Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Доброго всім вечора!!!

Порадьте будь-ласка безпровідний інтернет.Я проживаю поряд з Луцьком (с. Рованці) Немаю можливості підключити дротовий інтернет. На даний момент користуюсь PeopLeNet, користувався і Ого Мобільним, але хочеться чогось краще тобто безліміта можна і за швиткістю 1 мб головне щоб це був справжній безліміт (набридло дивитися на трафік) Може хтось підскаже нарахунок DataGroup там є якийсь безліміт і за пристойну ціну, але я там щось не можу знайти скільки коштую обладнання . Підскажіть будь-ласка

Дякую!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Безпровідні в Датагрупі є(наскільки пам*ятаю був 256кб/с за 78грн.). І в Уарнеті, Інфокомі. телефонуй їм, запитуй тарифи і покриття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я так розумію це безліміт поправте якщо неправ http://www.domtele.c...f=1&p=0&id_0=38

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я так розумію це безліміт поправте якщо неправ http://www.domtele.c...f=1&p=0&id_0=38

Ви ж самі казали, що треба безпроводовий, отже 3g інтернет. а тут оптиволокно і адсл ніби.

Поправте, якщо щось не так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо ДГ та і всіх інших. Нема тарифів на їх безпровідний інет в інтернеті. ДГ коли клацаєш на Луцьк на висвітлює тарифи на проводовий доступ. Можливо там мають бути тарифи як в Києві, не скажу бо вже не користуюсь http://www.domtele.com/ru/tariffs/?f=1&p=0&id_0=1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я щось не можу зрозуміти що таке разовий платіж 150 та 900 грн і скільки там нада платити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я щось не можу зрозуміти що таке разовий платіж 150 та 900 грн і скільки там нада платити

Доброго дня! Компанія Інфоком надає безпровідний широкосмуговий інтернет по вай фай на 5.5 Ггц, Унас на пласмасовому заводі розміщена базова станція, яка стріляє на рованці, боратин,підгайці. Але перед тим як підключитись наші технарі мають виїхати і перевірити рівень сигналу. За більш детальною інформацією звертайтесь 721-763 СП "Інфоком" менеджер Валерій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго всім вечора!!!

Порадьте будь-ласка безпровідний інтернет.Я проживаю поряд з Луцьком (с. Рованці) Немаю можливості підключити дротовий інтернет. На даний момент користуюсь PeopLeNet, користувався і Ого Мобільним, але хочеться чогось краще тобто безліміта можна і за швиткістю 1 мб головне щоб це був справжній безліміт (набридло дивитися на трафік) Може хтось підскаже нарахунок DataGroup там є якийсь безліміт і за пристойну ціну, але я там щось не можу знайти скільки коштую обладнання . Підскажіть будь-ласка

Дякую!!!

Звонив у Уарнет, на квітень у них мають бути такі розцінки- 1Мб-60грн, 3Мб-99грн, вартість обладнання 1100-1200 із встановленням. Перезвони взнай чи є у тебе їхнє покриття(номер є на їхньому сайті) ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Уар-нет. Підключення 1200 грн, 1мб - 100 грн, 2мб - 150 грн, 3 мб - 200 грн. Короче дорого((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але це краще чим нічого, можна і на двох підключтись, кинути кабеля, двом 2 мегабіти хватить точно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але це краще чим нічого, можна і на двох підключтись, кинути кабеля, двом 2 мегабіти хватить точно

2 мегабіти на двох буде маловато,в самого було так раніше з сусідом,завжди коли я дивився ролики на Ютубі чи завантажував фото на Panoramio він мій дріт витягував з модема,скільки людей мали таке діло,але ніхто не сказав що це добре,одним словом СПІЛЬНА БОЛЯЧКА!!!Розпаяли мені номер від блокиратора,провели мені ОГО,задоволений і немає ніяких проблем,коли захотів зайшов в нет і кляпаю шо хочу і ніхто не заважає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в Рованцях можна укртелеком кинути провідний? Якщо так, то які там швидкостя інтернету?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подзвони в Укртелеком там тобі все розкажуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...