Перейти до змісту

пінг на нашому сервері

fantazy

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Чим ? )

Раніше було 5 ігр + статистики пару видів на серваку і не було такіх лагів як щас лагає лише 1на кантра.

Опубліковано

Мде.... 2 останніх дні грати не реально. У декількох людей з лм пінг як завжди (5-20), а в деяких ( я в тому числі не реальний просто 300-500). Що ж робити?

Опубліковано

Читай тему з самого початку перед тим як задавать питання на які давно дана відповідь :angry:

Грай на нетовських серверах, є реально багато серваків з меншими і стабільнішими пінгами плюс постійним онлайном а тут нема чого воду мутить ібо вже рік як про проблему говорять а нічого так і не робилось в цьому напрямку.
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Люблю грати дома контру, коли сусід пробує скачати весь інтернет на дискету ;)

Ось вам і домашні мережі, сусід на обмінник, а ти куриш бамбук :smile3:

CS.rar

Опубліковано

фiкня цi всi локальнi сервери на компi за 205$...

гляньте картинку - це сьогодні на київському серві, дивіться пінг. краса і порядок ;)

так що купуйте ліцензійну CS, відкривайте всю Україну (світ) і ваше волосся буде довгим і шовковистим :)

ps Датагруп окремі ріспекти, це сервер інет-клубу в кийові де народ має пінг 5мс, а тут луцьк і 8 :)

post-58-1200349724.jpg

Опубліковано

На 90% впевнений що там такі пінгі не через тачку а через грамотну настройку серва :)

Нажаль на дслі в мене там пінгі трошкі гірші але всерівно грать нормально і значно цікавіше ніж на локальному

Опубліковано
Для прикладу на візорі (глюкавий сервак) але пінг там норм до 20 ну плюс там стоіть антічіт (тайже тупий як і сам сервак)

Факты пожалуйста, факты...

Опубліковано

ХЗ на 100% як зараз, але раніше ігрова тачка була окремо і на ній не було ніяких задач окромя ігр.

Так що якщо нічого не помінялось в даному плані то це не може бути повязано 1не з іншим.

• Адміністратори
Опубліковано
ХЗ на 100% як зараз, але раніше ігрова тачка була окремо і на ній не було ніяких задач окромя ігр.

Так що якщо нічого не помінялось в даному плані то це не може бути повязано 1не з іншим.

окремо.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Знов на сервері проблеми з пінгом!Ще сьгодні зранку все було класно,а зараз пінг скаче від 250-400!

Це так хтось вливає з гравців,чи це вже серйозна проблема? :o

Да і в мене останнім часом пінг 180! шо робити щоб пінг став знов 20-40?!

post-3248-1202137143.jpg

Опубліковано
Знов на сервері проблеми з пінгом!Ще сьгодні зранку все було класно,а зараз пінг скаче від 250-400!

Це так хтось вливає з гравців,чи це вже серйозна проблема? :o

Да і в мене останнім часом пінг 180! шо робити щоб пінг став знов 20-40?!

Є прога Antilag- шукай, можливо допоможе P.S. Мені допомогло(Але я граю не на Луцькому сервері)

Опубліковано
Є прога Antilag- шукай, можливо допоможе P.S. Мені допомогло(Але я граю не на Луцькому сервері)

Дети нашов цю прогу?(дуже треба по пінг ...)

вплиають на пінг гравці чи сервер?

• 3 місяця потому...
Опубліковано

В мене пінг стандартно від 200 до 400. І якось живу, хоча без пінга я би всіх різав... ^_^

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Пинг эта мая любимая тема....у миня он чаще всего 0-20 :ok:. С пингом проблем нет но вот фпс....сакс!! На ацтеке не поднимаетца выше 35, а в среднем 60-77, иногда правда и 99 бывает, но редко...мля... синхронизацию выключи, но всё равно никаких изменений, может ещО есть какой нить способ увеличить кол-во фпс (кроме покупки новой видеокарты) :)

Опубліковано
Сейчас я бы рассказал про специальные настройки видеокарт в ваших компьютерах, но лучше я сделаю это тогда, когда поступят просьбы в которых будут указаны модели ваших видеокарт. Поверьте, даже с самой ряхлой видеокарты можно вытащить от 55-85 fps.(а это уже не плохо).

Вернемся в Counter-Strike, а именно в консоль.

Правильные настройки вашей консоли повысят вашу результативность в игре на ~60%.

Для этого нужно выставить такие команды:

fps_max 99

cl_updaterate 101

cl_cmdrate 101

rate 25000

cl_cmdbackup 2

здерто тут

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...