Перейти до змісту

Депутатство як спосіб наживи.

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

case0lc,

І так: гугл-кеш пам'ятає УСЬО!

мало посилання? Може ще скрін зробити? От упертий.

З приводу того що пише Гузь - любу статтю проти когось певного можна назвати заказухою, зміст статті від цього не зміниться. Якщо це наклеп - то є суд. А "заказна брехня" і "заказна стаття" - то 2 великі різниці.

Якби цим займався якийсь відомий журналіст...

А який журналіст захоче щоб йому майно пошкодили за такі статті?

Опубліковано

Ой зря они это затеяли....от кого они спрятатся хотят ? где? это же такой сочный и лакомый кусок для журналистов.... ну спрячут они инфу про свои доходы... а куда они спрячут дома, машины, лица, деятельность, поступки и проступки ???

Может в масштабах страны для кого то проканает эта фишка.... но Луцк - село небольшое....

Как пример, есть такая программа - "Гроші" по 1+1 идёт, так там про многих депутатов и власть имущих рассказывают, про махинации, про воровство из казны и т.д.

всё на виду... те кто при власти особо и не прячутся...

Ну как-бы очень много интересного материала для правоохранительных органов, но ничего не меняется...

К сожалению, у нас журналисты не являются четвертой ветвью власти и зачастую правдивость репортажа/статьи/сюжета остается под большим вопросом :(

Опубліковано

а стаття проти депутата від БЮТ ? тоді однозначно наклеп !

І давно генпрокурор кумом Тимошенко став? Чого це рядові депутати не можуть нічого вкрасти, якщо правоохоронні органи не працюють? Всі знають, що Янукович вкрав державну резиденцію Межигір’я і за це нічого не заплатив

Опубліковано

какой то унылый тролляка попался... одни минуса в рейтинге

А що зробиш, місцевим синьозадим нема що відповісти. Вони вирішили на мінусах відірватись. Я так розумію, що ці двоє, які поставили мінус думають, що "його руки нічого не вкрали".

Непогана стаття на цю тему:

http://www.pravda.com.ua/articles/2012/01/20/6919650/

Опубліковано

Dream, пізніше може створю окрему тему. Хоч ви там всю дискусію, на рахунок того, хто в світі кого підтримує повністю програли. Особливо, це видно по вчорашніх рішеннях Ради Європи.

Опубліковано
Хоч ви там всю дискусію, на рахунок того, хто в світі кого підтримує повністю програли

Там дискусії не було, бо не було поваги до співрозмовника з твоєї сторони.

ЗІ. І раджу з мінусами бути обережніше, бо "чув" що при мінус п'ятдесяти борда закривається...

Опубліковано
Я так розумію, що ці двоє, які поставили мінус думають, що "його руки нічого не вкрали".

Щось їх там аж ніяк не двоє...

1juj.jpg

Опубліковано

Ця стаття - наслідок боротьби за впливи у Луцькій міськраді двох владно-бізнесових груп. І одна не краща за іншу - обидві відстоюють інтереси "простих лучан". У земельних, майнових та інших подібних питаннях....

Прізвище та ім'я автора вигадані. Але тут нема нічого дивного - "Волинська правда" здавна практикує публікації подібного штибу.

Опубліковано

щось тут не чисте...

Так чого ж і запостила в цю тему, бо на простих смертних салони стукати не зможуть)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...