Jump to content

[Продам] принтер Epson

Recommended Posts

Продам собственно принтер Epson Stylus C43 ,полностью рабочий, в ремонте не был ,стаж работы 1 год, дрова ,шнуры все есть, осталось вам только картриджи заправить и все, продаю по причине ненадобности!Цена 350 грн

http://fotos.ua/epson/stylus-c43-sx.html

поясніть чому саме така ціна?

потому что я его покупал год назад и работал он до конца чернил в картридже это где то месяца 3-4 а потом я купил лазерный принтер а тот просто стоял и стоит до сегодня, притом я его брал за 559 грн , не буду я ж продавать этот принтер за 100-200 грн если он пророботал 4 месяца а чего тебя так это заинтересовало?

не буду я ж продавать этот принтер за 100-200 грн если он пророботал 4 месяца

У EPSON чомусь така політика, що комплект картриджів до принтера коштує ненабагато менше, ніж новий принтер (разом з картриджами). До того ж, нормально друкувати принтер буде лише з оригінальними картриджами, а дешеві - швидко виведуть з ладу друкуючу головку (особливо, якщо принтером тривалий час не користуватись.

Тому, ІМХО, принтер EPSON без картриджів не вартий і 100 грн.

До того ж, погугливши, знайшов ТАКУ ціну на новий принтер...

не буду я ж продавать этот принтер за 100-200 грн если он пророботал 4 месяца

У EPSON чомусь така політика, що комплект картриджів до принтера коштує ненабагато менше, ніж новий принтер (разом з картриджами). До того ж, нормально друкувати принтер буде лише з оригінальними картриджами, а дешеві - швидко виведуть з ладу друкуючу головку (особливо, якщо принтером тривалий час не користуватись.

Тому, ІМХО, принтер EPSON без картриджів не вартий і 100 грн.

До того ж, погугливши, знайшов ТАКУ ціну на новий принтер...

и что ты хочешь этим доказать что он стоит действительно 140 грн, ты посотри норм а там - Добавлен на сайт: 2007-07-20, а я покупал в 2011, оригинальный картридж стоит 80 грн, не ориг. - 40 грн сам узнавал. так что не надо мне тут че то доказывать, так же можно заправить не обязательно покупать новый картридж.

такі ж принтери рік-два тому по 140-150 грн продавали НОВІ, точно ця модель

в дядечка з одного приміського села їх був повен гараж

нульцеві з 2 картриджами йшли як гарячі пиріжки...

такі принтери рік-два тому по 140-150 грн продавали НОВІ, точно ця модель

в дядечка з одного приміського села їх було повен гараж

нульцеві з 2 картриджами йшли як гарячі пиріжки...

ну и че ты хочешь добится , я не знаю что твой дядечка продавал но это явно не принтер был за 140 грн,не надо лапшу на уши лепить , если у меня есть цена 350 значит она обдумана и правильная ,кстате свой принтер я покупал в одном из магазине фокстрот есть чек

, если у меня есть цена 350 значит она обдумана и правильная

350 + 2 картриджа по 80 = 510. Обдумана ціна? ;)

За меншу ціну можна купити новий багатофункціональний пристрій (принтер+сканер+копір), наприклад, такий

, если у меня есть цена 350 значит она обдумана и правильная

350 + 2 картриджа по 80 = 510. Обдумана ціна? ;)

За меншу ціну можна купити новий багатофункціональний пристрій (принтер+сканер+копір), наприклад, такий

еще я рассчитывал на торг и где то думал до 300 сбить цену и получается самый раз, ну [censored] если я его купил за 559 то че ты хочешь меня тут поучить чтоб я ваше цену поставил 100

В принципі, якщо цей принтер стояв без діла кілька місяців, то можете не спорити ні про вартість принтера, ні про вартість картриджів, бо там давно вже засохла друкуюча головка з кінцями і його можна просто викинути.

Я можу цілий сучасний БФП зі встановленою СНПЧ продати за таку ціну, який два тижні постояв не друкуючи, спробуєте вирішити проблему заміною картриджів, хе-хе.

В принципі, якщо цей принтер стояв без діла кілька місяців, то можете не спорити ні про вартість принтера, ні про вартість картриджів, бо там давно вже засохла друкуюча головка з кінцями і його можна просто викинути.

Я можу цілий сучасний БФП зі встановленою СНПЧ продати за таку ціну, який два тижні постояв не друкуючи, спробуєте вирішити проблему заміною картриджів, хе-хе.

я тоже так неделю назад подумал и отнес на проверку к мастеру он ставил новый картридж и печатал отлично , я прост не захотел покупать картридж все ровно ж собирался продавать

Якщо чорнила оригінальні - головка не засихає. У мене Epson CX4300 стояв без діла майже рік - закінчилось чорнило, а на нові картриджі грошей було шкода (перед цим мав гіркий досвід роботи з дешевими неоригінальними картриджами - там дійсно за 2-3 тижні чорнила засохли) , а потім без проблем надрукував кілька фотографій, причому відразу - без всякого додаткового продування і прочищення головки. Просто поміняв картриджі.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...