Перейти до змісту

Вкрали автомобільні номери АС 6934 ВА

Sandro

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Були викрадені номерні знаки АС 6934 ВА в ніч з 11 на 12.02.12 р. по вул. Г.-Артемовського.

Прохання повернути за винагороду чи надати будь-яку інформацію.

067тритри2 09 1один

Опубліковано

Я думаю той хто вкрав і так звернеться до Вас за матеріальною "допомогою". Інакше кому і для чого вони потрібні? Хіба можливо Ви комусь,щось завинили і це,як спосіб вибити борг.

Опубліковано

Варто терміново звернутися у правоохоронні органи. А раптом номерні знаки "засвітяться" у негарній історії.

Крім того, може бути бюрократія з отриманням дозволу на дублікати.

Дублікати, до речі, бачив пропонують виготовити в районі 23 школи, пр. Відродження, за магазином "Бджілка".

Опубліковано

Чекаємо :)

Варто терміново звернутися у правоохоронні органи. А раптом номерні знаки "засвітяться" у негарній історії.

дякую, звернулися

Опубліковано

Я колись загубив задній номерний знак. Передній довелося віддати на утилізацію.За три дні зробили пару нових номерних знаків.Потрібно було якись бумаги заповнювати і вартувало це задоволення 300 грн.. Правда років 4-ри тому.

До речі,робив

Дублікати, до речі, бачив пропонують виготовити в районі 23 школи, пр. Відродження, за магазином "Бджілка".
Опубліковано

І що там з ними роблять?

Там дуже дорого страховка, щоб зареєструвати машину. Тому українці їздять на наших номерах, а перевіряти чи правильно зареєстрована машина в Україні ніхто не буде. Саму схему я не знаю, але в загальному так.

Опубліковано

кілька днів назад бачив авто, не памяютаю яке правда чи мерс чи беха зі старіших, стояло на вулиці конякіна в дворах, там передній номерний був прямо вирвани з живцем (частинами бампера) і навіть осколки валялися.....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...