Перейти до змісту

Якому авто ви надали б перевагу ?

Гість

Голосувалка  

385 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 138
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Особисто мені не подобається. І відмінності між оригінальним пасажиром та переробленою вантажівкою не лише в салоні.

Опубліковано

Скільки вантажного буса не обшивай, легковою машиною він не стане, а тим більше каддік.

а якщо так ? http://auto.ria.ua/p...to-5173397.html

http://auto.ria.ua/p...to-5173397.html :)

Тріпер то все, воно зовні може і прикольно(мені абсолютно не подобається цей циганський тюнінг) виглядає, а зроблено аби продать. Я просто цю всю кухню зсередини знаю. Той каддік що на фотках, я думаю, що його обшивали на Рованцях, знайомий почерк. У мене робота повязана з автомобілями більше десяти років, і я мав можливість поїздить на і легковому, і на грузовому каддіку, тому знаю що говорю. І в обшиванні бусів нічого хорошого не бачу, просто загнали людей в кут з розмитненням на легкові авто і кожен викручується хто як може.

Опубліковано

ну я ссилки привiв, щоб показати, що й з га*на бубку зробити можна, принаймнi зовнi, а взагалi згоден, я особисто проти переробляння грузових варiантiв в легковi.

ЗЫ хоча особисто менi iменно той тюнiнг подобается, може в менi де циганська кров булькае :0155:

Опубліковано

Зробили б нормальні умови на розмитнення лекгових авто - ніхто б таким "тюнінгом" не займався.

Мене влаштовує. 1-2 рази в тиждень потрібно возити грузи 600-800 кг. Сідушки складаються і грузовик з рівною підлогою і торсіони витримують. В інший час легковий, правда коли один їдиш трохи жорсткувата, з пасажирами мягча.

Опубліковано

Я б дуже хотів, щоб з цього переліку для своєї сім, ї вибирали ті покидьки, що придумали таку систему розмитнення в Україні.

Опубліковано

Я б дуже хотів, щоб з цього переліку для своєї сім, ї вибирали ті покидьки, що придумали таку систему розмитнення в Україні.

Щось забагато в тобі доброти....Вищевказаним особам по "Волинянці" і в такі морози надвір...І ще б колєсо пробити..За 5-10 км від "цивілізації"...

П.С. Нічого проти ЛуАЗ не маю..Просто по рівню герметичності дорівнює майже решету, особливо на ходу. До того ж ЗАЗівська, конструктивно недосконала пічка яскраво доповнює цю картину.

Опубліковано

Якщо кадді брати для себе --- беріть краще SDI , він без турбіни , яка в фольксвагенів є проблемною , потужності і так цілком достатньо

Опубліковано

Якщо кадді брати для себе --- беріть краще SDI , він без турбіни , яка в фольксвагенів є проблемною , потужності і так цілком достатньо

Якщо кадді, то тільки 1.9tdi.

Опубліковано

Якщо кадді, то тільки 1.9tdi.

а можна, для загального розвитку, вказати переваги данноi моделi над iншими ? Думаю, це не тiльки менi цiкаво

Опубліковано

Більш потужний(розхід пального однаковий у порівнянні з 2.0 без турбіни) і надійніший, і насамперед ремонтопригодний. Ну і коли надоїсть легше продати.

Опубліковано

Є різні моменти . Я написав --- для себе . В мене обслуговується з десяток Кадді і з 1,9 , і з 2,0 .

З 2,0 проблем з двигуном немає , раз поміняв клапан рециркуляції . Ще іноді відходять роз"єми з форсунок , на обох двигунах .

А от 1.9 вже кілька разів турбіни знімав за той рік і возили полякам на реставрацію .

Звичайно , по прийому 1,9 кращий , але під зад я би брав 2,0 .

Опубліковано

Якщо для себе ("для дому, для сім'ї"), то я б краще взяв TDI. Турбіна не лякає. Навіть якщо навернеться, то раз потратився, зробив нормально і кілька років поїздиш без проблем. Витрати пального в турбодизеля навіть менші, ніж в простого SDI, а динаміка значно краща.

Мене форсунки більше непокоять з нашою-то якістю пального (((

Опубліковано

В нас дорожча не означає краща. WOG, OKKO стараються тримати марку, але всяке може бути.

VW Caddy надто дорогий ((. Придивляюся до Citroen Jumpy/Fiat Scudo/Peugeot Expert з 1,9TD, можливо 2,0HDI. Другий більш потужний, але й відчутно дорожчий в обслуговуванні. Якщо повезе взяти з нормальним живим мотором, то добре, але можна й влетіти на копійчину.

Опубліковано

Для сім,ї нормально вибирати між пасатом,колеосом, вольво хс70 ....

а то зробили нас вантажниками та поштарями.

Вибачте, накипіло.

Опубліковано

Цінова планка зовсім різна.Той самий "Колеос (більше 160 тис.грн.)" - ФОНТАН !!! (В\взяв би Туксон,той,що "Хундай") .:) Для більшості.Можливо для мене.Помиляюся? Поправте...

Сімейне авто... Міцубіші Грандіс,Форд СіМакс,..Ще щось,на кшталт...

Опубліковано

У грандіса 14л розхід палива , для сімейного бюджету не айс . А дизельна модифікація не поставляється офіційно на Україну . Газ на двигун грандіса теж не можна ставити , але ставлять , хоч і треба клапани регулювати кожні півроку , бо сідла сильно вигоряють і одного чудового дня треба буде тягнути на шнурку на сервіс .

Опубліковано

Товарищ пытается понять что лучше пригнать на продажу?

Ні , для цього потрібно на півгодини заглянути на авторинок. Тут для себе , думаю .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...