sweetlena Опубліковано 16 Лютого, 2012 в 15:45 Автор #26 Опубліковано 16 Лютого, 2012 в 15:45 скільки коштує 19 л сосуд?В межах 25-27 грн. Є кілька видів: дитяча, пом"якшена, йодована, збагачена киснем.
MACCEN Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:22 #27 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:22 скоро будемо в кисневих балонах повітря купляти А так, то думаю 1 літра 1 грн., це круто реально. Сумніваюсь що вода привозиться, затрати на дорогу великі реально, навіть якщо фурою везти, а вихлоп буде мізерний, хто на таке погодиться. А так скрана пройшовся фільтром, так щоб не смерділа, і візуально була чиста, і в пляшки. Кстаті саме прикольне виробництво це "Боржомі", бачив колись передачу, до заводу веде труба просто, по якій йде мінеральна природня вода, фільтром чистять тільки від піску чи там ще чогось не природнього, і зразу розливають у пляшки. Те що продають у нас, пити мені подобається, але чи то все справжнє сумнівно якось - це тільки моя думка.
Ko3bMa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:28 #28 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 22:28 скоро будемо в кисневих балонах повітря купляти так уже але чи то все справжнє сумнівно якось зроблена вона не в нашому підвалі, а в грузинському
lilechka Опубліковано 8 Березня, 2012 в 05:57 #29 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 05:57 Я чула, що у наших супермаркетах близько половини дорогих мінеральних вод - це підробка
Amaranth Опубліковано 8 Березня, 2012 в 16:14 #30 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 16:14 Наша сім'я любить з купованих Боржомі і Єсентуки. Переживаемо, чи справді природні...До Оконської води звикли, з 90-х батьки жили в володимирецькому Городці і тато постійно їздив до джерела по воду. А зараз її не доцільно везти в Луцьк. Автомобіль не такий вже вмісткий, довго ж не простоїть водиця, хай і на холодному балконі. Тухлу ж не пити ( Бутильовану ще не пробували замовляти, купуємо всі магазинні, але жодна особливо не подобається. Я хочу замовитти Йодис лазурну і Еко, як Йодис кому? Ну так, наш алкогольний розливає зі свого краника... А от Еко півлітрачки часто купуємо, знаємо...Живемо на ГПЗ, Дружби народів 1а, минулого року міняли труби по стояку у ванній на металопластикові, а на кухні ні. Смак води тепер дуже відрізняється. Кухонна якась жирна, особливо гаряча, легкий смак та запах ніби як гуми. Вночі смак сильніший. А от у ванній вода дуже смачна і чиста. Отже я думаю, що краще у старих будинках міняти труби повністю, ніж тільки ставити осмосову установку, фільтри та інше. І дешевше в порівнянні з ціною осмоски.Обсудимо ще таке тут?http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=255991&page=1
lilechka Опубліковано 8 Березня, 2012 в 18:51 #32 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 18:51 Виходить, що дитячі води дуже токсичні Все найкраще - дітям!
Сашко85 Опубліковано 12 Липня, 2014 в 17:00 #33 Опубліковано 12 Липня, 2014 в 17:00 Хто набирає (-в) воду з скважини перед мостом (кажуть що ніби якісна вода) в с. Г. Полонка.Купив 19 бутлі 2 шт (харчові), думаю де брати воду. Їздив 2 рази в с. Баїв, але там така дорога (підвіску жалко) що нерентабельно їздити туди за водою.В кого які коментарі щодо води і в яких місцях вона краще, думки в голос.
Barbarun Опубліковано 14 Липня, 2015 в 13:04 #34 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 13:04 Бутильовану воду від "Чиста Вода" - нікому не раджу. Хоча вода і не погана, але недоліків набагато більше: періодично намахували з доставкою, оператор хамить, а коли вертав їхній заставний бутиль - оператор сказала, що "в мене по базі вказано, що Ви його купили", хоча ніяких чеків ніколи не давали, а казали, що бутиль в заставі...
romaxa11 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 15:47 #35 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 15:47 В Баєві - артезіанська скважина пробурена в 80-х роках. Згідний, дорога лайно, але раз в тиждень приходиться їхати туди. Вода того вартує. Купляти бутильовану трохи стрьомно. Не факт, що ганяють зворотній осмос, в мене такий на кухні стоїть.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.