Перейти до змісту

У Луцьку зявився ще один провайдер?

zyb

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
ИМХО для любых домашних целей хватит и 100кбит/сек.

А от анлім за 300 грн в місяць - яка швидкість передбачена там? :ok:

Опубліковано

ИМХО для любых домашних целей хватит и 100кбит/сек.

А от анлім за 300 грн в місяць - яка швидкість передбачена там? :)

думаю, в суппорте скажут.

но не думаю, что 64 К

Опубліковано

Ув. Shura! Щоб підключитись до АДСЛ ГОЛДЕНА, то потрібно щоб у тебе був телефон (домашній) від ГОЛДЕНА.

Якщо в абонента телефон від укртелекома або фотакома, то хтів би я побачити рахунок, який вони тобі виставлять за підключення (якщо це взагалі реально).

Широкополосный доступ в Интернет

Разовые платежи

Услуга Тариф

Подключение широкополосного доступа в Интернет (Киев) 99.00

>!!! Подключение широкополосного доступа в Интернет (регионы) 120.00

>!!! Подключение широкополосного доступа в Интернет при наличии телефонной линии 1.00

ЗЫ а за -1 репутацію - вдарся головою ап стінку!

-----------------

разница в двух последних пунктах видна?

понятно, что последний - при наличии "их" телефона

>!!! Подключение телефонной линии в киевской области и регионах 200.00

а это чуть выше в тарифах

Ув. Shura! Ти чув про таку штуку як ТЕХНІЧНА МОЖЛИВІСТЬ !!!

Принцип роботи ADSL це передача даних між 2 модемами: 1-ий із сторони абонента а 2-ий із сторони проведйера!!!! Якщо в абонента телефон від укртелекома то необхідно щоб на укртелекомі стояв модем, який буде прозорим мостом між абонентом і ГТ. це можливо тільки теоретично, практично ні, тому що укртелеком цього робить небуде.

А на рухунок ТЕХНІЧНОЇ МОЖЛИВОСТІ ЗАГЛЯНИ СЮДИ >>>>-------> http://www.goldentele.com/services/internet/zapros_mgd.html

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Принцип роботи ADSL це передача даних між 2 модемами: 1-ий із сторони абонента а 2-ий із сторони проведйера!!!! Якщо в абонента телефон від укртелекома то необхідно щоб на укртелекомі стояв модем, який буде прозорим мостом між абонентом і ГТ. це можливо тільки теоретично, практично ні, тому що укртелеком цього робить небуде.

А на рухунок ТЕХНІЧНОЇ МОЖЛИВОСТІ ЗАГЛЯНИ СЮДИ >>>>-------> http://www.goldentele.com/services/internet/zapros_mgd.html

З Укртелекомом ніяких роблем не повинно бути, в нас видєлєнка від Укртелекома, а користувались спочатку уар.нетом.

Опубліковано

очень познавательно ;)

маны куришь?

только что ты хотел сказать я так и не понял

если ГТ пришел в Луцк, то "ТЕХНІЧНА МОЖЛИВІСТЬ " будет появляться. не везде и не сразу, но будет.

причем тут укртелеком?

не думаю, что ГТ телекомовские шнуры будет юзать, а тем более их телефоны.

• Адміністратори
Опубліковано

очень познавательно :D

маны куришь?

только что ты хотел сказать я так и не понял

если ГТ пришел в Луцк, то "ТЕХНІЧНА МОЖЛИВІСТЬ " будет появляться. не везде и не сразу, но будет.

причем тут укртелеком?

Почему не будет? Просто за каждый шнурок ГТ прийдется заплатить телекому что-то около 800 грн. , если телеком согласится конкуренту дать в аренду линию БЗ.

Опубліковано

Почему не будет? Просто за каждый шнурок ГТ прийдется заплатить телекому что-то около 800 грн. , если телеком согласится конкуренту дать в аренду линию БЗ.

думаю, что не 800, а могет и поболе.

причем эти затраты могут лечь на потребителя

возможен вариант, как вся сеть в аренду...

но, как-то слабо верится.

по практике в Киеве - ГТ тягает свои шнуры.

• Адміністратори
Опубліковано

Є державні тарифи.

І телеком неможе брати дешевше чи дорожче.

Лінія "Б.З." - Безпосереднього зв'язку Фізична пара, без якого небуть обладнання на кінцях.

Коштує порядку 800 грн, у всіх операторів зв'язку.

І абонплата в місяць. для юріків і фізиків різна. Для фізиків вроді 17 грн в місяць.

Опубліковано
Коштує порядку 800 грн, у всіх операторів зв'язку.

кстати, господа связисты, а возможно ли предоставление этой линии в субаренду?

Опубліковано
Впринципе.

Думаю по согласию сторон.

нет положения под рукой.

а ваще там ИМХО такое описано

и это может быть ответом на вопрос

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...