мозгах в першу чергу Муму - це коровка, а Араміс - це хімік, ой сумніваюсь Ну а Іван Франко і Українка - літературні герої
INVICTUS Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:42 #72 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:42 може, ще й як) це якраз від стану залежить... бо та вся дрянь, включаючи і сіньку, б'є по мозгах в першу чергу Муму - це коровка, а Араміс - це хімік, ой сумніваюсь Ну а Іван Франко і Українка - літературні герої ще й не таке можуть плести сіні рожі, яким в той момент явно не до літератури)
Arden Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:51 #73 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:51 Werwolf777, нє, це вже треба бути такім сінім, щоб ходити не можна було...А наші звьозди ще вполнє нічо так.
INVICTUS Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:57 #74 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:57 не завжди) знаю чувака, в якого від літри пива мозок пливе. але ходить він адекватно)
Vadimm Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:58 #75 Опубліковано 20 Березня, 2012 в 16:58 Ніколи не читала Анни Кареніної, але знаю, хто це. Франко, Шевченко - улюблені літературні герої. І т.д.Добре, але є особи, які з певних об"єктивних причин, до прикладу, підручник з укр літератури в очі не бачили (знаю таку людину особисто) - запитайте в неї хто такий Іван Франко - вона не відповість, то що, вішати табличку "дурень" - і в ефір?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.