Перейти до змісту

Поиск способа вернуть деньги

rusel33

Рекомендовані повідомлення

Людський фактор.Хто нічого не робить,той і не помиляється. Може статися з кожним.

Так і є. У мене був випадок, коли випадково перекинула зі свого телефону гроші не на той номер. Помилилася цифрою.

Сумма була невелика, тому не стала особливо переживати. Людина передзвонила, довго мені дякувала,

сказала, що це ж треба , якраз дуже гроші потрібні, і чи я не буду заперечувати, якщо перекине назад пізніше.

Добре. Я й забула про те. Через тижні 2, напевно, мені прийшли гроші на рахунок з "бонусом" у 5 гривень. )

Люди різні є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А загалом хороших людей більше.ТС не повезло.Але це вже флуд.Я-рід онлі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

імхо, оператор мав би зреагувати на те, що його клієнт поповнює не свій номер а інший. Так реагують деякі сайти (повідомляючи, що я зайшов на сайт з іншого компа і чи погодити цей комп і чи це я і т.д.) то чому не оператор.

Наприклад: "Увага! Ви поповнюєте сторонній номер. Перевірте номер на випадок помилки. Якщо все добре натичніть ТАК".

смішно. Ви таким сервісом хоч раз користувались? А якщо людина поповнює не свій номер, а потрібно, наприклад, батькам поповнити номер дитини?

Класно було би якби такий сервіс був тоді і вльотів таких не було.

Якби пропонувалось додати номер до "надійних" або "своїх" тоді б система не повідомляла, до речі, що на СТОРОННІЙ номер поповнення відбувається, а не просто підтвердження! Не понятно?

Додав номера батьків і дітей до своїх і всьо. Помилився в своїх - гроші легше повернути ніж у лєвих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

імхо, оператор мав би зреагувати на те, що його клієнт поповнює не свій номер а інший. Так реагують деякі сайти (повідомляючи, що я зайшов на сайт з іншого компа і чи погодити цей комп і чи це я і т.д.) то чому не оператор.

Наприклад: "Увага! Ви поповнюєте сторонній номер. Перевірте номер на випадок помилки. Якщо все добре натичніть ТАК".

Да ніфіга оператор не має реагувати. Сайти - це зовсім інше. На сайтах попереджають по одній причині - ці сайти шахраї використовують в своїх схемах, а саме - роблять фейки на ці сайти. Коли переходиш по ссилці в Однокласниках і попадаєш на фейкові Однокласники, то без попередження і не знатимеш. А там і розведуть на платну смс чи ще щось, тому придумали такий захист, як "перехід по зовнішній ссилці". А тут сам набираєш, своїми руцями, так ще й біситися будеш - та задовбали своїми дурними питаннями, звичайно хочу поповнити, а потім - ой блііііін, не туда закинув.

Чи хочеш щоб тебе в кінотеатрі перепитували: Ви точно на цей фільм хочете попасти, а не на інший. А точно з цією дівчиною, бо останній раз Ви з іншою були?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В общем, все понятно. Ошибся - мои проблемы. Главное, чтобы безразличных людей в нашей жизни было меньше, а позитива и доброжелательных людей - больше. Да фиг с ними, 148 гривнами, посижу дома месяц без интернета и больше дома дел разных поделаю, а интернет на работе есть.

Тему можно закрывать, всем спасибо за высказанное мнение. :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...