Перейти до змісту

Ремонт турбіни

Sem

Рекомендовані повідомлення

Треба з турбіною щось робити (дуже сильно виє). Так куди краще звернутись за діагностикою?

яке авто ?

я б спробував знайти б/у в нормальному стані за помірні гроші...

а якщо не по кешені то тут Доречі про ремонт в Україні ось сайт фірми що непогано робить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Peugeot Expert 2.0 HDi 2001 р.в. Двигун DW10BTED / BZRHXA.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Зроблю АП темі, можливо за цей час знайшлись десь нормальні майстри.

Потрібно зробити турбіну на Renault Master 2.5 cdi (2006), жере багато масла.

Може ще хтось підскаже де б/у по нормальній ціні взяти, за 400 у.о. знайшов, але дорогувато поки :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реставрувати в Польщі, після реставрації отримуєте майже нову турбіну. Можна знайти вже готову відреставровану турбіну. Це буде коштувати приблизно 3000 грн. Б/У брати не раджу, купляв б/у - вистачило на один місяць.

У Вас така турбіна?

post-9126-0-83133100-1376851146_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось подібне, стверджувати не буду. 3000 це з доставкою туди і назад, чи тільки робота?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це за все. Якщо турбіна буде в наявності, то зразу отримуєте реставровану в обмін на свою неробочу, якщо ні - то необхідно Вашу відправляти на Польщу на реставрацію, Це займе приблизно тиждень, треба уточнювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я передаю на Польшу або сам завожу у Познань, виходить 300-400ойро.

Теж пару років назад возив турбіну Garrett в Познань. Ремонт обійшовся в 300 єдиноєвропейських тугриків.

Маю контакт чоловіка з Рожищ, який постійно їздить на Польщу за авто. Він і мені турбіни возив. Якщо ще треба, скину в ПМ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Плануб в Березні їхати закордон - якщо комусь треба можу допомогти з турбіною. Пишіть в ПМ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Потрібно продіагностувати турбіну. Кидає масло. Хто і де в луцьку це може зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Апну тему. Актуально продіагностувати турбіну, поставити діагноз (синій дим на прогрітій машині).

Дайте контакти спеців , які б допомогли в цьому.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Возив турбіни в Люблін на "дізельтехніка" вроді теж не погано роблять! і гарантію на рік дають!Одне лише що трохі дороще виходить ніж у Познані! Але де Познань а де Люблін! по часу однозначно швидше!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно на місці (в Луцьку) продіагностувати турбіну, і визначити чи потрібно її везти до Польщі на реставрацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...