Перейти до змісту

Хто має земельну ділянку в Г.Полонці

Coding

Рекомендовані повідомлення

Хто має земельну ділянку в Г.Полонці на новому масиві?

Річ у тім, якщо є такі люди, котрі будуютсья чи думають будуватись там і колись хотіли б мати мати світло - звертайтесь.

На даний момент створено кооператив, і вже зараз розпочато роботу по будівництву основної лінії електропередачі та підстанції.

Якщо хтось розраховує на те, що після спорудження буде легше і дешевше підключитись - то це не так. Підключення до світла буде проводити кооператив, і якщо людина не вступить вчасно, то потім дешевше їй точно не буде.

А зараз нам потрібно більше членів кооперативу, щоб було дешевше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтримуюcoding.

Мережі 10 кВ передадуть на баланс ПАТ "Волиньобленерго. А трансформаторний пункт 10/0,4 кВ мереж 0,4 кВ будуть у власності кооперативу. За використану електроенергію кооператив буде розраховуватись з ПАТ "Волиньобленерго" по лічильнику що встановлений у РУ 0,4 кВ ТП 10/0,4 кВ за тарифом для неселених пунктів. І ті хто зараз не в кооперативі потім на халяву не підключаться. Волиньобленерго не підключить бо це мережі не у їх власності. а кооператив не підключить поки не буде сплачена дольова вартість робіт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хорша тема, але назву слід якось змінити, підкажіть як і я зміню чи поправлю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що саме не зрозуміло з назви?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що саме не зрозуміло з назви?

Непонятно с названия темы о чём идёт речь. Я например подумал что нужна срочная (неотложная) помощь или консультация. А тут оказывается речь о кооперативе.

Это тоже самое что создать тему "А кто видел вчера ...." -

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хорша тема, але назву слід якось змінити, підкажіть як і я зміню чи поправлю

Варіант назви теми "Житловий кооператив у Г Полонці" (новий масив)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даю добро на зміну назви теми...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...