solnishko Опубліковано 4 Березня, 2012 в 18:30 #26 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 18:30 Людський фактор.Хто нічого не робить,той і не помиляється. Може статися з кожним.Так і є. У мене був випадок, коли випадково перекинула зі свого телефону гроші не на той номер. Помилилася цифрою.Сумма була невелика, тому не стала особливо переживати. Людина передзвонила, довго мені дякувала,сказала, що це ж треба , якраз дуже гроші потрібні, і чи я не буду заперечувати, якщо перекине назад пізніше. Добре. Я й забула про те. Через тижні 2, напевно, мені прийшли гроші на рахунок з "бонусом" у 5 гривень. )Люди різні є.
igorrrko Опубліковано 4 Березня, 2012 в 18:34 #27 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 18:34 А загалом хороших людей більше.ТС не повезло.Але це вже флуд.Я-рід онлі.
aroma Опубліковано 4 Березня, 2012 в 19:50 #28 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 19:50 імхо, оператор мав би зреагувати на те, що його клієнт поповнює не свій номер а інший. Так реагують деякі сайти (повідомляючи, що я зайшов на сайт з іншого компа і чи погодити цей комп і чи це я і т.д.) то чому не оператор.Наприклад: "Увага! Ви поповнюєте сторонній номер. Перевірте номер на випадок помилки. Якщо все добре натичніть ТАК".смішно. Ви таким сервісом хоч раз користувались? А якщо людина поповнює не свій номер, а потрібно, наприклад, батькам поповнити номер дитини?Класно було би якби такий сервіс був тоді і вльотів таких не було.Якби пропонувалось додати номер до "надійних" або "своїх" тоді б система не повідомляла, до речі, що на СТОРОННІЙ номер поповнення відбувається, а не просто підтвердження! Не понятно?Додав номера батьків і дітей до своїх і всьо. Помилився в своїх - гроші легше повернути ніж у лєвих.
nickel Опубліковано 4 Березня, 2012 в 20:15 #29 Опубліковано 4 Березня, 2012 в 20:15 імхо, оператор мав би зреагувати на те, що його клієнт поповнює не свій номер а інший. Так реагують деякі сайти (повідомляючи, що я зайшов на сайт з іншого компа і чи погодити цей комп і чи це я і т.д.) то чому не оператор.Наприклад: "Увага! Ви поповнюєте сторонній номер. Перевірте номер на випадок помилки. Якщо все добре натичніть ТАК".Да ніфіга оператор не має реагувати. Сайти - це зовсім інше. На сайтах попереджають по одній причині - ці сайти шахраї використовують в своїх схемах, а саме - роблять фейки на ці сайти. Коли переходиш по ссилці в Однокласниках і попадаєш на фейкові Однокласники, то без попередження і не знатимеш. А там і розведуть на платну смс чи ще щось, тому придумали такий захист, як "перехід по зовнішній ссилці". А тут сам набираєш, своїми руцями, так ще й біситися будеш - та задовбали своїми дурними питаннями, звичайно хочу поповнити, а потім - ой блііііін, не туда закинув.Чи хочеш щоб тебе в кінотеатрі перепитували: Ви точно на цей фільм хочете попасти, а не на інший. А точно з цією дівчиною, бо останній раз Ви з іншою були?
rusel33 Опубліковано 5 Березня, 2012 в 21:58 Автор #30 Опубліковано 5 Березня, 2012 в 21:58 В общем, все понятно. Ошибся - мои проблемы. Главное, чтобы безразличных людей в нашей жизни было меньше, а позитива и доброжелательных людей - больше. Да фиг с ними, 148 гривнами, посижу дома месяц без интернета и больше дома дел разных поделаю, а интернет на работе есть. Тему можно закрывать, всем спасибо за высказанное мнение. ))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.