Перейти до змісту

Узаконення самовільного будівництва.

Nikos

Рекомендовані повідомлення

А якщо я збудую зараз будинок і скажу що збудував його в 2002 році? Хто це перевірить, доведе?

А що це тобі дасть...? Якщо самоволка зараз - штрафи великі, якщо бала колись - значно менші... Виявлять її зараз, значить тепер вона була здійснена... В цьому випадку тобі краще довести що вона була раніше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

космічний знімок з архівів :)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо я збудую зараз будинок і скажу що збудував його в 2002 році? Хто це перевірить, доведе?

зараз нема смислу будувати незаконно, тому що процедура отримання дозволу на будівництво будинку до 300 м2 досить проста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання.

Є гараж, побудований ще за радянської влади. Чи можна його якось документально оформити? І що це буде коштувати?

Зустрічне питання.де цей гараж?

чи в гаражному кооперативі чи в дворі бідя будинку чи на присадибінй ділянці.бо так нічого незрозуміло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в дворі біля будинку

Документально не оформлений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз нема смислу будувати незаконно, тому що процедура отримання дозволу на будівництво будинку до 300 м2 досить проста.

А якщо призначення ділянки не під будівництво?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

більш за все тобі нічого не получиться, бо цо прибудинкова територія і вона закріплена за всім будинком. але якщо і подавати документи на розгляд сесії на приватизацію земельної ділянки, то депутати не проголосуют. це 99%.але перш за все тобі треба звернутися в БТІ щоб вони дали тобі право власності на гараж - це також врядлі получиться.

але якщо хоч пробувати то йди перш в БТІ.

за їх роботу нічого не знаю по горошах.

по землі десь 1000.

ось так!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бті ліквідували)

трандьож.)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БТІ занадто велика і складна структура, тому клонувати з "своїх" вже рік поспіль не вдається....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

як узаконити прокладення газової труби в хаті без участі ВолиньГаза ? який штраф?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...