Перейти до змісту

Заставляють виготовляти банківську картку

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

ДНЗ №10. Щойно уточнювала і в Управлінні освіти - спосіб оплати на вибір батьків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДНЗ №10. Щойно уточнювала і в Управлінні освіти - спосіб оплати на вибір батьків.

А як це можу уточнити Я? МЕНІ можуть дати якесь письмове тому підтвердження?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Писати відмову в наданні банківських реквізитів вона мені не зобо'вязана і нічого писати не буде.

Усний запит - усна відповідь (відмова)

А як це можу уточнити Я? МЕНІ можуть дати якесь письмове тому підтвердження?

Письмовий запит - письмова відповідь (підтвердження).

Бюрократію можна перемогти їхньою ж зброєю - папером (не плутати з паперовими грошима :)).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це твоя завідуюча повинна дати тобі задокументоване підтвердження своїх вимог, а не ти їй.

Звернись в Управління, можна прийти на прийом, подзвонити, написати листа (там є зразки звернень).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це твоя завідуюча повинна дати тобі задокументоване підтвердження своїх вимог, а не ти їй.

Раза два вона мені сказала, що нічого мені не винна.

Годину часу вона мені розказувала, що нагинають її, а вона мусить мене))) От і все... А якби вона ще знала, що розмова пишеться - взагалі б вигнала)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нашому садочку оголошення вже висить, але ми поки робимо вигляд що його не бачимо... не знаю чи довго так буде, але, відчуваю що темка знадобиться і мені. Хіба дружина (вона там частіший гість, в батьківському комітеті) заб"є і буде платити карткою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оксана, а ти спробуй вияснити на основі якої бумаги з тебе беруть гроші і конкретно чому саме такі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оксана, а ти спробуй вияснити на основі якої бумаги з тебе беруть гроші і конкретно чому саме такі...

Квитанцію нам показують...

А далі НІХТО МЕНІ НІЧОГО НЕ ПОВИНЕН, тільки я усім)))

Щойно телефонувала подружка: завідуюча терміново ввечері збирає батьківський комітет садочка (представників усіх груп).

Ох и заварила я кашу (м/ф Маша и Медведь)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, а ти в кабінеті завідуючої ще не вимовляла слово "прокуратура"? Кажуть воно має дещо витверезуючий вплив на того, в чию адресу лунає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, а ти в кабінеті завідуючої ще не вимовляла слово "прокуратура"?

На щастя, чи на жаль НІ)))

Вона мені плакалась, що ще цілих три роки, поки буде ходити малюк в садочок буде мати проблеми з такою мамашкою. Вона просто забула, що мій другий малюк також сюди ж записаний)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На щастя, чи на жаль НІ)))

То може у відповідь на відмову надати письмові пояснення законності таких вимог натякнути що в такому випадку замість тебе цю законність може перевірити прокуратура? Ну це так, тяжка артилерія.

В кінці-кінців, чому батьків повинно турбувати нагинання завідуючої? Робота в неї така, нас всіх на роботі час від часу нагинають. Нехай іде працює сторожем/прибиральницею, там не нагнуть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наразі спробую скористатись підказкою Ласки про письмовий запит в УО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут я думаю мерія старається розширити базу ПриватБанку :) тому такі "приколи".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Станом на зараз.

Прийшла сьогодні вранці до діловода і на таке ж питання, як і вчора: "Готівкою плату приймаєте?" отримала у відповідь не категоричне вчорашнє "НІ", а " ТАК, Ви ж собі висварили"))))).

Оплатила. По кількості наявних в неї різних купюр визначила, що не я одна)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно телефонувала в УО до Валентини Сергіївни, яка безпосередньо займається дитсадочками.

На диво приємна жіночка - хочу вам сказати, - побільше б таких в держустановах (і не тільки))) )!!!!!

Вияснила, що термінали - це альтернативна форма оплати (і вона може мені це написати, коли я приїду до неї, просто я поки в силу певних обставин не маю можливості десь вийти з дому).

Вона просила назвати №ДДУ і хотіла сама пояснити це завідуючій.

Я сказала, що наразі не треба: приїду за письмовим поясненням до неї і поки спробую мирно сама вирішити це питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніхто в банку офіційно не дасть інформації про наявність кредитних карток.

це банківська таємниця.

але не забувай, ми живемо в Україні :)

я прийшов в привет-банк щоб поповнити свою дебетову картку через термінал,виявилось що забув номер картки,звернувся до першого-ліпшого менеджера пояснив ситуацію і вона без вагань дала мені баланс(а також реквізити,тобто номери) по всіх картках які в мене є,і тут як кажуть "Остапа понесло",включивши дурника взнав баланси на рахунках колишньої дружини,але це виявилось мені занадто простим завданням,бо прізвище в нас однакове,тому я вирішив для чистоти експерименту взнати баланс на рахунку в однієї з своїх колег по роботі (прізвище інше :_08: ) і також без проблем взнав баланс по зп та кредитній картці... от така Вам банківська таємниця.

Ще по темі банківських таємниць можу добавити,що зі мною був випадок коли про надходження грошей на мій рахунок третім особам (які не є працівниками правоохоронних органів,виконавчих служб,банківських установ і т.п.) було відомо раніше ніж мені приходила смс з банку про надходження грошей.

Вважаю якщо заставляють оформити картку - посилайте на ЙУХ або ще далі,дуже ефективно діє якщо прочитати вказане слово в зворотньому напрямку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і як діла у биушої?? нормальний залишок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сама не жалується,але "підкинути" не завадить..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мо' вона теперішня, ти ж то звідки знаєш (трикутник має багато))))) кутів)???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

с "этого места попрошу подробнее",поясніть плз,як колишня дружина може стати теперішньою,одній і тій самій людині ?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

с "этого места попрошу подробнее",поясніть плз,як колишня дружина може стати теперішньою,одній і тій самій людині ?

Взагалі то може. Кохання воскресло і т.д.

АЛЕ прошу вибачення - не вчиталась. Вирішила, що є Ви, Ваша дружина і третя))) - співробітниця.

На цьому, сподіваюсь, далі будуть пости лише по темі)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні платив в садочку через картучку то допольнітєльно зняло 1.3гр комісії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні платив в садочку через карточку то допольнітєльно зняло 1.3гр комісії

В нас кажуть, що 2%.

1,3грн - це стільки ж?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще якби ці 1,3 грн йшли на потреби садочку, то куди не йшло, але з банком ділитися - зась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...