Перейти до змісту

"Луцьк неформатний": неофіційний сайт

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні друзі! Лучани, гості міста, земляки та емігранти!

Ласкаво просимо вас зайти на новий сайт, присвячений нашому місту під назвою

Луцьк неформатний

Цей сайт не є будь-чиєю власністю і основною його ідеєю є показати Луцьк таким, яким він є, а не таким, яким його показують офіційні джерела. Тусовки міста, неформатні споруди, люди, карта та багато іншого. Фішка проекту - кожен може додати свій напис на "Стіну неформату".

Всіх запрошуємо до співпраці. Цензури і обмежень немає. Пишіть про те, що вам цікаво! З повагою, редактор http://lutsk.dzyga.biz

Опубліковано

Найцікавіше, що я погоджуюсь з усіма вище приведеними відгуками: сайт дійсно кумедненький, трохи лажовенький, бодрящій і сиренький :ok: Але хай краще вже так, ніж взагалі без альтернативи. Якщо хтось може зробити кращий, ми ж не проти, тільки будемо раді, що поява нашого сайту спонукала когось зробити більш цікавий проект. А наразі всім, хто пропонує щось добити на сайті, пропонувати свої ідеї і варіанти, оскільки це не "хомяк", а сайт для всіх лучан, ми абсолютно відкриті для співпраці, давайте матеріали на [email protected], або пишіть нам на форумі.

Опубліковано

кумедно то а да что бы интересно или как бы показать из нутри так такого там нету так что афтару ни зачёт!

ИМХО - пробуй и получиться , старайся и выйдет!

Опубліковано

Читайте останній ексклюзивний матеріал в цьому році "Інтерв’ю з байкером". А коментарі типу "нєзачьот" треба давати розширеніше: що конкретно хотів побачити і не побачив

Опубліковано

В контексті останніх подій: пишемо колективний НЕФОРМАТНИЙ лист Путіну на форумі Луцька неформатного в стилі листа запорожців турецькому султану. Приєднуйтесь всі бажаючі з присутнім почуттям гумору! :)http://lutsk.dzyga.biz

• 2 місяця потому...
Опубліковано
2 Кудром.

ти теж помітив?:D

Ну я не є суперпостійним дописувачем, тому пізно і помітив...

:friday: всіх винних і частково невинних для профілактики :D

• 1 місяць потому...
Опубліковано

А мені сайт подобається!! Правда дещо простенький, адїле з часом думаю покращає!! А він ще десь пропав, КУДИ?? Мо хто знає??

НЕстор - Вождь!!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Тут такі розклади... При погрузочно-розгрузочних роботах з форумах трапилась якась ХАЛЕПА. Тому зараз відуться відновлювально-пошукові роботи... Але будьте морально готовими, що прийдеться розпочинати балачку спочатку :):) Все що не робиться - на краще, тому якщо хтось НУ ДУЖЕ хоче щось сказати, пишіть в СТАРИЙ форум, на сайті є ссилка...

• 1 місяць потому...
Опубліковано

До речі, кому цікаво - сайт змінив свій зовнішній вигляд. Бажаючі можуть відвідати і оцінити. Поки йдуть роботи по перезавантаженню матеріалу, так що не критикуйте сильно :smile-zachot:

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...