Перейти до змісту

09.06.07 на цілий день.

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Spider7, поздравляю с присоединением! :)

FKCX_half, странно что я получился только со спины или сильно blurred, зато с ехидной улыбкой :)

Опубліковано

за километров 10 до киверец сдохло баторейко в фаре, а потому каг оторвалсо фперед группы и осветительной поддержки не имел, поэтому валил до Луцка шо бешоный шмель! Исключительно по асфальтировонной дороге, во избежание валяния в грунтовых водах. Темнота ,я вам скажу , ночью просто отменная! :) ни #&*я не видно!

В Киверцах о электрификации всей страны и уличном освещении не слышали со времен второй мировой, поэтому пришлось найтить ларОк, штоб при свете его витрин подкачать калисо (заодно бокальчег пропустил :)).

Ну, зато сегодня полон сил и воспоминаний! Даже досочка для разделки мяса навевает.... (да-да, шашлык делался прямо на месте! Из мяса, перца , лимонов , хлорида и глутамата натрийа, ножа и досчечки, приобретенной в Рожищах!) Судя по тому, что шашлыГ был зохаван в доли минуты, фсем было фкусненько :)

Всем респект! плюсдесятьнах! :)

Опубліковано
FKCX_half, странно что я получился только со спины или сильно blurred, зато с ехидной улыбкой :)

это у тебя такая спина на первой фотке? :)

Опубліковано

мені сьогодні теж важко сидіти :(

ноги не болять, шкура не набридає. можна сказати що навіть не згорів.

ну а їхали ми непогано. я до Лесі підвалив десь о 8.10. там вже сидів Джура. потім приїхали Наташа, Зевс і ще, дай космос памяті як їх звати, двоє чоловік. через трохи підїхав Командор. як вияснилось, в ДіФото стались якісь трабли і його чи то не мало бути, чи має приїхати пізніше. так що техогляд проводити не було кому.

їхали середнім маршрутом. траса до рожищ класна, особливо в Клепачеві. свіжий асфальт. просто пісня. їхали зі швидкістю 15-18 км/год. в Наталки не переключались передачі. в мене цеп був ржавий і по дорозі ще підкачали заднє колесо. приїхали в рожище, діждались ДіФото, закупились, провели тех.огляд і поїхали до водойми.

водичка була просто супер. вилазити просто не хотілось. Ді почав робити шашлик, народ пив пиво та спілкувався. Гроза з градом, яка була в Луцьку докотилась до дощичком, під час якого замокла мобіла Командора, та невеличким градом. зате вода субєктивно сприймалась ще теплішою. поїхали по своїм справам в Луцьк Джура та двоє забутих мною ;). потім приїхали FKCX_half, Шкодер, Федор с дружиною (?), Рокса, Spider7 з доньокою. знову посиділи, поговорили, попили-поїли і десь після 21.00 почали збиратись додому. назад їхали тою ж дорогою - пізно і перевірена траса. до дубків я ледь доїхав. зате потім стало якось легше і в спокійно-непомаленькому ритмі добрались до Луцька. на виїзді з вишкова розпрощався з Командором, Зевсом, Халфом. З Налкою нам було по дорозі, тож і поїхали по домам.

день вдався на всі сто, навіть не зважаючи на плачевний стан пятої точки.

плівку (вузьку) ще не добив. проявлю, віддрукую, покажу

• Адміністратори
Опубліковано

Так.

Проведу йому повний тех огляд, замажу натру до блиску і можна буде говорити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...