Перейти до змісту

Забор з декоративних блоків.

qsedwa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть будь ласка скількі буде коштувати забор з декоративних блоків 20кв/м фундамент вже є. Ціна на блоки та роботу.

• 2 року потому...
Опубліковано

Теж цікавить. Довжина фудаменту 40 погонних метрів. І якщо є телефон будівельників. Дякую

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Такі блоки продавались на початку с.Зміїнець, два роки назад бачила, яка ціна за шт. не пам'ятаю.

Відпишіть, будь ласка, скільки буде приблизно коштувати робота з фундаментом.

Дякую.

Опубліковано

Такі блоки продавались на початку с.Зміїнець, два роки назад бачила, яка ціна за шт. не пам'ятаю.

Відпишіть, будь ласка, скільки буде приблизно коштувати робота з фундаментом.

Дякую.

Все рахується під клієнта, індивідуально на місці )

Опубліковано

Ну фундамент просто рахується) кількість кубів бетону треба знати.Ну і питаєте бригаду шо і по чом. Тобто скільки беруть за 1 куб бетону заливку вручну або котушкою. Доречі в мене знайомий бетонує фундаменти під забори. Можу тел. підкинути. Муровка з блоків ... то там іде ціна поштучно. Тобто за 1 блок. Оце все, що на місті рахується то воно то так, але щоб не нарахували Вам намісті за роботу) треба спочатку спитати скільки установка 1 блока певного розміру. Також взнати за муровку стовпчиків. З бригадами співпрацюю, які мурують також. Можу сказати, що у кожного ціна різна на роботу. Паро номерів мулярів найдеться якщо то.

Опубліковано

Рився в неті побачив наступне:

Декоративний блок коштує 17 грн приблизно

Блок іде розміром 400х200х200. Тобто один блок це 0.08 м.кв.

Ну а далі проста математика)))

Скільки коштує робота незнаю. Вроді 250 грн за куб можна домовитись

Ну й плюс фундамент під такий забор теж окремо рахуйте

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...