Гетто Опубліковано 23 Січня, 2013 в 09:07 #1051 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 09:07 " Я б підписи взагалі заборонив. Особливо малюнки та поеми Шевченка. Для віршів і афоризмів на Борді є як мінімум 3 теми. "Если речь идёт только о стихах и поэмах, то таки да,не совсем читабельно и смотрительно.Но не думаю,что одно-два предложения в подписи юзера,которые характеризуют определённое мировозрение,универсальное во всех случаях,будет приносить кому то дискомфорт.имхо.
Oksana04 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 09:09 #1052 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 09:09 не думаю,что одно-два предложения в подписи юзера,которые характеризуют определённое мировозрение,универсальное во всех случаях,будет приносить кому то дискомфорт+1 Тим більше, що кожен може це для себе відключити.
Arven Rivendell Опубліковано 23 Січня, 2013 в 09:17 #1053 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 09:17 Если подпись можно сделать, значит команда форума так решила...а не мы "смертные юзеры", мы просто пользуемся теми функциями которые придумали для нас...В этой теме, вообще то, просят о помощи, и чаще всего ее оказывают, а не начинают разбор полетов о наличии свободного времени или что там у меня или еще у кого то в подписи....но там, где появляется SunSeth иначе быть не может(по крайней мере в моем случае), и никто ему никогда(из модеров) "варешку не прихлопнет", видно он с ними "чаина особом счету гоняет".
Zheny@ Опубліковано 23 Січня, 2013 в 09:59 #1054 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 09:59 Если подпись можно сделать, значит команда форума так решила Не команда форума, а розробники двіжка форума. І там є обмеження. На скільки я знаю - то 256 символів. (Включаючи пробіли). А стосовно фраз Сансет-а, то вони у нього зазвичай влучні і дотепні, може, просто, хтось не розуміє їх. Це інша справа. На особистості він не переходив - правил не порушував. Що не так? Своїм висловом про 3 літери, він хотів сказати, що підпис має бути меншим, а не поемою Шевченка. А хто вже що побачив у тих трьох літерах - ну, то вже кожен судить в міру своєї вихованості. Я подумав про слово "УРА" або "ХОЙ" .
Yarchik Опубліковано 23 Січня, 2013 в 10:09 #1055 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 10:09 Arven Rivendell, погодьтеся - ну ненормально виглядає, коли основна теза повідомлення займає трошки більше, ніж один рядок, а підпис - всіх п'ять: Зрештою, поняття підпис і статус - це різні поняття. Підпис - це щось на зразок "Щиро ваша, тьотя Маша", чи "С уважением, Димка". А улюблені цитати з улюблених творів - це явно не підпис. Це статус, це что у вас на уме. Але не підпис. Ви ж листи від свого імені не підписуєте діалогами героїв улюбленої повісті?
Arven Rivendell Опубліковано 23 Січня, 2013 в 10:17 #1056 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 10:17 Если подпись можно сделать, значит команда форума так решила Не команда форума, а розробники двіжка форума. І там є обмеження. На скільки я знаю - то 256 символів. (Включаючи пробіли). А стосовно фраз Сансет-а, то вони у нього зазвичай влучні і дотепні, може, просто, хтось не розуміє їх. Це інша справа. На особистості він не переходив - правил не порушував. Що не так? Своїм висловом про 3 літери, він хотів сказати, що підпис має бути меншим, а не поемою Шевченка. А хто вже що побачив у тих трьох літерах - ну, то вже кожен судить в міру своєї вихованості. Я подумав про слово "УРА" або "ХОЙ" . Женя, вы мне всегда нравились, но,думаю, Сансет может и сам за себя постоять или вы у него в адвокатах...и суть тут не в трех буквах, я про них и не упомянула в последнем посте, вы просто сами выбрали фокус...и совсем не поняли о чем я, потому что, не знаете всех предыдущих наших "встреч" с ним на форуме, просто надоело...но это совсем неудачная тема для этого разговора...А насчет его остроумных комментариев, которые вам нравятся, это ваше право...Пошлость и хамство, для меня никогда не говорили об остроумии, но это всего лишь только мое личное мнение, не больше, не меньше... Arven Rivendell, погодьтеся - ну ненормально виглядає, коли основна теза повідомлення займає трошки більше, ніж один рядок, а підпис - всіх п'ять: Зрештою, поняття підпис і статус - це різні поняття. Підпис - це щось на зразок "Щиро ваша, тьотя Маша", чи "С уважением, Димка". А улюблені цитати з улюблених творів - це явно не підпис. Це статус, це что у вас на уме. Але не підпис. Ви ж листи від свого імені не підписуєте діалогами героїв улюбленої повісті? Статус я поместила сюда...где то в 2009 году, вроде бы, на то время я толком не разбиралась во всех нюансах, и поместила туда то, что, как я считала, меня характеризует(а я очень люблю кино, а это цитата из моего любимого фильма).И вообще то, я сюда написала, чтобы мне помогли изменить статус на другой, кстати, гораздо более короткий,чем тот что сейчас, но кого это волнует, задели ведь вашего друга...кто то там....непонятный...
Zheny@ Опубліковано 23 Січня, 2013 в 10:20 #1057 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 10:20 Arven Rivendell, у ваші із Сансетом інтриги і спори я не вмішуюся. Вирішуйте їх особисто. Мова йшла про підпис.Вияснили - що підпис повинен бути коротшим, аніж той, до якого ви звикли чи хочете встановити.
Yarchik Опубліковано 23 Січня, 2013 в 10:22 #1058 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 10:22 кого это волнует, задели ведь вашего друга...кто то там....непонятный... Дарма Ви так...
Arven Rivendell Опубліковано 23 Січня, 2013 в 10:26 #1059 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 10:26 Arven Rivendell, у ваші із Сансетом інтриги і спори я не вмішуюся. Вирішуйте їх особисто. Мова йшла про підпис. Вияснили - що підпис повинен бути коротшим, аніж той, до якого ви звикли чи хочете встановити. Ок, спасибо, это я и хотела узнать, теперь попробую изменить его опять))) кого это волнует, задели ведь вашего друга...кто то там....непонятный... Дарма Ви так... Извините, я не хотела вас обидеть, просто...как то так часто получается, если ты знаешь мало людей на форуме, то твое мнение не особо ценится, а вот когда много, другое дело, но это не о вас, конкретно, вы помогаете, там где это возможно, даже в реальной жизни(даже мне лично, и я не забываю).
Arven Rivendell Опубліковано 23 Січня, 2013 в 10:46 #1060 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 10:46 Ой, знаете, проблемка была не в количестве слов, а в размере шрифта, он должен быть меньше 12.Может кому то еще поможет.)
GOODMAN Опубліковано 23 Січня, 2013 в 17:18 #1061 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 17:18 може чогось не розумію, але після натискання "просмотр новых пуликаций" видає :" новых публикаций не найдено" і так вже два дні(((
SunSeth Опубліковано 23 Січня, 2013 в 19:09 #1062 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 19:09 но там, где появляется SunSeth иначе быть не может(по крайней мере в моем случае), и никто ему никогда(из модеров) "варешку не прихлопнет", видно он с ними "чаина особом счету гоняет". На бордовці жодного разу за 5 років перебування на борді не був, Женю особисто не знаю. Просто, напевно, у чоловіків приблизно однакового віку почуття гумору співпадає, на відміну від... і Ви дещо переоціюнюєте мою увагу до Вашої особи п.с. вареЖка! може чогось не розумію, але після натискання "просмотр новых пуликаций" видає :" новых публикаций не найдено" і так вже два дні((( перевір фільтри, які виставлені для перегляду нових публікацій.
GOODMAN Опубліковано 23 Січня, 2013 в 19:35 #1063 Опубліковано 23 Січня, 2013 в 19:35 перевір фільтри, які виставлені для перегляду нових публікаційвже все перепробував... але справа в тому, що я нічого не міняв. просто як завжди оновив сторінку і все пропало, часом таке бувало, але за декілька хвилин нові повідомлення з'являлися.
Arven Rivendell Опубліковано 24 Січня, 2013 в 11:15 #1064 Опубліковано 24 Січня, 2013 в 11:15 но там, где появляется SunSeth иначе быть не может(по крайней мере в моем случае), и никто ему никогда(из модеров) "варешку не прихлопнет", видно он с ними "чаина особом счету гоняет". На бордовці жодного разу за 5 років перебування на борді не був, Женю особисто не знаю. Просто, напевно, у чоловіків приблизно однакового віку почуття гумору співпадає, на відміну від... і Ви дещо переоціюнюєте мою увагу до Вашої особи п.с. вареЖка! Больше не буду...переоценивать, лучше недооценить, чем переоценить... Насчет Бордовки - это вы зря...попробуйте, думаю понравится, но,наверное, у вас нет столько свободного времени, как у остальных... Ашипки и очепятки бывают...что ж поделать...
marko Опубліковано 24 Січня, 2013 в 12:41 #1065 Опубліковано 24 Січня, 2013 в 12:41 Гетто, я так розумію 5 постів в день забагато ? Залишити 1 ?
DrWeird Опубліковано 24 Січня, 2013 в 12:53 #1066 Опубліковано 24 Січня, 2013 в 12:53 Торгівля: Смітник (закриті теми) - буде поповнюватись ?
Volyniaka Опубліковано 24 Січня, 2013 в 16:59 #1067 Опубліковано 24 Січня, 2013 в 16:59 Тля... В мене щось двоїться в новій версії....(Мо"похмелитись?)
Гетто Опубліковано 24 Січня, 2013 в 17:14 #1068 Опубліковано 24 Січня, 2013 в 17:14 кому то и моих 5 постов муляе,жме и давить? может проблема не во мне?
Dream Опубліковано 26 Січня, 2013 в 09:05 #1069 Опубліковано 26 Січня, 2013 в 09:05 P.S. І не "писал", а "писав" Ти нє павєріш! В українській (бета) пише "писав"
Dream Опубліковано 26 Січня, 2013 в 13:29 #1070 Опубліковано 26 Січня, 2013 в 13:29 мабуть тому, що Dream пачіму-то видалив timestamp з мого quoteне моїх рук дєло. Оно само. Пачіму-то.
Saddy Опубліковано 26 Січня, 2013 в 13:57 #1071 Опубліковано 26 Січня, 2013 в 13:57 підкажіть, чим відрізняються групи користувачів - "Пользователи" и "Участники"
Vadimm Опубліковано 26 Січня, 2013 в 14:05 #1072 Опубліковано 26 Січня, 2013 в 14:05 Нічим."Пользователи" - це ті юзери які реєструвались в певний період - тоді не було "Учасніков".Ці групи вроді хотіли об"єднати в "Учасніков" але вроді забили за не нагальною потребою.
SunSeth Опубліковано 26 Січня, 2013 в 18:30 #1073 Опубліковано 26 Січня, 2013 в 18:30 хотите ко мне в статус? ласкаво просимо, но возврата нет!Для мене Гетто завжди більш позитивний, ніж негативний персонаж, якби не одна його риса (ні, не та, що ділить дупу навпіл) - це ЧСВ розміром із Зірку Смерті та гіперміфологізація себе улюбленого.
Zheny@ Опубліковано 31 Січня, 2013 в 15:09 #1074 Опубліковано 31 Січня, 2013 в 15:09 Що з бордою?Ткпить страшно. Повідомлення відправляються і і одразу вивалюється помилка при роботі з Базою даних. ЛС відправити нереально. Отримую по 2 штуки листів одразу.
bodia88888 Опубліковано 31 Січня, 2013 в 15:24 #1075 Опубліковано 31 Січня, 2013 в 15:24 Близько двох годин назад взагалі не міг зайти на борду. А перед тим непускало на Газету.уа. Типу сторінка загрожує вашому купутору траляля.Зараз все грузиться.Шота тут ніто.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.