Перейти до змісту

Шукаю послугу перекомутації кабелів в електрощитку

prg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну, дивлячись на фото я б не сказав, що він згнив.... Не повертається певно, заклинив... Ну правий дивлюсь вільний, туди можна перекинути... А автомати як "несправно" працюють? Вибивають? чи не вимикаються?

Я не "доковирююсь", я просто даю варіанти щоб зекономити.

Опубліковано

Черные автоматы (те что на фото) по своей природе в 90% случаем не срабатывают на короткое замыкание, вот поэтому и провода обгорают. Они просто выполняют роль выключателей, но не как роль защиты от замыкания!

Опубліковано

Хоча в принципі да, якщо Ви не мали справи з електрикою, то краще знайти того, хто вміє. Але просто Ви теж маєте трішки розумітися, щоб він не втюхував Вам лишні витрати ;)

Там, в принципі, варто лише поставити три автомати (як зроблено в сусіда) і перекинути дроти на них. Тобто справа 15 хв. і вартість пляшки горілки ЖЕКовському електрику чи сусіду-телемайстру наприклад ;) .А автомати можете купити самі будь де.

Опубліковано

Черные автоматы (те что на фото) по своей природе в 90% случаем не срабатывают на короткое замыкание, вот поэтому и провода обгорают. Они просто выполняют роль выключателей, но не как роль защиты от замыкания!

Нет, немного не так. Обгорела изоляция на проводах, а это от плохого контакта на зажимах (со временем ослабевают). Плохой контакт -> нагрев -> оплавляется изоляция+быстрое окисление провода -> отгорание. Автоматы (полуавтоматы, если быть точным) имеют отключение по току короткого замыкания (тут Ваши точно сработают) и по долговременному завышеному току потребления, тоесть по нагреву грубо говоря. Вот эта защита у старых совдеповских со временем переставала работать
Опубліковано

Проблему вирішено!

Дякую sergK за якісну і оперативну роботу., професійний підхід

РЕКОМЕНДУЮ дану людину якщо кому потрібно

Опубліковано

Що було - в пості №13

а ось що стало :)

Ще раз дякую sergK

Рекомендую

P.S. доречі ціни демократичні

post-229-0-86187900-1332530667_thumb.jpg

post-229-0-59897200-1332530700_thumb.jpg

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Вчора вдома лампочки блимали дуууже дивно. Подумали, що енергозберігаюча лампочка доживає свої останні дні.

Сьогодні мигання вже по всій квартирі. Коли 2 рази підряд вирубився комп, набрала ЖЕК.

За півгодинки (а це вже 9та вечора) приїхали двоє мужчин під шафе, які матюкаються більше, ніж я, і нелітературно.

Коли відкривали щиток, в процесі файно заіскрився якийсь проводок, і все в мить стало чорним.

"а*уєть!" подумала я.

Завтра прийдуть міняти старі совєцкі пакетники на АББ-шні.

Люди, закликаю вас, перевіряйте свої щитки. Нам повезло, що нічого не згоріло в хаті (і тим більше сама хата...).

Вартість монтажу 1 пакетника - 20грн. Ну і сьогодні їм 15-ку накинули на руки...

Почитала цю тему. Задумалась, чи то, мейбі, варто звернутися до вана -бордівця, чи вже хай наші казьонні чуваки маслають

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...