Перейти до змісту

Я это сделал! :)

ursa

Рекомендовані повідомлення

то капєц, я би тож попробував не поспати три-чотири дні за десять з половиною штук...

дипломка. не поспи тиждень за звільнення від універа!

тільки 1-6. Тільки по хронології. Як раз за сб-нд можна продивитись.

уу, епік, однозначно)

а я ще пам*ятаю ЗВ була моя перша книжка на русіш, 5 чи 6 годков було ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

німагу знать, і вже думаю не дізнаюсь як воно робити дипломну в останні дні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ursa, тільки 1-6. Тільки по хронології. Як раз за сб-нд можна продивитись.

Оно-то да, но после первых трёх эффекты в "первых трёх" как-то не очень. Хотя гонка на... эээ... мото-скуто-дрындолётах по лесу в шестой части (1983!!!) - это нечто :)

Да, и в хронологии не хватает ещё двух фильмов -Караван смельчаков. Приключения эвоков и Эвоки. Битва за Эндор (ну, конечно, это спин-оффы, но... :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

но после первых трёх эффекты в "первых трёх" как-то не очень.

нічого страшного. зате сюжет лінійний виходить.

Десь колись читав типу інтерв'ю зі Спілбергом, де його питали чому спочатку 4-6, а потім 1-3. Він відповів, що було б по нормальному, але на той час існуючі комп. і тв. технології не давали зняти по порядку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

LOTR (extended) - одним заходом, 11 часов подряд :)

це ж можна булоб раза 3-5 з дівчиною покувиркатись) ех) мені б твій час

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

судячи з дати народження в тебе іще часу і часу ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оно-то да, но после первых трёх эффекты в "первых трёх" как-то не очень. Хотя гонка на... эээ... мото-скуто-дрындолётах по лесу в шестой части (1983!!!) - это нечто

А ти ще нарий оригінальні, не редаговані 4-6, де Імператор з виряченими очима, в Вейдера через окуляри маски видно очі актора і в кінці 6 еп. Енакіна грає не Хейден Крістенсен ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь колись читав типу інтерв'ю зі Спілбергом, де його питали чому спочатку 4-6, а потім 1-3. Він відповів, що було б по нормальному, але на той час існуючі комп. і тв. технології не давали зняти по порядку.

Такое тоже читал, ооочень давно ещё :) Но до сих пор не могу понять, в чём же глобальное отличие между 4-6 и 1-3. Снимались бы "первые" части сейчас - они были бы значительно спецэффектно-технологичнее :) Наоборот, было бы логично к финалу саги усложнять графику :)

Да. Почему-то никто не вспомнил про ещё один фильм. Из восьми частей. "Гарри Поттер и все-все-все" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Странно, но у меня просмотр всего ВК занял 9 с хвостиком часов подряд, а может просто считаю не верно :) ЗВ подряд не осилил, но зато перечитал 40 книг на тему ЗВ. (Уж попёрло так попёрло :_07: ).

Матрица тоже было просмотрена одним махом все три части.

Почему-то никто не вспомнил про ещё один фильм. Из восьми частей. "Гарри Поттер и все-все-все" :)

Не так давно смотрел, но не одним махом. Очень уж это долгий марафон получится. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я смотрел Гарри одним махом но за 2 дня))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вон моя бабушка не отрываясь Санту-Барбару пересмотрела

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще можна глянути The Lost Room але це порівнянно з матрицею і ВК чуть нудніше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Странно, но у меня просмотр всего ВК занял 9 с хвостиком часов подряд, а может просто считаю не верно

Точно всего? Или театральной версии?

Режиссёрская - на 37+52+59 минут её длиннее ;) (ну даже если минус 20 минут на титры в конце дать - то как раз полтора часа до 11 и не хватает)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Странно, но у меня просмотр всего ВК занял 9 с хвостиком часов подряд, а может просто считаю не верно

Режиссёрская - на 37+52+59 минут её длиннее ;) (ну даже если минус 20 минут на титры в конце дать - то как раз полтора часа до 11 и не хватает)

ну зачем? ну вот теперь бедьняга будет до 6-и утра сидеть смотреть по новой

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всего, но это всё же была не режиссёрская версия, а театральная :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такой фильм смотреть в театралке - неуважение к работе съёмочной группы и актёров :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Подивився перший епізод Star Wars - клас, все продумано і атмосфера кльова, спецефекти так але це ж не головне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивився перший епізод Star Wars - клас, все продумано і атмосфера кльова, спецефекти так але це ж не головне

вперше чи шо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вперше чи шо?

Ну вперше було по тєліку і то не з початку і давно, так що по суті так в перше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

По Новому каналу з понеділка по четвер о 22:00 будуть показувати усі 4 частини "Міцного горішка"! Кайфуєм :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недавно додивився 4-ту частину, вона на мою думку саме не така вже вдала як перші три...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недавно додивився 4-ту частину, вона на мою думку саме не така вже вдала як перші три...

Будем сподіватись що 5-та буде краще:

Рейтинг ожиданий - 86% (16 382) Top: 45

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой не думаю, хоча час покаже, я от http://www.kinopoisk.ru/level/1/film/453406/ чекаю, люблю Mad Max"а

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...