Перейти до змісту

Девочка больна. Рак 3-й степени. Требуется помощ.

LonelyPainter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Случайно увидела это сообщение у знакомой на стене вконтакте. Задело, как и всегда... Девочка больна раком - совершенно одна в этом мире. Очень часто стаю "вольным волонтером" в подобных случаях. Убеждаюсь каждый раз в том, что помагают в основном, те, кто прошел эту беду, или кого она каснулась. Кто может, помогите материально, у кого нет такой возможности - информационно. Спасибо. (Ниже скан газеты "Ярмарок реклами", № 4 (265) 17 лютого 2012 р.)

post-11279-0-82784600-1330584543_thumb.j

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Скинули трошки грошей на картку на початку тижня. Хай дівчинка поправляється, віримо, що у неї все буде добре.

Опубліковано

Ребят, ничего плохого не хочу сказать, но...вы уверены, что это не банальный развод? Случайно обнаружить 3 степень рака лёгкого...Может быть я не в курсе и всё сильно изменилось, но лет 15 назад это был сметрный приговор и "случайно" не подозревать, что ты болен, просто нереально как то. Это же как минимум: кашель, кровохарканье, одышка и боли в груди. Это метастазы по всему организму, хоть и одиночные.

Поправте меня пожалуйста, если я не прав.

Опубліковано

Ребят, ничего плохого не хочу сказать, но...вы уверены, что это не банальный развод? Случайно обнаружить 3 степень рака лёгкого...Может быть я не в курсе и всё сильно изменилось, но лет 15 назад это был сметрный приговор и "случайно" не подозревать, что ты болен, просто нереально как то. Это же как минимум: кашель, кровохарканье, одышка и боли в груди. Это метастазы по всему организму, хоть и одиночные.

Сьогодні люди живуть і з 4-ою стадією раку легень, знаю одну таку людину. Медицина пішла значно вперед. Однак, щоб допомагати, дійсно потрібно інформацію перевіряти, бо різного роду шахрайств в інтернеті багато.

У даному випадку потрібно звернутися у Волинський онкодиспансер і запитати чи перебуває на обліку ця людина. Якщо так, то можна запитати в лікуючого лікаря, що ще потрібно їй для швидшого одужання, можливо якісь ліки. Так ви будете впевнені, і всі інші, хто бажатиме, зможе потужніше допомогти.

Опубліковано

Я особисто знаю цю дівчину! В неї дійсно ця срашна хвороба! Ніякий це не "банальний развод".

Опубліковано

Це колишня моя учениця. Вона, справді, сирота. Хороша людина. Крім нас, допомогти нікому.

Опубліковано

Приват глючить.

Уважаемый Клиент! Приносим свои извинения. Невозможно обработать Ваш запрос. dot.gif Ошибка при выполнении операции Ошибка сервера

Попробуйте проделать следующее:

• Сообщите об ошибке в службу поддержки
  • Сделайте попытку позже
  • Отправьте сообщение об ошибке администратору e-mail'om

29244825509100 мфо: 305299 запрещена.

Опубліковано

Приват глючить.

Уважаемый Клиент! Приносим свои извинения. Невозможно обработать Ваш запрос. dot.gif Ошибка при выполнении операции Ошибка сервера

Попробуйте проделать следующее:

• Сообщите об ошибке в службу поддержки
  • Сделайте попытку позже
  • Отправьте сообщение об ошибке администратору e-mail'om

29244825509100 мфо: 305299 запрещена.

в мене теж була така штука,провела ще один платіж на іншу суму.

в результаті гроші перерахувало 2 рази :rolleyes:

Опубліковано

,

Не правий. У мене в принципі теж випадково (під час операції) виявили рак легені. Також третя стадія. До операції вважали, що у мене туберкульоз. Що і, відповідно, лікували (без особливих успіхів).

Кровохаркання не було. Якщо є хоч одна віддалена метастаза - це вже четверта стадія.

Головна проблема раку в тому, що як такої, особливої симптоматики нема. Тобто він "маскується" під інші хвороби. А культури періодичних добровільних обстежень в нашому суспільстві, на жаль, немає. Я теж не обстежувався нормально до хвороби...

Зрештою, про що говорити, якщо у Волинському онкодиспансері потрібно як мінімум за кілька днів записатися на обстеження томографом. Через великий наплив людей.

Тому і рак в Україні часто виявляють вже на пізніх стадіях. Тоді шанси вижити значно зменшуються. Та й витрати зростають. Лише один курс хімії, який прописували мені, коштує в районі 10-15 тисяч гривень. І дороговизна - не запорука успішного результату...

P.S. Живу з цим, як Ви кажете, смертним вироком, вже, дякуючи Богу, восьмий місяць. Скільки ще проживу - не знаю. Як і ніхто не знає цього на Землі...

Опубліковано

paviva,freemanlutsk,Извините, но это всё, что вы можете сказать в поддержку Оксаны? Тема висела 2 недели нетронутой, понадобилось таким образом отписать, чтоб интерес проявился.

А ничего я не перечислял, нет возможности сейчас...апну темку, мож у кого то получше дела, сможет помочь...

Опубліковано

Тема висіла, бо не зафіксована. Люди перш за все звертають увагу на те що зверху.

Прохання до адмінів - зафіксуйте, будь ласка, тему.

Опубліковано

Будь ласка. З такою швидкістю тема буде на 2-ій сторінці вже завтра. А так можливо ще хтось побачить і допоможе. Зафіксуйте тему.

Опубліковано

А в мене прохання, раз так багато людей потребують допомоги,створіть для них окремий розділ і всі щирі серця,що хочуть допомогти туди заходитимуть і допомагатимуть. Бо такими темпами луцьктолкса 1 сторінка буде зафіксована подібними темами

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Давно здесь не была, случайно зашла и сердце радуется. Спасибо всем тем, кто не остался равнодушен. Как дела у девушки не знаю, так как не знакома лично. Надеюсь, что все у нее есть и буде хорошо. =)

Опубліковано

Питання до LonelyPainter:Як справи у Оксани?

Погуглити нічого не вдалося.

Зі слів знайомої, йде на покращення, операцію вдалося оминути, пухлина не прогресує.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...