Перейти до змісту

Прийму в дар баян /Сергій незрячий музикант по вул.Лесі Українки/

hita

Рекомендовані повідомлення

Прийму в дар баян , куплю не дорого

Сергій незрячий музикант по вул.Лесі Українки

дзвонити тел.0638186715,0668780287

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 72
  • Створено
  • Остання відповідь

А може тобі ще піаніно?? Задовбав вже зовсім своїм горланням увесь будинок, та так, що інколи хочеться вийти і.. В будинку маленькі дітки сплять, а воно кричить дурним голосом, грає одне й те саме, ще й страшенно фальшивить, мучить інструмент! Приходиться вікна закривати - духота, та й не сильно допомагає!

В 2002р спостерігав таку картину :_04: . Коли мобільні телефони були тільки у найбільших бізнесменів, а хвилина дзвінка вартувала 10грн за хв(точно пам"ятаю ціну), цей "прийму в дар баян , куплю не дорого" сидячи на стільці напроти "Школярика", відставив в сторону баян, дістав мобільний, і...і почав з кимось трендіти.

Вдумайтесь: телефон вартував навіть дуже немало, мали їх одиниці, а хвилина розмови вартувала трішки біільше 2 баксів! Люди навколо були шоковані! :0159: Знаєте, всі шкодують, бідненький, такий обдарований.. незрячий, на баяні грає! :_11:Аж тут...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 2002р спостерігав таку картину . Коли мобільні телефони були тільки у найбільших бізнесменів, а хвилина дзвінка вартувала 10грн за хв

Мля! Я був рокфєллєром, нє, навіть кручє - найбільшим бізнесменом і не замітив! У мене був мобільний в 2001 р.!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залежно який мобільний) Те, що я бачив, не можна було назвати дешевим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В людини півсвіту закрито, розмова для нього все таки вихід.

Гріх осуджувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гріх осуджувати.

+100 підтримую....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гріх осуджувати.

Ну, я б на твоєму місці за ним поспостерігав, перед тим як так казати. Не такий він вже незрячий, як намагається видати. На моїх очах до дівчини підкатував, будучи підвипившим: "Прівєт, які плани на вечір? Може сходимо у ресторан?"

Не кожен сліпий запрошує молодих дівчат у ресторани.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Miro, ну сліпий ж не значить, що він автоматично має бути ущербний скрізь.

Ти зрозумій, що він такий як й всі інші (й дівчата його цікавлять, й випити може, можливо й цигарки курить), але з серйозною фізичною вадою.

Не бачу нічого поганого, що він намагається заробити гроші граючи на баяні (хоча грою це важко назвати), а не просто жебракує, чи по карманах рискає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Miro:

в тебе є баян?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій Віталійович, я взагалі дуже серйозно ставлюся до людей, які мають фізичні вади. і ні в якому разі над ними не глузую, повір. Але ж теж потрібно поважати право звичайних громадян на спокій у вихідні дні (не кажучи вже про будні!). Кажу це для всіх, хто готовий вибухнути гнівною тирадою у мою адресу: давайте посадимо вам цього незрячого напроти ваших вікон, і хай він вам щодня пограє на баяні на протязі 10(!!) років те, що він грає! Я б хотів на вас подивитися. Практично всім жителям центру відомий той факт, що він не такий вже і безпомічний. як інколи хоче показати (в чому я і вбачаю, що це звичайнісіньке спекулювання людським співчуттям).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він не такий вже і безпомічний. як інколи хоче показати (в чому я і вбачаю, що це звичайнісіньке спекулювання людським співчуттям)

Він живе у моєму дворі)) Він справді добре адаптувався й навіть соціально, а не тільки фізично. Це не значить, що він прозрів чи спекулює почуттями. Він не зрячий в будь-якому випадку.

Ну а на рахунок гри під вікнами - є загальні правила поведінки в громадських місцях та на вулиці. Якщо він їх порушує - викликайте міліцію, якщо ні терпіть, або міняйте район проживання...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він не такий вже і безпомічний. як інколи хоче показати (в чому я і вбачаю, що це звичайнісіньке спекулювання людським співчуттям)

Він живе у моєму дворі)) Він справді добре адаптувався й навіть соціально, а не тільки фізично. Це не значить, що він прозрів чи спекулює почуттями. Він не зрячий в будь-якому випадку.

Ну а на рахунок гри під вікнами - є загальні правила поведінки в громадських місцях та на вулиці. Якщо він їх порушує - викликайте міліцію, якщо ні терпіть, або міняйте район проживання...

Давайте всі будемо горлати гугнявими голосами пісні під чужими вікнами, що тоді буде? Міліція? Та ви що, смієтесь? У нашій державі бардак і хаос, міліція й так бере посильну участь у забезпеченні такого правопорядку, їй чи це до уваги? Міняти район проживання? Ви б самі поміняли б центр на якесь захолустя? Терпіть? О ні, терпіти я якраз і не збираюсь. Просто в один прекрасний день, коли в черговий раз моя дитина проснеться від крику цього...співака, моє терпіння закінчиться.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О ні, терпіти я якраз і не збираюсь. Просто в один прекрасний день, коли в черговий раз моя дитина проснеться від крику цього...співака, моє терпіння закінчиться.

І що? Пристрелите? Ногами закопаєте? Матами обкладете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую Міro. Сліпий, не сліпий, але права докучати іншим людям він не має.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого так радикально? Що я, бандит який? Можна написати громадський протест проти перебування конкретно цього незрячого біля.. Адже ніяких дозволів у нього немає, чи не так?. І ви що ж, думаєте, тільки я один такої думки? Тільки я один так обурююсь?

А піднімати руку на інваліда - це низько. Низько.

Хай грає де-інде, на Варшавці, на Старому ринку. Людей там предостатньо, і виручка буде у нього непогана. Дуже непогана.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ай як ви швидко *рiшаете* проблеми, а якщо по закону наприклад довбати молотками штукатурку в квартирi вище з 8 ранку до 10 вечора ? i не два тижнi а два роки ? щоденно ? у вихiднi i свята ? хтось довбае, а переiхжати вам ? я не знаю, яка там ситуацiя з тим слiпим, але гiпотетично уявляю, я розумiю, що у людини вада, i не дай Бог такого горя нiкому, але коли навiть на базарi просто повз проходять i фальшивлять то хочется, щоб скорiше пройшли, а тут кожен день пiд вiкнами, та й якщо не фальшивити то всерiвно оточуючим набридне через деякий час

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна написати громадський протест проти перебування конкретно цього незрячого біля.. Адже ніяких дозволів у нього немає, чи не так?. І ви що ж, думаєте, тільки я один такої думки? Тільки я один так обурююсь?

О_о. Починаємо доходити толку. Так чому ви за десять років нічого не зробили, щоб того сліпого там не було?

Я його не підтримую, мені не подобається його "витя на місяць", але якщо він нічого не порушує, то має право...

ай як ви швидко *рiшаете* проблеми, а якщо по закону наприклад довбати молотками штукатурку в квартирi вище з 8 ранку до 10 вечора ? i не два тижнi а два роки ? щоденно ? у вихiднi i свята ? хтось довбае, а переiхжати вам ?

Повірте на слово, жоден сусід собі не дозволить такого))

Й не кидайтесь в крайнощі з прикладами, бо у вашому прикладі явні порушення норм та законів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую Міro. Сліпий, не сліпий, але права докучати іншим людям він не має.

Живу біля Радянської

кожен день прохожу повз цього "обдарованого музиканта" - ідеш і вуха вянуть (дуже впівчуваю тим в кого це чути в квартирі), мелодія вгадується з трудом... грає він швидше на нервах...

сліпий, не сліпий але ІМХО не вмієш - не берись (тим більше вже скільки років "практики")

ну і ще, був якось в Ортеолі коли він там гроші розмінював, не кожен день таку купу 200 гривневих купюр побачиш (а це було років 4 назад), так що купити новий нормальний баян думаю йому явно не проблема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всерiвно оточуючим набридне через деякий час

А якщо оточуючим набридне, що люди вулицею ходять? Перекриємо Лесі Українки, щоб чиясь дитина виспалась?

Ми суспільство, живемо за загальними правилами. Й повторю ще раз - якщо вуличний музикант не порушує закону, то він має повне право там співати, незалежно від наших вподобань чи його таланту...

ну і ще, був якось в Ортеолі коли він там гроші розмінював, не кожен день таку купу 200 гривневих купюр побачиш

Заздрість не красить людину))

Чи ви б воліли бути сліпим, але мати на пару двухсоток більше чим зараз?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всерiвно оточуючим набридне через деякий час

А якщо оточуючим набридне, що люди вулицею ходять? Перекриємо Лесі Українки, щоб чиясь дитина виспалась?

Ми суспільство, живемо за загальними правилами. Й повторю ще раз - якщо вуличний музикант не порушує закону, то він має повне право там співати, незалежно від наших вподобань чи його таланту...

ну і ще, був якось в Ортеолі коли він там гроші розмінював, не кожен день таку купу 200 гривневих купюр побачиш

.Побачив оголошеня: "Прийму в дар баян , куплю не дорого. Сергій незрячий музикант по вул.Лесі Українки".

Ви знаєте, неправильно так говорити, але я зрадів! Подумав, нарешті хоч буде спокій! Але бачу, зарано.

Пішоходи не заважають своїм ходінням спати іншим, навіть малятам. Те, що Ви написали - імхо, просто дурниця. Давайте подивимся на Францію: вуличні співаки отримують гроші не за те, що вони докучають людям, а власне за майстерність. За свій хист. За голос, в кінці-кінців.

Щодо заздрості - ні, по-моєму, у даному випадку, це скупість. Заробляти(а це заробіток, як не називай) дуже навіть непогані гроші - і намагатися отримати надурняк? Андрій Віталійович, Ви впевнені, що такий кінцевий результат скрасить моральний облік вашого сусіда?

Те, що Ви зараз писали - це, прошу Вас, звичайнісінька демагогія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не заздрю (всіх грошей не заробиш), я констатую факт. і не важливо сліпий він чи ні

це все до того, що нормально заробляючи на тому ж баяні, можна його купити, а не просити подарувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те, що Ви написали - імхо, просто дурниця.

Та ні, це просто ви не хочете розуміти, що я пишу))

Я не підтримую "музику", не агітую подарувати йому баян, чи просто пожаліти його.

Я веду мову за те, що все треба вирішувати у цивілізований спосіб. А ще про те, що доки "музика" не порушує закон, то має право робити те, що робить.

Агітуйте за те, щоб йому не давали грошей, добийтеся заборони від міськради на його виступи - тоді я й слова вам не скажу.

А поки вам то його телефон не подобається, то те що він до дівчат пристає, чи ще якісь абсолютно нормальні речі притаманні будь-кому...

це все до того, що нормально заробляючи на тому ж баяні, можна його купити, а не просити подарувати

Ну так не даруйте! Ось мені його спів не подобається й я йому баяна не подарую, й грошей за виступ не дам))

Демагогія якраз ваші слова, бо вам все не подобається, терпіти ви не будете, а коли питаю що робитимете - жодної "внятної" відповіді...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те, що Ви написали - імхо, просто дурниця.

Та ні, це просто ви не хочете розуміти, що я пишу))

Я не підтримую "музику", не агітую подарувати йому баян, чи просто пожаліти його.

Я веду мову за те, що все треба вирішувати у цивілізований спосіб. А ще про те, що доки "музика" не порушує закон, то має право робити те, що робить.

Агітуйте за те, щоб йому не давали грошей, добийтеся заборони від міськради на його виступи - тоді я й слова вам не скажу.

А поки вам то його телефон не подобається, то те що він до дівчат пристає, чи ще якісь абсолютно нормальні речі притаманні будь-кому...

Ну так не даруйте! Ось мені його спів не подобається й я йому баяна не подарую, й грошей за виступ не дам))

Демагогія якраз ваші слова, бо вам все не подобається, терпіти ви не будете, а коли питаю що робитимете - жодної "внятної" відповіді...

З телефоном - звичайнісінький приклад, як люди живуть подвійним життям. Тобто ті, яких люди жаліють - купують речі, які ті ж самі жаліючі не могли/не можуть собі дозволити придбати.. Та бідна сільська жіночка, що йому подала, і ресторан-то бачить раз в рік, а може і рідше.

Щодо дівчат - приклад, що він не є незрячий. Адже ж добре побачив, що це молода симпатична дівчина??

"чи ще якісь абсолютно нормальні речі притаманні будь-кому..." - от і я про це, будь-кому несліпому. а те, що він це робить у статусі незрячого, просто по меншій мірі дивує. Гроші йому дають не за гарний спів. а за власне його інвалідність. І не мені Вам це пояснювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гроші йому дають не за гарний спів. а за власне його інвалідність. І не мені Вам це пояснювати.

Згоден. Тільки я не бачу в цьому чогось подвійного, чи надзвичайного. От якби він прикидався інвалідом...

Щодо дівчат - приклад, що він не є незрячий.

А запах, голос? Невже, щоб оцінити жінку ви керуєтесь виключно зором?

Наскільки я знаю, він ще розрізняє певні силуети та світлові плями, але я це не назву зором...

Та бідна сільська жіночка, що йому подала, і ресторан-то бачить раз в рік, а може і рідше.

Та ті жіночки попам в церквах постійно подають. Як на мене - краще вже сліпому, чим лінивому дармоїду в рясі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ХМ, а що йому зробили зі старим баяном? На голову надягнули як іншому дєятєлю гітару?

Miro, як тобі такий варіант: підходиш до цього хлопця і кажеш: "друже, на тобі 100 гривень, але "переїдь" будь-ласка під он той будинок, назовсім. Але якщо береш гроші і не переїзджаєш, то тебе "переїдуть"."

Звісно, якщо для нього це не гроші, або справа не в грошах, то варіант не спрацює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...