Smith Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 11:54 Поділитися #26 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 11:54 По-перше, я зауважив, а якби ти повів себе при таких обставинах в такій ситуації. Ти мені відповів питанням на питання.По-друге, я так зрозумів, що ти не зрозумів/не захотів зрозуміти сенс мого повідомлення.Дякую, тепер питань немає. А тролити немає ніякого бажання, як і часу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
frv Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 12:28 Поділитися #27 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 12:28 Тепер кожна наступна влада в перелік своїх заслуг перед народом добавлятиме список посаджених опозиціонерів і кількість відкритих справ проти "любих друзів". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 12:36 Поділитися #28 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 12:36 Поки йшло досудове слыдство і т.п. Юга відсидів уже більше року.Ітого лишилось чуть менеше 3-х років.По першому УДО через років 2 буде на волі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 13:01 Поділитися #29 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 13:01 Та нема тут про що гворити.Певен, що в більшості знайшлось би виправдання, якщо б він, пробачте, наср*в і почав екскрементами кидатись у прокурора, йоптить мученик знедолений) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fantom Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 13:05 Поділитися #30 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 13:05 а лічна я протів )), Юра сібє такова нітваріл )), єво падставілі. А от за що я за, так це за незалежну судову систему, якій би було начхати хто при владі, і садити всіх хто винен. От тільки до цього нам ще судячи по всьому срать і срать, ізвінітє. Та нема тут про що гворити. Певен, що в більшості знайшлось виправдання, якщо б він, пробачте, наср*в і почав екскрементами кидатись у прокурора, йоптить мученик знедолений) та в таких прокурорів кишенькових не гріх і покидатись ))). щас nd скаже шо апять то вчинок не достойний (ну тут я навэрно сагласєн) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 13:17 Поділитися #31 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 13:17 Тепер кожна наступна влада в перелік своїх заслуг перед народом добавлятиме список посаджених опозиціонерів і кількість відкритих справ проти "любих друзів". Ми з вами від цього, надіюсь, тільки виграємо. Тоді кожна наступна влада, надіюсь, крастиме все менше або все обережніше за попередню.г. так, я би не плювався. бо якось вважаю себе надто далеким до мавп, щоб це робити. у мене все просто - і без будь-якої каші в голові. люди не плюються. не кидаються какашками. не, даруй, пісяють одна на одну. мавпи усе це роблять. десь отут якраз і пролягає різниця між людьми і мавпами.nd_, заздрю твоїй урівноваженості у будь-якій життєвій ситуації. Але цинізму тобі не позичати, сорі за перехід на особистості. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nemo Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 13:40 Поділитися #32 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 13:40 Поки йшло досудове слыдство і т.п. Юга відсидів уже більше року.Ітого лишилось чуть менеше 3-х років.По першому УДО через років 2 буде на волі.А хаба там не день за два іде? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 13:45 Поділитися #33 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 13:45 ні.день за два рахується лише тоді, коли дають обмеження волі. коли ж позбавлення, то день за день. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 13:51 Поділитися #34 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 13:51 нє, браза, ти тут явно шось рамсуєш. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Liberta Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 13:52 Поділитися #35 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 13:52 Поки йшло досудове слыдство і т.п. Юга відсидів уже більше року.Ітого лишилось чуть менеше 3-х років.По першому УДО через років 2 буде на волі.А хаба там не день за два іде? Ні, відповідно до ст. 72 КК 1 день позбавлення відповідає двом дням обмеження волі, але це не означає, що 1 день в СІЗО рахується за 2 дні в колонії Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 14:05 Поділитися #36 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 14:05 Окей.Якщо йому намалювали 4 роки, а в СІЗО він більше року (відповідно множимо на 2), то виходить він підпадає під дострокове звільнення? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 14:11 Поділитися #37 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 14:11 Написали ж, шо НЕ множимо на 2!Йому дали Позбавлення волі, тобто день рахується за день.Відсидів він быльше року. По першому УДО мона вийти по 2\3 сроку, тоість іше осталось біля 2-х років відсидіти.Дали б йому обмеження волі (читай поселення), то тоді би рахували день за 2 і було б тіп-топ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 14:17 Поділитися #38 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 14:17 Ага! Та я вже просто від старості сліпуватий В повідомленні Наталки "це не означає" перескочив по діагоналі. .. виходить так як йому і малювали, ці вибори він курить бамбук, а потім за 5 років динозавром піде в хісторі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Liberta Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 14:34 Поділитися #39 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 14:34 По першому УДО мона вийти по 2\3 сроку, тоість іше осталось біля 2-х років відсидіти.думаю, на УДЗ він зможе розраховувати, лише при умові зміни влади...були часи, коли було зрозуміло, що вийдеш по УДО в 2-х випадках: гроші і зв'язки, і якщо немає стягнень ("сумлінна поведінка і ставлення до праці"), а зараз все змішалось...яку дадуть команду, так і буде Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 14:43 Поділитися #40 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 14:43 а те, що я тут пишу - це просто напросто здоровий прагматизм - реалістична оцінка цих цінічних вчинків.помірялись, а тепер давайте вгадаємо в якій тюрячці він буде сидіти.ітак, тур "по слідам Юлі" - Київ-Харків. чи будуть інші варіанти? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 14:44 Поділитися #41 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 14:44 звісно... підвести під 3 порушення дисципліни - шо два пальці об бетон ) провокаторів вистачає всюди... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorrrko Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 14:51 Поділитися #42 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 14:51 Буде сидіти в Чернігівській обл.,в 'Червоній зоні'.Забув назву.Та що для колишніх ментів,судей,прокурорів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Liberta Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 15:04 Поділитися #43 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 15:04 Забув назвуМенська ВК Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorrrko Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 15:06 Поділитися #44 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 15:06 Точно! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Liberta Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 15:25 Поділитися #45 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 15:25 во-во. да-да. ааааааааа, ви розбиваєте моє серце я так вас обох люблю читати а тут такий куртуазний діалог)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pama Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 16:18 Поділитися #46 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 16:18 Років 5 назад іду біля Цума, дивлюсь мітинг Нашої України, розказують, як будуть боротися із корупцією, як знімуть недоторканість і т.п.... Тут крізь натовп іде Луценко... Я на нього дивлюся, він мені простягає руку. Ну думаю, раз така нагода, сам руку подає треба йому шось нарікти. Кажу: Юрій Віталійович, людей не підведіть, а то воно ж погано закінчиться... Він зверхньо сказав: добле, добле і відчалив. Ну я його ще тоді попередив Те що і Юлю і Юру посадити було за що, мабуть ні в кого сумнівів не має, але те, в якій формі проводились ці судилища, насторожує. Як після цього можна вірити у нашу судову систему? Ця влада погано закінчить... Мабудь долю Кадафі, Мубарака і Хусейна вони розділять. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 18:49 Поділитися #47 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 18:49 ааааааааа, ви розбиваєте моє серце я так вас обох люблю читати а тут такий куртуазний діалог)) Liberta, ну куди мені тягатись з бійцем , який був загартований у локальних війнах з Кортінгом ?Тролінг - це не моє. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 18:55 Поділитися #48 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 18:55 Я на нього дивлюся, він мені простягає руку.добре що не вкусив, ато ти теж став би Луценком Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 19:15 Поділитися #49 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 19:15 ну паняна, ти ж просто розділяєш його непалнаценні дєфєктні і ущербні погляди - куди ж тобі з ним воювать то. А ось тут ти не правий - ви просто обидва одного поля ягода, тільки на різних полюсах.І ще. Я так розумію, що тобі ніколи (на щастя, бо це і ворогу не побажаєш) не доводилось бути безпосереднім учасником кримінального процесу і ти не бачив, як закон застосовується до громадян. Нехай і до тих, хто дійсно скоїв злочин, але має свої права, які прописані в КПК, але ніяким чином не виконуються судами. Бо мені, в силу своєї професії, доводилось це бачити і боротись з цим. І коли там побуваєш (в процесі), то будеш зовсім по іншому говорити. А зараз це так, на рівні "кухонної" розмови чи бабок біля під'їзду. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 19:41 Поділитися #50 Опубліковано 28 Лютого, 2012 в 19:41 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.