Перейти до змісту

Шановні автолюбителі потрібна порада

vagus

Рекомендовані повідомлення

хочу купити лафету(лавету) порадьте на що потрібно звертати увагу. сама річ потрібна для малого пробігу.Дякую всім за відповіді....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За кордон їздити будеш ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За кордон їздити будеш ?

да да обов"язково.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо в Німеччину плануєш, то зверни увагу на їхні теперішні euro стандарти. Тобто які машини і з якого року випуску вони пускають до себе. Тобто, наприклад, якийсь старий корч Iveco Daily вони не пустять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головне, щоб відповідала за оснащенням і розмірами - для еуропи(в основному для дойчляндських поліцаїв) довжина дишла, і

загальна довжина регламентовані. Конкретних цифр не пам'ятаю - гугл в поміч.

Щоб на дишлі не було зварних швів(подовження), гальма(для двоосних) і електропроводку перевіряй

перед кожним рейсом. Для того, щоб хтось з європейських колег міг виручити - потрібно

перейти на 13 контактну фішку під'єднання з відповідною розпіновкою. Потрібно передбачити

кріплення для двох "запасок" (якщо буде двоосна). Розміщення протитуманних ліхтарів теж регламентоване, як

і наявність бокової "ілюмінації". Якщо після доведення до кондиції залишится копійчина - встанови електролебідку, спина

і руки в дорозі віддячать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головне, щоб відповідала за оснащенням і розмірами - для еуропи(в основному для дойчляндських поліцаїв) довжина дишла, і

загальна довжина регламентовані. Конкретних цифр не пам'ятаю - гугл в поміч.

Щоб на дишлі не було зварних швів(подовження), гальма(для двоосних) і електропроводку перевіряй

перед кожним рейсом. Для того, щоб хтось з європейських колег міг виручити - потрібно

перейти на 13 контактну фішку під'єднання з відповідною розпіновкою. Потрібно передбачити

кріплення для двох "запасок" (якщо буде двоосна). Розміщення протитуманних ліхтарів теж регламентоване, як

і наявність бокової "ілюмінації". Якщо після доведення до кондиції залишится копійчина - встанови електролебідку, спина

і руки в дорозі віддячать.

дякую хоч що не-буть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купи в Польші, а не той тріпер з дубенської.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зверніться на Дубнівську в ТА-НО Трейлерз, хлопці безкоштовно професійно розкажуть про усі ньюанси причіпної техніки, попросіть показати міжнародні технічні умови по стандартах причепів, поспілкуйтесь з конструктором та сервісним механіком. Як і для всіх клієнтів проведуть цілу екскурсію!

Якщо повезе, то може навіть застанете якусь польську лавету на ремонті (до речі, часто вони там бувають), порівняєте.

На рахунок здогадок "якою повинна бути лавета" раджу звернутись до професіоналів, інакше дійсно нарадять возити за собою по дві запаски і набір електророзеток.

По ньюансах, то там дуже багато - що і чим возити будете, яка бажана повна маса, які додаткові "примочки", який тип кузова причепа, висота зчіпного пристрою, тип вантажу, розміри заїзних трапів, тент, захист від бруду, борти, додаткові скрині, тип лебідки, можливість переїжджати з лавети на евакуатор, такелажні вуха кріплення вантажу, які стропи для кріплення, колісні упори і т.д.

Чому такі висловлювання про Дубенську? По чому Ви судите?

Ми випускаємо широкий спектр моделей причепів для різного призначення, всі наші клієнти задоволені продукцією. При виникненні проблем звичайно ж обслуговуємо по гарантії.

П.С. Якісь цікаві моделі лавет можна пошукати на http://ta-no.com.ua.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок здогадок "якою повинна бути лавета" раджу звернутись до професіоналів, інакше дійсно нарадять возити за собою по дві запаски і набір електророзеток.

Якби хоч раз довелось шукати гуму для лавети вночі в Дойчлянді - то і чотири запаски багато не було б :_07:

А коли "Болівар" всіх не вивезе і усміхнений російсько-турецький німець на своєму бусі має все для буксирування, крім як 7+1 контактну розетку, а на штрафи в Еуропі не виробиш, то 13піновий штепсель теж не лишнім буде :_02: . Проте ці всі проблеми успішно вирішуються в будь-якій точці світу, якщо в тебе є "жирна котлета".

А взагалі так, до професіоналів звернутись варто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тягав дві різні лавети зроблені на Дубенській - гамно. Краще купити польську і ромитнити. А ще краще замовить тут біля Познаня(+48602176846 http://g.co/maps/ut6wp) модель - "швейцарка-горбата", там стоянка, виробництво у іншому місці. Осі замовити я радив би фірми KNOTT, тому що на них можна поставить колеса від Віто(можна привезти свої б/в не купляючи у них нові, зекономивши собі добру суму при покупці і в майбутньому) Відразу поставити всі світлодіодні фонарі, щоб потім не трахатись з заміною лампочок в дощ чи мороз, до речі вони електричні з'єднання пропаюють. На рахунок 13-контактного роз'єму, для лавети він не потрібний достатьно мати перехідник з 13 на 7 контактів, на всяк випадок. 13-контактний роз'єм потрібен для причіпів-дач. 7+1 розетка це бред сивої кобили який придумали на дубенський, тому що дехто не може доказати на польській стороні що у 7-ми контактному роз'ємі по европейському стандарту нема місця для заднього ходу. Якщо мені починають парити мозок за задній хід, я прошу покликать старшого зміни і доказую спокійно чому я можу їхати з цією лаветою у Європу.

Ще б радив звернуть увагу на маси які будеш мати у сумі машина+причіп, без дозволів і ліцензій по Європі можна їздить так - повна маса машина+причіп не більше 6.5т і вантажопідйомність машина+причіп 3.5т, щось одне може бути більше, але тільки одне. За лишні кілограми великий штраф.

Пи.Си. ТС не звертайся на ТАНО, як тобі тут радять побержи свої час і нерви. Там працюють люди(привіт любителям ароматних палочок) які знають як продать так щоб їм було добре, а не вам. Для прикладу скажу достатьно один раз витягнути лебідкою поламане авто на їхню лавету, щоб потім довго згадувать їх недобрими словами.

post-497-0-87430000-1331637861_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому такі висловлювання про Дубенську? По чому Ви судите?

Ми....тралалалала...гарантії.

З власного досвіду користування вашими лаветами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС не звертайся на ТАНО, як тобі тут радять побержи свої час і нерви. Там працюють люди(привіт любителям ароматних палочок) які знають як продать так щоб їм було добре, а не вам. Для прикладу скажу достатьно один раз витягнути лебідкою поламане авто на їхню лавету, щоб потім довго згадувать їх недобрими словами.

Як я розумію, Scorpio представляє інтереси конкурентів ТА-НО :0022: .

Скажу одне, польські лавети зроблені для польських доріг, тому на Україні вони інколи ламаються. На ТА-НО такі ньюанси враховані, тому і лавети зроблені під наші дороги з більш грубого металу. На рахунок "швейцарок", то конструктивно вони майже одинакові, окрім рамних підсилень.

Всі комплектуючі - як КНОТТ, так і АЛ-КО.

Топікстартер сам вирішить де купувати причіп, а от щоб визначитись з моделлю, потрібна якісна наглядна інформація, а не особисті емоції.

to Scorpio, про невдоволення в приват, прийму будь-яку критику, дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніразу нікого не представляю, просто даю поради з власного досвіду, емоцій нема. А що у вас дивитись практично одну модель клепаєте. Я вже до вас приходив з думкою замовити виробництво лавети у вас, через 5 хвилин розмови бажання пропало, діалог був типу - ось так правильно, ми професіоанали, а так як хочеш то який дурень це придумав це неможливо або за великі гроші. А мова про те що польські лавети ламаються скажу так, якщо загнати на лавету буса і затарити його барахлом то люба лавета довго не витримає.

Створіть власну тему і там збирайте відгуки і пропозиції про свої лавети, тут людина просила поради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніразу нікого не представляю, просто даю поради з власного досвіду, емоцій нема. А що у вас дивитись практично одну модель клепаєте. Я вже до вас приходив з думкою замовити виробництво лавети у вас, через 5 хвилин розмови бажання пропало, діалог був типу - ось так правильно, ми професіоанали, а так як хочеш то який дурень це придумав це неможливо або за великі гроші. А мова про те що польські лавети ламаються скажу так, якщо загнати на лавету буса і затарити його барахлом то люба лавета довго не витримає. Створіть власну тему і там збирайте відгуки і пропозиції про свої лавети, тут людина просила поради.

Саме так, попросили пораду - я і надав.

Повторюсь: польські причепи розраховані на нормальні дороги. Аналогічні польським наші моделі з таким же вантажем ходять по україні довше. Чому, я вже писав. Якщо перевантажувати або неправильно завантажувати причіп - це вже проблема не виробників, а конкретного користувача (чи це не так?).

До нас дійсно інколи приходять з нереальними ідеям або фантастичними очікуваннями від причепа, але потрібно розуміти, що причіп - це транспортний засіб і при його виробництві потрібно дотримуватись ряду стандартів, вимог та умов. Тим не менше ми стараємось виконати бажання клієнтів, або порадити як буває інакше. Буває дорого? Звичайно, причепи "повний фарш" дорожчі ніж звичайні фарбовані платформи, думаю, тут і так ясно.

vagus, придете до нас, як і всім клієнтам розкажемо і покажемо все детально. Купувати наші лавети чи шукати за кордоном - вибір за Вами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я розумію що всім потрібні клієнти і ви хороший менеджер, але давайте хай хтось інший вас порекомендує, а не ви самі себе. І приходив я до вас з не фантастичними ідеями, а з простими побажаннями - проводку покласти так як я хочу, а не так як зручніше вашому електрику, запаску перенести в інше місце, лебідку поставити на другу сторону(стримаюсь, скажу без матюків, гляньте накінець де в машинах ставлять петлю для буксирування, мені хтось з вас сказав що це неможливо, пішов глянув - можливо!!! ви її не правильно встановлюєте, підіть подивіться і розгадайте ребус як, якщо не вдасця виженіть вашого конструктора нафіг)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Scorpio, дарма ти так про ТА-НО. Там дійсно люди працюють, які знають свою справу. Пару разів приходлилося звертатися до них за консультацією, росказали, показали, все норм. Мої знайомі брали в них лафети на прокат, ніхто не жалівся на якість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже достатньо відтягав різних причипів і лавет, щоб знати що саме мені потрібно. Я не хочу щоб впарювали мені те що вигідно продавцю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Scorpio, дарма ти так про ТА-НО. Там дійсно люди працюють, які знають свою справу. Пару разів приходлилося звертатися до них за консультацією, росказали, показали, все норм. Мої знайомі брали в них лафети на прокат, ніхто не жалівся на якість.

а умови прокату які?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже достатньо відтягав різних причипів і лавет, щоб знати що саме мені потрібно. Я не хочу щоб впарювали мені те що вигідно продавцю.

Дивно, ми більше спеціалізуємось на виробництві одиничних моделей під замовлення, саме таких, які хоче клієнт. Не можу зрозуміти, хто і що Вам впарював :ohmy: . Є кілька стандартних моделей причепів, які випускаємо малими партіями, але це не основний акцент нашої фірми. До речі, лебідки ми ставимо так як і багато наших конкурентів-виробників, в т.ч. закордонних.

А з конструктором ми ще погоримо :0156:.

vagus, на сайті є номери контактних телефонів до менеджерів, вони все розкажуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а умови прокату які?

Невигідні, якщо хоч взяти для поїздки за кордон то краще пошукай хто з власників лавет дасть напрокат. Я наприклад брав на Україні за 100 долларів на 5-7 днів(як домовишся), а в Польші за 50 ойро на 5 днів(не можна заїхать на Україну, але достатьно щоб привезти легкову машину до кордону)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а умови прокату які?

Про прокат на ТА-НО деталі можна діхнатися за телефонами (067) 7295838, (0332) 788886, (050) 2700231.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Тягав дві різні лавети зроблені на Дубенській - гамно. Краще купити польську і ромитнити. А ще краще замовить тут біля Познаня(+48602176846 http://g.co/maps/ut6wp) модель - "швейцарка-горбата", там стоянка, виробництво у іншому місці. Осі замовити я радив би фірми KNOTT, тому що на них можна поставить колеса від Віто(можна привезти свої б/в не купляючи у них нові, зекономивши собі добру суму при покупці і в майбутньому) Відразу поставити всі світлодіодні фонарі, щоб потім не трахатись з заміною лампочок в дощ чи мороз, до речі вони електричні з'єднання пропаюють. На рахунок 13-контактного роз'єму, для лавети він не потрібний достатьно мати перехідник з 13 на 7 контактів, на всяк випадок. 13-контактний роз'єм потрібен для причіпів-дач. 7+1 розетка це бред сивої кобили який придумали на дубенський, тому що дехто не може доказати на польській стороні що у 7-ми контактному роз'ємі по европейському стандарту нема місця для заднього ходу. Якщо мені починають парити мозок за задній хід, я прошу покликать старшого зміни і доказую спокійно чому я можу їхати з цією лаветою у Європу.

Ще б радив звернуть увагу на маси які будеш мати у сумі машина+причіп, без дозволів і ліцензій по Європі можна їздить так - повна маса машина+причіп не більше 6.5т і вантажопідйомність машина+причіп 3.5т, щось одне може бути більше, але тільки одне. За лишні кілограми великий штраф.

Пи.Си. ТС не звертайся на ТАНО, як тобі тут радять побержи свої час і нерви. Там працюють люди(привіт любителям ароматних палочок) які знають як продать так щоб їм було добре, а не вам. Для прикладу скажу достатьно один раз витягнути лебідкою поламане авто на їхню лавету, щоб потім довго згадувать їх недобрими словами.

Я щось не можу зрозуміти, з чого весь сир-бор... Дуже легко криткувати когось, особливо, якщо ти сам не в змозі щось зробити. Так можна кожного виробника в країні ганити: "Ах не сподобалось як ви мене без хліба-солі прийняли, то я зареєструюся на форумі і буду виблискувати своїми знаннями нецензурнох лексики... Все-одно ніхто не знає хто я." Мені аж цікаво стало на ті ХХХХХХ причепи з лафетами поглянути. На сайті, наче, великий вибір, і все таке з виду гарне. Дуже легко товар з-за кордону тягати і тут його продавати. А ти зроби щось сам, а я в тебе куплю. І щось не можу зрозіміти, яке відношення мають аромапалички до виробництва причепів... Хлопці, а де саме на Дубенській? Хочу побичити клепані лафети, та ще й як я розумію вже з діагнозом, оснащені ароматичними паличками :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...