Перейти до змісту

Шукаю послугу перекомутації кабелів в електрощитку

prg

Рекомендовані повідомлення

ну, дивлячись на фото я б не сказав, що він згнив.... Не повертається певно, заклинив... Ну правий дивлюсь вільний, туди можна перекинути... А автомати як "несправно" працюють? Вибивають? чи не вимикаються?

Я не "доковирююсь", я просто даю варіанти щоб зекономити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Черные автоматы (те что на фото) по своей природе в 90% случаем не срабатывают на короткое замыкание, вот поэтому и провода обгорают. Они просто выполняют роль выключателей, но не как роль защиты от замыкания!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча в принципі да, якщо Ви не мали справи з електрикою, то краще знайти того, хто вміє. Але просто Ви теж маєте трішки розумітися, щоб він не втюхував Вам лишні витрати ;)

Там, в принципі, варто лише поставити три автомати (як зроблено в сусіда) і перекинути дроти на них. Тобто справа 15 хв. і вартість пляшки горілки ЖЕКовському електрику чи сусіду-телемайстру наприклад ;) .А автомати можете купити самі будь де.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Черные автоматы (те что на фото) по своей природе в 90% случаем не срабатывают на короткое замыкание, вот поэтому и провода обгорают. Они просто выполняют роль выключателей, но не как роль защиты от замыкания!

Нет, немного не так. Обгорела изоляция на проводах, а это от плохого контакта на зажимах (со временем ослабевают). Плохой контакт -> нагрев -> оплавляется изоляция+быстрое окисление провода -> отгорание. Автоматы (полуавтоматы, если быть точным) имеют отключение по току короткого замыкания (тут Ваши точно сработают) и по долговременному завышеному току потребления, тоесть по нагреву грубо говоря. Вот эта защита у старых совдеповских со временем переставала работать
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблему вирішено!

Дякую sergK за якісну і оперативну роботу., професійний підхід

РЕКОМЕНДУЮ дану людину якщо кому потрібно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото ввечері

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що було - в пості №13

а ось що стало :)

Ще раз дякую sergK

Рекомендую

P.S. доречі ціни демократичні

post-229-0-86187900-1332530667_thumb.jpg

post-229-0-59897200-1332530700_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Щось не можу розібрати, датагруп на чиєму лічильнику?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був на мому

Тепер окремо десь вони там підключились

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

prg - спасибо за отзыв!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

Вчора вдома лампочки блимали дуууже дивно. Подумали, що енергозберігаюча лампочка доживає свої останні дні.

Сьогодні мигання вже по всій квартирі. Коли 2 рази підряд вирубився комп, набрала ЖЕК.

За півгодинки (а це вже 9та вечора) приїхали двоє мужчин під шафе, які матюкаються більше, ніж я, і нелітературно.

Коли відкривали щиток, в процесі файно заіскрився якийсь проводок, і все в мить стало чорним.

"а*уєть!" подумала я.

Завтра прийдуть міняти старі совєцкі пакетники на АББ-шні.

Люди, закликаю вас, перевіряйте свої щитки. Нам повезло, що нічого не згоріло в хаті (і тим більше сама хата...).

Вартість монтажу 1 пакетника - 20грн. Ну і сьогодні їм 15-ку накинули на руки...

Почитала цю тему. Задумалась, чи то, мейбі, варто звернутися до вана -бордівця, чи вже хай наші казьонні чуваки маслають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...