V()V@n Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 09:12 #26 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 09:12 не знаю как сейчас, но раньше за 12 часовую смену не было перекуров, обед час и все, не обязательно курить, даже отдохнуть от шума мин. 10 хорошо, там он конкретный, особенно на "омэтах"...
byiviter Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 18:24 #27 Опубліковано 30 Серпня, 2013 в 18:24 Я сходив, придивився, думав йти, чи ні. Просив посадові інструкції оператора дати читати, вони спішать оформляти і нічого не хочуть розповідати про права працівника, про шкідливість нічого не пояснюють. Вирішив не продовжувати. Добре, мав перевірені неофіційні варіанти, піду краще туди, як вбиватися за копійки.
SunSeth Опубліковано 1 Вересня, 2013 в 05:58 #28 Опубліковано 1 Вересня, 2013 в 05:58 byiviter, любов до кромберга минула?
woodwork Опубліковано 1 Вересня, 2013 в 07:52 #29 Опубліковано 1 Вересня, 2013 в 07:52 Працював на компанію АВК дист.Продмаркет Волинь. Гнила контора, першу ЗП отримаєте через 2 місяці, а останню через 3 міс. після звільнення, і можу Вас запевнити що СВ кине на гроші і РМ чи дир. Філії Валентин пальцем не рухнуть щоб цьому завадити, а навпаки сприятимуть. ось отзиви про дану "кантору"http://orabote.net/feedback/list/company/1552/page/1пацани котрі там працювали та звільнились - написали відгуки про компанію - а їх брудом поливають...
byiviter Опубліковано 1 Вересня, 2013 в 10:51 #30 Опубліковано 1 Вересня, 2013 в 10:51 byiviter, любов до кромберга минула?А її і не було. Просто ділові стосунки. Я дав Кромбергу все, що міг. Взамін отримав те, що мені було потрібно. Адже це тільки бізнес.
Finnegan Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 17:05 #31 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 17:05 чи може хтось щось про Тигрес розказати? Багато протилежних відгуків зустрічаються. Зокрема цікавить про роботу на складі
eveline Опубліковано 3 Жовтня, 2013 в 12:01 #32 Опубліковано 3 Жовтня, 2013 в 12:01 знайшла недавно вакансію мерчендайзера на неповний день. як для такої роботи зп більш-менш.насторожило одне: все вирішується в тел. режимі, онлайн, на номер тел. висилають код, за яким мене реєструють.а також стажування місяць. яке оплатиться в разі проходження випробувального терміну і прийняття на роботу.багато насторожуючих факторів. чи хтось стикався з подібним агенством? їхній сайт http://merchik.com.ua/
woodwork Опубліковано 3 Жовтня, 2013 в 19:12 #33 Опубліковано 3 Жовтня, 2013 в 19:12 чи може хтось щось про Тигрес розказати? Багато протилежних відгуків зустрічаються. Зокрема цікавить про роботу на складіщось кажуть що зараз в цій канторі не найкращі часи... раніше можна було працювати, зараз люди великого бажання туди йти не мають... (репліка знайомого з тієї контори)я ж, особисто, нічого поганого сказати неможу...
businka Опубліковано 3 Жовтня, 2013 в 20:33 #34 Опубліковано 3 Жовтня, 2013 в 20:33 знайшла недавно вакансію мерчендайзера на неповний день. як для такої роботи зп більш-менш.насторожило одне: все вирішується в тел. режимі, онлайн, на номер тел. висилають код, за яким мене реєструють.а також стажування місяць. яке оплатиться в разі проходження випробувального терміну і прийняття на роботу.багато насторожуючих факторів. чи хтось стикався з подібним агенством? їхній сайт http://merchik.com.ua/З подібним агенством не стикалась, але колись доводилось працювати мерчиком на одну з компаній, офіс якої заходився в Одесі, весь звязок був через інтернет і телефон. Теж боялась, чи заплатять як пройду випробувальний термін, але мої страхи не виправдались, все оплатили, зарплату давали хорошу, навіть більшу як обіцяли. Про ту роботу залишились тільки приємні спогади, та й морально ніхто не давив.
eveline Опубліковано 3 Жовтня, 2013 в 21:52 #35 Опубліковано 3 Жовтня, 2013 в 21:52 мда, трохи позитиву.але все одно чомусь непевно...за законом України випроб. термін не має бути більшим за 2 тижні, і в будь-якому випадку має оплачуватися.
Sharp Опубліковано 3 Жовтня, 2013 в 22:01 Автор #36 Опубліковано 3 Жовтня, 2013 в 22:01 мда, трохи позитиву.але все одно чомусь непевно...за законом України випроб. термін не має бути більшим за 2 тижні, і в будь-якому випадку має оплачуватися.нагадався анекдот )))))))Муж и жена играли в гольф в дорогом районе города. После третьей метки муж говорит: — Дорогая, ты сегодня "в ударе"; пожалуйста, будь осторожна. Если разобьешь кому-то окно, это нам влетит в копеечку. Тем не менее, супружница все же ухитрилась на шестой метке разбить окно одного из самых больших домов. — Я же говорил тебе!!! — простонал муж, — ну, вот, теперь надо идти извиняться, и посмотрим еще, во сколько это нам обойдется! Они постучали в дверь и услышали голос: — Входите. Открыв дверь, они увидели массу битого стекла, среди которого лежал разбитый старинный кувшин. На диване сидел человек. — Это вы разбили мое окно? — спросил он. — Да..., — стыдливо признался муж, — простите нас. — Нет-нет, — возразил человек, — вообще-то я хочу вас поблагодарить за все, что произошло. Я — джинн, и просидел в этом кувшине много тысяч лет. За то, что вы меня освободили, я выполню три желания. По одному на вас и последнее за мной. — Согласен!! — воскликнул супруг, — я хочу получать миллион долларов в год на всю оставшуюся жизнь! — Да будет так! — сказал джинн, — а что ты хочешь? — обратился он к жене. — Я хочу собственный дом в каждой стране мира! — сказала она. — Считай, что сделано, — ответил джинн. — А какое твое желание? — обратился к нему муж. — Знаешь, я провел в этой бутылке тысячи лет, и соскучился по женщинам. Яхочу твою жену! Муж посмотрел на жену и говорит: — Ну... что ж..., мы получили кучу денег, все эти дома ... я не против. Джин потащил жену наверх... Через пару часов неистового ceкcа он спросил: — Сколько лет твоему мужу? — 35, — еле прошептала она. — И он продолжает верить в джиннов?.. Невероятно...
byiviter Опубліковано 11 Жовтня, 2013 в 17:52 #37 Опубліковано 11 Жовтня, 2013 в 17:52 Хто що розкаже про "Мотор", те що туди можна попасти тільки по блату, я вже зрозумів, а ще що цікаве? Які умови праці, обладнання, зп яка?
redneck Опубліковано 12 Жовтня, 2013 в 11:41 #38 Опубліковано 12 Жовтня, 2013 в 11:41 Хто що розкаже про "Мотор", те що туди можна попасти тільки по блату, я вже зрозумів, а ще що цікаве? Які умови праці, обладнання, зп яка?знайомий працює,електротехніком,задоволений,контора серйозна та надійна,з/п норм.,кидків нема,але всі свої,лєвих нема,влаштуватись,хм,напевно нереально якщо в тебе дядько,брат сват не козирні, одне можна собі уяснити,що серйозні контори-нормально платять та відносяться до свого кадрового персоналу,там тєкучок нема,а такі жопошні контрки алая кромберги,приватбанки та інше униле гівно то звісно абсолютно бесперспективні,аналогічно можу додати і про ДПЗ рівень з/п окейний,тєкучки 0,ви хочаб іноді десь чули,щоб більш менш стаб контори оголошували вільні вакансії? я ні.
byiviter Опубліковано 12 Жовтня, 2013 в 15:29 #39 Опубліковано 12 Жовтня, 2013 в 15:29 В тому то й проблема. Кромберг ніби роботу дає, але нормальні місця там тільки за "своїми" людьми, довго там з "простаків" ніхто не тримається. Приват вже накрив всю Україну, і там подібна ситуація. А от на ДПЗ чи на Мотор попасти фактично нереально, про наявні вакансії на цих підприємствах ніхто ніколи не чув. Як кажуть: золоте місце пустим не буває. Тобто, якщо ти нікому *раку не лижеш і блатів немаєш - готуйся до важкої реальності. Є варіант, що маєш гарне здоров'я і хорошу освіту, тоді зможеш себе зарекомендувати, тоді є можливість, що якесь нормальне місце тобі на якомусь підприємстві знайдеться. Дуже зараз всі шукають програмістів, бо на них найлегше заробити. Перспективи не радужні.
Olya21 Опубліковано 13 Жовтня, 2013 в 07:02 #40 Опубліковано 13 Жовтня, 2013 в 07:02 знайшла недавно вакансію мерчендайзера на неповний день. як для такої роботи зп більш-менш.насторожило одне: все вирішується в тел. режимі, онлайн, на номер тел. висилають код, за яким мене реєструють.а також стажування місяць. яке оплатиться в разі проходження випробувального терміну і прийняття на роботу.багато насторожуючих факторів. чи хтось стикався з подібним агенством? їхній сайт http://merchik.com.ua/У нас працює дівчина, оформлена через це агенство. Має декілька торгових марок, працює по графіку. У неї чітко прописано, де і коли вона має бути. Дуже слідкують за часом роботи на кожній точці. Тому раніше піти додому не вийде. Ходить до нас вже 2 роки, роботою задоволена.
IronSun Опубліковано 13 Жовтня, 2013 в 07:37 #41 Опубліковано 13 Жовтня, 2013 в 07:37 А от на ДПЗ чи на Мотор попасти фактично нереально, про наявні вакансії на цих підприємствах ніхто ніколи не чув. http://trud.gov.ua/control/ru/job/vacancy_info?vacancy_id=900304519345700&orgId=900199126111055Ще донедавна була вакансія токаря і шліфувальника на таку ж зарплату. Другові підказав, зараз проходить навчання. Чи може малось на увазі іншого роду вакансії..
NeoN Опубліковано 13 Жовтня, 2013 в 08:46 #42 Опубліковано 13 Жовтня, 2013 в 08:46 малось, як я розумію, на увазі, що не почувши від знайомих, які там працюють (по причині - не маючи таких), вакансії розходяться між тими, хто має таких знайомих, просто не доходячи до засобів масової інформації.
pashka05 Опубліковано 14 Жовтня, 2013 в 10:23 #43 Опубліковано 14 Жовтня, 2013 в 10:23 Цікавить, хто працював в гіпермаркеті ЕПІЦЕНТР, що там і як? Бо вакансії є постійно...
byiviter Опубліковано 14 Жовтня, 2013 в 14:42 #44 Опубліковано 14 Жовтня, 2013 в 14:42 Друг там робив диспетчером. Каже, що є відділи, які постійно в *опі. Це "будівельні матеріали", "сад та город" і тп. Там постійна плинність і краще туди не сунутися.
reaktor88 Опубліковано 14 Жовтня, 2013 в 15:13 #45 Опубліковано 14 Жовтня, 2013 в 15:13 народ,хто що скаже про Інтертелеком як про роботодавця,як з зарплатою,не кидають? хто працював,є такі? розкажіть чи опишіть що і як!?
Electronshik Опубліковано 14 Жовтня, 2013 в 20:48 #47 Опубліковано 14 Жовтня, 2013 в 20:48 ...а такі жопошні контрки алая кромберги...Фірма з типовим західним стилем керування. Схоже є на СКФ та на Волиньхолдінгу. І це не просто конторки а виробникі які мають чимало виробничих потужностей по всьму світові.
Oxana_mak Опубліковано 16 Жовтня, 2013 в 13:54 #48 Опубліковано 16 Жовтня, 2013 в 13:54 Була на спаівбесіді в такій собі компанії "Борей С. А. ПП "ОЗЕ"", обіцяють золоті гори, знаходиться мало не за містом в не надто охайному офісі. Може хтось чув щось і про цю компанію, підкажіть будь ласка, щоб не витрачати місяць на пусті обіцянки
MrVes Опубліковано 16 Жовтня, 2013 в 13:59 #49 Опубліковано 16 Жовтня, 2013 в 13:59 народ,хто що скаже про Інтертелеком як про роботодавця,як з зарплатою,не кидають? хто працював,є такі? розкажіть чи опишіть що і як!? В ліхой 2008 вони отжигали ... хоча, мабуть, не тільки вони. Що тепер там робиться розказати детально зможе Дуал ... якщо, звісно, цензура та релігія дозволить
Valdis Опубліковано 16 Жовтня, 2013 в 14:00 #50 Опубліковано 16 Жовтня, 2013 в 14:00 Була на спаівбесіді в такій собі компанії "Борей С. А. ПП "ОЗЕ"", обіцяють золоті гори, знаходиться мало не за містом в не надто охайному офісі. Може хтось чув щось і про цю компанію, підкажіть будь ласка, щоб не витрачати місяць на пусті обіцянкиБудеш ходити по людях з чорними пакетами Boss, і втюхувати всяку продукцію, а ну да, ще з ранку перед виходом на маршрут, збір зарядка, з криками що ми зможемо продати все, і станемо мільйонерами і т.д.))))))))))))))весело там карочє))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.