Перейти до змісту

Ремонт турбіни

Sem

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Треба з турбіною щось робити (дуже сильно виє). Так куди краще звернутись за діагностикою?

яке авто ?

я б спробував знайти б/у в нормальному стані за помірні гроші...

а якщо не по кешені то тут Доречі про ремонт в Україні ось сайт фірми що непогано робить

• 1 рік потому...
Опубліковано

Зроблю АП темі, можливо за цей час знайшлись десь нормальні майстри.

Потрібно зробити турбіну на Renault Master 2.5 cdi (2006), жере багато масла.

Може ще хтось підскаже де б/у по нормальній ціні взяти, за 400 у.о. знайшов, але дорогувато поки :0157:

Опубліковано

Реставрувати в Польщі, після реставрації отримуєте майже нову турбіну. Можна знайти вже готову відреставровану турбіну. Це буде коштувати приблизно 3000 грн. Б/У брати не раджу, купляв б/у - вистачило на один місяць.

У Вас така турбіна?

post-9126-0-83133100-1376851146_thumb.jp

Опубліковано

Це за все. Якщо турбіна буде в наявності, то зразу отримуєте реставровану в обмін на свою неробочу, якщо ні - то необхідно Вашу відправляти на Польщу на реставрацію, Це займе приблизно тиждень, треба уточнювати.

Опубліковано

Я передаю на Польшу або сам завожу у Познань, виходить 300-400ойро.

Теж пару років назад возив турбіну Garrett в Познань. Ремонт обійшовся в 300 єдиноєвропейських тугриків.

Маю контакт чоловіка з Рожищ, який постійно їздить на Польщу за авто. Він і мені турбіни возив. Якщо ще треба, скину в ПМ?

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Плануб в Березні їхати закордон - якщо комусь треба можу допомогти з турбіною. Пишіть в ПМ

• 1 місяць потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано

Апну тему. Актуально продіагностувати турбіну, поставити діагноз (синій дим на прогрітій машині).

Дайте контакти спеців , які б допомогли в цьому.

Дякую.

Опубліковано

Возив турбіни в Люблін на "дізельтехніка" вроді теж не погано роблять! і гарантію на рік дають!Одне лише що трохі дороще виходить ніж у Познані! Але де Познань а де Люблін! по часу однозначно швидше!

Опубліковано

Потрібно на місці (в Луцьку) продіагностувати турбіну, і визначити чи потрібно її везти до Польщі на реставрацію.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...