Перейти до змісту

Узаконення самовільного будівництва.

Nikos

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А якщо я збудую зараз будинок і скажу що збудував його в 2002 році? Хто це перевірить, доведе?

А що це тобі дасть...? Якщо самоволка зараз - штрафи великі, якщо бала колись - значно менші... Виявлять її зараз, значить тепер вона була здійснена... В цьому випадку тобі краще довести що вона була раніше...

Опубліковано

А якщо я збудую зараз будинок і скажу що збудував його в 2002 році? Хто це перевірить, доведе?

зараз нема смислу будувати незаконно, тому що процедура отримання дозволу на будівництво будинку до 300 м2 досить проста.

Опубліковано

Питання.

Є гараж, побудований ще за радянської влади. Чи можна його якось документально оформити? І що це буде коштувати?

Зустрічне питання.де цей гараж?

чи в гаражному кооперативі чи в дворі бідя будинку чи на присадибінй ділянці.бо так нічого незрозуміло.

Опубліковано

зараз нема смислу будувати незаконно, тому що процедура отримання дозволу на будівництво будинку до 300 м2 досить проста.

А якщо призначення ділянки не під будівництво?

Опубліковано

більш за все тобі нічого не получиться, бо цо прибудинкова територія і вона закріплена за всім будинком. але якщо і подавати документи на розгляд сесії на приватизацію земельної ділянки, то депутати не проголосуют. це 99%.але перш за все тобі треба звернутися в БТІ щоб вони дали тобі право власності на гараж - це також врядлі получиться.

але якщо хоч пробувати то йди перш в БТІ.

за їх роботу нічого не знаю по горошах.

по землі десь 1000.

ось так!!!

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...