Перейти до змісту

Британська кішка

kentok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Котик живе і радіє життю... :)

тільки от начитався я, що "женити" його варто не раніше, ніж в рік, інакше можуть бути відхилення в розвитку. Не знаю наскільки то правда, але ризикувати не дуже хочеться.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Знайшов я котика для своєї кішечки.

Позавчора у нас з"явилось четверо гарнюніх пушистиків.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Уважаемый Georg, как Ваш котик поживает? У нас девочка-вислоушка мальчика просит. Примете в гости?:)

• 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

маю також котенят, нещодавно кішка народила, також британка!!!

Чи ще залишились котенята?

Опубліковано

На Сландо і Емаркеті продають з Луцька знайомі. Думаю, варто там глянути тим, кому нетерпиться :)

• 2 місяця потому...
Опубліковано

недорого - це яка ціна на Вашу думку?:)

по суті, невдовзі з'являться кошенята від британця та шотландки, цікаво, недорого - це скільки...

Опубліковано

вони насправді отакі ? :)

цікаво, недорого - це скільки...

якщо люди марять куском непотрібного пластику під назвою iphone і легко викидають декілька тисяч, то мені теж цікаво яку ціну готові заплатити за таку живу істоту :)

Опубліковано

Наверное, у кошек, как и у людей, разные характеры. Наша кошка не такая )) тьфу-тьфу

Игривая, добрая, особенно когда есть хочет ;)

Но когда младший плачет, первой прибегает его жалеть и облизывать именно она. Через пару минут закину последнее видео. Правда на самом интересном месте фотик отрубился из-за севших батареек.

Опубліковано

вони насправді отакі ?

жодного разу свого Блюза таким (навіть близько того) не бачив. Він добрий, лінивий, муркітливий, страшенно любить щоб його чухали. Але разом з тим -- гоноровий, правила поведінки з ним встановлює він сам, на руках бути не любить, як і надмірної уваги до своєї персони. Спить на ліжку, але не під одіялом і не дуже близько.

Певно, якщо ще з кошеняти кота бити, ганяти, дражнити і дратувати, то він виросте таким злюкою, як на тих відео (там навіть рукавиця спеціальна для того щоб кота дражнити).

Опубліковано

дивно зроблений акцент на агресії. загалом будь-яку кішку/кота, якщо дістати, то вони себе так будуть вести. не забувайте, що вони хижаки і це закладено генетично. у батьків кішка добра, мила, спокійна, але як дістати, то і не таке видасть

Опубліковано

дивно зроблений акцент на агресії. загалом будь-яку кішку/кота, якщо дістати, то вони себе так будуть вести. не забувайте, що вони хижаки і це закладено генетично. у батьків кішка добра, мила, спокійна, але як дістати, то і не таке видасть

Собака бывает кусачей

Только от жизни собачей

Опубліковано

озвучте ціну хтось, неспішно візьму кошення, можу почекати... хлопчик або дівчинка, можна в пп.

Опубліковано

Заинтересовал меня генетический аспект породы моей Евки и, сведя хвост к хвосту, а ухи к ухам, я пришла к выводу, что тем, кому отписывала в приват относительно будущих котят моей кошечки, невольно обманула. Британских котят у меня не ожидается и объясню, почему.. Для начала, конечно, залезла в родословную моей красотки, благо, кошка покупалась у заводчицы, чей питомник зарегистрирован в RUI, посему родичи до 5 колена как на ладони. У моей кошки из британцев в роду по линии мамы была прапрабабушка по маминой линии - метис британки и шотланца (ужс, я знаю, но понять можно, если вдуматься :) ). По папиной линии был британцем дедушка со стороны матери. Остальные - шотландцы. У Евки британский ген не проявился, является чистой шотландкой с вислоухим геном.

Далее наш жених. Тут немного сложнее, ибо без документов приходится верить на слово и знать в фейс родственников отца. Из всего, что видела-общалась стало ясно вот что: мама - вислоухая шотландка, папа прямоухий шотландец, бабушка - вислоухая шотландка, дедушка по материнской линии - тот же прямоухий шотландец, по совместительству - папа :) Прадедушка британец, прабабушка - вислоухая шотландка - это по линии матери.

В итоге имеем прямухого шотландца.

Итог: я жду потомство исключительно шотландское. Какой процент прямоухих и вислоухих котят у нас будет - скоро узнаем, но ясно одно - я невольно обманула тех, кто ищет чистокровного британца, или метиса британца и шотландки.

Посему, приношу мои глубочайшие извинения, но британских котят у меня не будет. Будут шотландцы - вислоушки и прямоушки.

И спасибо, что дочитали и попытались разобраться во всех нюансах :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Більше року назад пробував знайти "кавалера" нашій кішечці.. Вона страйт, кавалер повинен бути фолд. Агов !!! Громадо, як там Ваші котики? Можливо домовимось. ТЕРМІНОВО!!!!

Опубліковано

Шановний Morris, я би Вам порадила спершу з'ясувати, якої породи Ваша кицюня? Якщо вона британка, то і потрібно їй британця, якщо шотландка, то шотландця. До речі, якщо ж вона прямовуха шотландка, то байдуже, чи то буде шотландець страйт, чи фолд. Більшість фелінологів виступають проти в'язок британців із шотландцями. Тут були кавалери висловухі гарнющі до неможливості :)

Опубліковано

Я не маю можливості взнати настільки точно генетичні аспекти родослівної нашої киці, про те на фото вона http://board.lutsk.ua/topic/13979-nash-domashn-foto/page__st__180#entry1052543307 можливо Ви більш точно скажете породу...

Опубліковано

Morris, судя по массивности щек, широко посаженным глазам, коротким и крепким лапкам, густой плотно прилегающей шерстки, у Вас британочка :) Яркая представительница, можно сказать ;)

ищите жениха британца и пусть у них все сложится лучшим образом! ;)

Georg, да, большинство британских котов имеют такой цвет глаз - янтарный. Но в некоторых окрасах допускается цвет глаз голубой, желтый вплоть до зеленого. Здесь же - да, четкий янтарный цвет, согласно окраса.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...