Перейти до змісту

Скарга на продавця Black9797

ag1312

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу звернути увагу модераторів та користувачів форуму.

Купував тюнер DreamBox DM 800 PVR у цій темі

В п'ятницю в вечері о 22.00 було куплено тюнер за 1080 Грн.

1.Тюнер у власника один рік, а не пів року, як писав.

2. Були замінені конденсатори,- було сказано, що не паяний.

3. В тюнері є сімка(захист).Є версія 1 і 2.01

Один не підтримує нових іміджів.

Відповідь була,- не знаю яка версія.

Чоловік перешивав цього тюнера,а при перешивці імідж підбирається під версію сімки (інфа з інтернету).

Як можна було не знати?

Я розібрав дома тюнер і порівнявши фото в інтернеті, визначив, що це сімка версії 1.0 ,яка не підлягає апдейту.

За попередньою домовленністю тюнер було взято на два дні.

В суботу о 10.00 (пройшло 12 годин) я повідомив власника, що хочу повернути тюнер.

У відповідь отримав - НЕ ДЗВОНІТЬ МЕНІ БІЛЬШЕ, Я ГРОШЕЙ НЕ ВІДДАМ.

Опубліковано

Гроші-то були віддані не за пачку канхфєт! Чому відразу не перевірив тюнер?

Стосовно шахрайства - гроші були віддані із рук в руки добровільно.. нічого не докажеш. Коротше, знайти продавця, і влупити.. неустойку, так сказать.

Опубліковано

Стосовно шахрайства - гроші були віддані із рук в руки добровільно.. нічого не докажеш. Коротше, знайти продавця, і влупити.. неустойку, так сказать.

Потрібно було сімку дістати та зрівняти з фото в інтернеті.

Стосовно шахрайства Стаття 190. Шахрайство

1. Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) -

карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Коментар:

. Об'єктивна сторона шахрайства полягає у заволодінні майном або придбанні права на майно шляхом обману чи зловживання довірою. В результаті шахрайських дій потерпілий - власник, володілець, особа, у віданні або під охороною якої знаходиться майно, добровільно передає майно або право на майно винній особі. Безпосередня участь потерпілого у передачі майнових благ і добровільність його дій є обов'язковими ознаками шахрайства, які відрізняють його від викрадення майна та інших злочинів проти власності.

За ознакою безпосередньої участі потерпілого у процесі незаконного вилучення майна шахрайство схоже з вимаганням, яке також передбачає передачу майна чи права на нього винній особі самим потерпілим. Однак, якщо при вимаганні потерпілий робить це вимушено, то при шахрайстві потерпілий переконаний у тому, що він розпоряджається майном за власною волею, у своїх інтересах або принаймні не на шкоду цим інтересам. Така його переконаність є результатом впливу на нього шахрая, а саме, введенням потерпілого в оману щодо правомірності передачі ним винному майна чи надання йому права на майно.

Добровільність при шахрайстві має уявний характер, оскільки вона обумовлена обманом.

Обман як спосіб шахрайського заволодіння чужим майном чи придбання права на таке майно полягає у повідомленні потерпілому неправдивих відомостей або приховування певних відомостей, повідомлення яких мало б суттєве значення для поведінки потерпілого, з метою введення в оману потерпілого.

Змістом обману як способу шахрайства можуть бути різноманітні обставини, стосовно яких шахрай вводить в оману потерпілого. Зокрема, це може стосуватися характеристики певних предметів, зокрема їх кількості, тотожності, дійсності (обман у предметі), особистості винного або інших осіб (обман у особі), певних подій, юридичних фактів, дій окремих осіб тощо. За своєю формою обман може бути усним, письмовим, виражатися у певних діях (підміна предмета, його фальсифікація тощо), у т. ч. конклюдентних.

Опубліковано

з продавцем - все ясно,але Ви в свою чергу розбирали тюнер,як тепер доведете що це не ви конденсатори паяли? Це я про те,що якщо продавець тепер так нагло з Вами спілкується,значить він передбачив ровиток подій...

Опубліковано

Да все таки згоден з попереднім постом куди ми катимось на борді тепер кожен день пост що хтось когось кинув тепер виходить треба купляти тільки в перевірених або на місці сидіти і розбирати...

Опубліковано

Чисте кідалово. Заявочку до міліціянтів про шахрайство щоб подумав ще раз мо?

Бачу жадність людська і нерозумна обізнаність з кожним днем прогресує, і тому все більше тем плодиться в книзі скарг, хочеш розмішити міліціянтів то іди пиши! Купив в людини тюнера незнаю як ту людину звати знаю тільки номер, тюнер робочий але не можу прошити бо стара версія! Самому не смішно?

Купляючи б/у нетреба нікого винити, бо як то кажуть "жадность фраєра згубила" Хочете шоб все було гладко в магазин і купляйте вдвічі дорогше і то не факт шо ще нормальне бо частенько в магазинах теж залишкі продають самих перших партій і версій ще повністю не дороблених.

І говорити про шахрайство коли людина продала робочий тюнер це повний абсурд!

Перед тим як купити подумайте і перевірте те що купитуєте, а також форуми в інтернеті почитайте щоб потім не було притензій до продавців, що мол не можу прошити, прошивка якась не така, стара версія!

Опубліковано

Чисте кідалово. Заявочку до міліціянтів про шахрайство щоб подумав ще раз мо?

Заяву писати сенсу не має. 100 % відмовний матеріал. А якщо ще й нема документів на пристрій (чек про купівлю, коробка і т.д.) то ще й спитають де взяв і чи випадково не вкрав.

PS . Якщо все так, як пише автор, то продавець не правий.

Опубліковано

бла бла бла

1) слиш браток, яз тобой семкі на районе не щьолкав, тому тикати будеш своїм друганам.

2) робочий і непаяний- різні речі.

3) покупець шалапай...тут не поспориш. я в випадках купівлі чогось б/у, беру продавця,йду на офіс і в тихій обстановці розглядаю і перевіряю те що збираюсь придбати. Якщо продавець спішить/занятой/ ще 1000 причин, домовляюсь на інший день- не хоче/не може? ну і чорт з ним... в 90% випадків- кідок.

Опубліковано

Потрібно було сімку дістати та зрівняти з фото в інтернеті.

Стосовно шахрайства Стаття 190. Шахрайство

1. Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) -

карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Коментар:

. Об'єктивна сторона шахрайства полягає у заволодінні майном або придбанні права на майно шляхом обману чи зловживання довірою. В результаті шахрайських дій потерпілий - власник, володілець, особа, у віданні або під охороною якої знаходиться майно, добровільно передає майно або право на майно винній особі. Безпосередня участь потерпілого у передачі майнових благ і добровільність його дій є обов'язковими ознаками шахрайства, які відрізняють його від викрадення майна та інших злочинів проти власності.

За ознакою безпосередньої участі потерпілого у процесі незаконного вилучення майна шахрайство схоже з вимаганням, яке також передбачає передачу майна чи права на нього винній особі самим потерпілим. Однак, якщо при вимаганні потерпілий робить це вимушено, то при шахрайстві потерпілий переконаний у тому, що він розпоряджається майном за власною волею, у своїх інтересах або принаймні не на шкоду цим інтересам. Така його переконаність є результатом впливу на нього шахрая, а саме, введенням потерпілого в оману щодо правомірності передачі ним винному майна чи надання йому права на майно.

Добровільність при шахрайстві має уявний характер, оскільки вона обумовлена обманом.

Обман як спосіб шахрайського заволодіння чужим майном чи придбання права на таке майно полягає у повідомленні потерпілому неправдивих відомостей або приховування певних відомостей, повідомлення яких мало б суттєве значення для поведінки потерпілого, з метою введення в оману потерпілого.

Змістом обману як способу шахрайства можуть бути різноманітні обставини, стосовно яких шахрай вводить в оману потерпілого. Зокрема, це може стосуватися характеристики певних предметів, зокрема їх кількості, тотожності, дійсності (обман у предметі), особистості винного або інших осіб (обман у особі), певних подій, юридичних фактів, дій окремих осіб тощо. За своєю формою обман може бути усним, письмовим, виражатися у певних діях (підміна предмета, його фальсифікація тощо), у т. ч. конклюдентних.

Розумієш, є повно причин, чому в міліції над тобою посміються/відмовлять. Ну уяви собі (приклад на жаль з власного досвіду). Приходить участковий до продавця (теоретично ти його вичислив) і каже: "На вас заява надійшла". Продавець у відмову: "Знать не знаю, відать не відаю. Який тюнер? Які факти? Ніхто ні з ким не зустрічався! Стаття на борді - не доказ! Подаю зустрічний позов за наклеп на моє добре ім"я у суд!".

І тут ти вже, парніша, влетів.

Тому що свідків продажу- нема.

Чека нема.

Все працює.

Мля, які претензії??

Опубліковано

1. Я знаю як звати і де живе.

2. В мене є свідок,що я купляв в суботу у продавця дома (де була присутня його дружина).

3.На тюнері безліч його пальячиків .

4. І все не працює(сімка стара і іміджі, які мені було потрібно, я не залью)

Ще раз цитую:Обман як спосіб шахрайського заволодіння чужим майном чи придбання права на таке майно полягає у повідомленні потерпілому неправдивих відомостей або приховування певних відомостей, повідомлення яких мало б суттєве значення для поведінки потерпілого, з метою введення в оману потерпілого.

Як би чоловік сказав, яка версія сімки відразу(про яку він повинен був знати,бо перешивав тюнер),- мова про ціну велась би інша. А тому і брався апарат додому з манібеком, щоб порівняти з фото із інтернету.

Dima4s я з людми з інших міст працюю (в Китай, в Америку,в Німетчину перераховував) , суми в десятки раз більші, але такої наглості в рідному місті неочікував. Завжди з манібеком не було проблем.

І питання не в тридцяти доларах (ціна нової сімки) а в суковатості продавця.

Опубліковано
питання не в тридцяти доларах

Але моск байцу пошпілити міліцією варто було б, хоча б для власного задоволення крові попити (за наглу заяву "не дзвоніть мені більше"). Особливо якщо маєш якоголсь знайомого з "корочкою". Навіть якщо нічого не компенсується. Після першого дзвіночка від слідчого перепитати, чи мо" не передумав повернути гроші в обмін на заяву.

Опубліковано

Але моск байцу пошпілити міліцією варто було б, хоча б для власного задоволення крові попити (за наглу заяву "не дзвоніть мені більше"). Особливо якщо маєш якоголсь знайомого з "корочкою". Навіть якщо нічого не компенсується. Після першого дзвіночка від слідчого перепитати, чи мо" не передумав повернути гроші в обмін на заяву.

Напевно так і зроблю

Опубліковано

Напевно так і зроблю

Напевно ви вже ідіот повний! В мене знайомий працює в відділі по економічних злочихах то розказував, що на день по 5 штук таких лохів приходять які невідомо чого хочуть і заважають працювати, бо справи є у них в 100 разів серйозніші і вашим гавнєцом ніхто займатися не буде. Такі заяви одразу в смітник і до реєстрації не дойдуть. Ви не будьте такими жадними і не проявляйте жадніднісь бо в ітозі ви отримаєте більше проблем, заяву за наклеп і це буде правильно! Тюнер ви ж отримали робочий- робочий, то які можуть бути притензії? А ви його вже розбирали, шили то які вже можуть бути притензії до продавця? самі у всьому винуваті, побачили, що щось не так то чому полізли в середину і почали шити, і взагалі треба було спочатку отзиви прочитати в інтернеті а тоді вже купувати, ось наприклад я купив айфона в людини він виявився софтлок я начав шити і пропала мережа, і що мені тепер притензії до продавця предявляти чому не сказав що там загрузчик тільки програмно розблокований був, бо я в інтернеті це не дочитав???? імхо це маразм! І більшість людей не заглиблюються в тех деталі того, що продають і тому не знають які там до чого версії, і тут відповідно зявляються такі умнікі і грозяться шо напишуть заяву в міліцію, що там якась версія не така, по перше це викликає сміх, по друге одразу вас пошлють подалі і правильно зроблять. Якщо ви вже такі обізнані в тех деталях то перевіряйте все на місці, щоб потім не робили з продаця козла відпущення! І взагалі на борді появилася мода брати на прокат техніку а потім вимагати грошей назад, ось я наприклад продав комусь то новий оптімус з гарантією і декілька разів наголосив покупцю, що манібек тільки в разі виявлення глюків, потім звонить те чудо до мене і каже до мене: "ну походив я з вашим телом" і каже мені: "не понравився, неудобний для мене і каже хочу повернути назад". Я віповідно йому сказав: це нормально? ти, що смієшся ? Він почав наїжджати я його послав, потім грозився ментурою, сбу казав шо в органах працює знайде мене і прийде до хати, і пальчікі мої є на телефоні, намовляв когось шоб звонили до мене і представлялися, що з міліції, Я їх посилав, надоїло через день їм і перестали звонити! Жадний однако в нас народ і характер справжній халявний і скупий аби тільки був найменший повод комусь зробити зло чи крові попити людині то одразу(український менталітет)! Це ж яку треба мати клепку в голові щоб іти писати заяву на людину яка продала вам робочий тюнер а ви його вже розбирали?! ?!

Опубліковано

1. Я знаю як звати і де живе. То сходи візьми пивка! :0016:

2. В мене є свідок,що я купляв в суботу у продавця дома (де була присутня його дружина). :0016:

3.На тюнері безліч його пальячиків . :0016:

Ще раз цитую:Обман як спосіб шахрайського заволодіння чужим майном чи придбання права на таке майно полягає у повідомленні потерпілому неправдивих відомостей або приховування певних відомостей, повідомлення яких мало б суттєве значення для поведінки потерпілого, з метою введення в оману потерпілого.

Як би чоловік сказав, яка версія сімки відразу(про яку він повинен був знати,бо перешивав тюнер),- мова про ціну велась би інша. А тому і брався апарат додому з манібеком, щоб порівняти з фото із інтернету.

бла бла бла бла бла

:0016: Під столом! :0016:

Так і напишеш в заяві шо на тунері є безліч його пальячиків і що його дружина є свідком його злочину! :0016: Розбавиш сірі будні міліціянтів чудовим сміхом!

А те, що людина дійсно не тямить в техніці досконало і незнає які там версії і носила тюнера на базар прошивати( як наприклад от я бо в тюнерах нічого не тямлю) це вам в голову не могло прийти?

Явно мозг в вас отсутствует! :0016:

Опубліковано

Лох тут ти,бо не вмієш читати, де я писав, що перешивав тюнер.

А не спроста ти його захищаеш...

Тобі не по..й, що з мене менти будуть ржати.

Сміється той хто сміється останнім.

1. Я знаю як звати і де живе. То сходи візьми пивка! :0016:

2. В мене є свідок,що я купляв в суботу у продавця дома (де була присутня його дружина). :0016:

3.На тюнері безліч його пальячиків . :0016:

бла бла бла бла бла

:0016: Під столом! :0016:

Так і напишеш в заяві шо на тунері є безліч його пальячиків і що його дружина є свідком його злочину! :0016: Розбавиш сірі будні міліціянтів чудовим сміхом!

А те, що людина дійсно не тямить в техніці досконало і незнає які там версії і носила тюнера на базар прошивати( як наприклад от я бо в тюнерах нічого не тямлю) це вам в голову не могло прийти?

Явно мозг в вас отсутствует! :0016:

Ще один умняк.

Читайте вище ще раз(продавець сам перешивав)

Пацани, я завтра, якщо захочу, продам цей тюнер за 150 доларів.

А для Вас я написав, щоб були обережні з цим продавцем.

І я не розумію цих де...в які виступають в захист продавця і ржуть з мене,-краще поржіть з себе лохі ,що не розумієте про, що читаєте.

Модератори удаліть цю тему.

Опубліковано

Лох тут ти,бо не вмієш читати, де я писав, що перешивав тюнер.

А не спроста ти його захищаеш...

Тобі не по..й, що з мене менти будуть ржати.

Сміється той хто сміється останнім.

Вам четвертий десяток уже стукнуло а розуму все ще нема!

Опубліковано

Напевно ви вже ідіот повний!..

....

..Вам четвертий десяток уже стукнуло а розуму все ще нема!..

Ей "розумний", чули про правила хорошого тону, це доречі в правилах борди написано... Шось занадто багато уваги з вашого боку до т.с, що наводить на роздуми... Штучно набита репутація (як для 4 повідомлень) не дає вам привылегій інших ображати!!!

Опубліковано

Напевно ви вже ідіот повний!..

....

..Вам четвертий десяток уже стукнуло а розуму все ще нема!..

Ей розумний, чули про правила хорошого тону, це доречі в правилах борди написано... Шось занадто багато уваги з вашого боку до т.с, що наводить на роздуми... Штучно набита репутація (як для 4 повідомлень) не дає вам привылегій інших ображати!!!

Шановний Baldek У моїх повідомленнях чіткої і прямої образи в сторону топікстартера я не бачу, бо відповідав конструктивно і толерантно! І доречі репутація у мене набита не штучно а іншими користувачами які до мене ніякого відношення не мають але просто вирішили мене підтримати, і повідомлень у мене набагато більше і відповідно така репутація бо просто повідомлення, що написані в барахолці не відображаються у лічильнику!

post-14929-0-15533200-1330290912_thumb.j

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...