Перейти до змісту

На роботу на велосипеді.

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сегодня по дороге с работы отложил пару кирпичиков :) Переднее колесо понесло, но скорость была небольшая, успел словить.

ЗЫ Если верить прогнозам и с понедельника будет ниже -15, придется ходить пешком\маршруткой - жалко вел.

• Відповідей 402
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Да.. сосісом не катаю взимку... А Фішер.. що йому станесться..)

Єдиний мінус.. це відсутність шипованих покришок. ))

Опубліковано

Я сьоння теж їхав на роботу весь час на стрьомі. Особливо по дорозі виїзду з автостанції. Там льод горбами понамерзав на асвальт, в любий момент можна було злетіти, а ще ззаду таксист сигналив, так хотів встигнути на зелений проскочити. Потім, поки стояли на світлофорі, моск мені виїдав, чому я його не пропустив. По тротуарам не слизько, А от по дорозі місцями страшнувато.

Опубліковано

Да, я давно заметила, что, чем крепче мороз, тем лучше сцепление с поверхностью. Но тут, конечно, "железо жалко". Самоё жесць - когда после морозов теплеет и, когда обильный снег обильно сходит, тогда - вел сам по себе, наездник - как идиот:)

Опубліковано

Мне уже давно сцыкотно за аморт, плюс вилка стала жеской, плюс до работы - 10 минут пешком. Вот так и стал я пешеходом до лета.

Опубліковано

місцями тротуари слизькі. а дороги посипані у рух по них значно швидше.

хоче всерівно стрьомно коли ззаді іде машина і боїшся не завалитиь під колеса тій машині шо є то є. тому часом просто спиняюсь чи по можливості приймаю вправо де купа снігу і машини меньше їздять.

Але їздячи по тротуару поняв що треба якась бібікалка на руль.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

ЗЫ Если верить прогнозам и с понедельника будет ниже -15, придется ходить пешком\маршруткой - жалко вел.

Морозы закончились. Сегодня опять в седле :)

Опубліковано

Я сьогодні теж на роботу поїхав байком, обкатав обновку, зручно і комфортно. Думаю, до води буду так байком і їздити.

Опубліковано

ну я вже не помню коли контакти сам одягав.

але повір що зимою цікаво їхати.

така зарядка перед роботою, як і після...

Холодно бррр..вийшов з дому...але тіки сідаєш на вел розумієш що не так вже і холодно, ставлю передачу понище і виявляється що навіть тепло як крутиш в каденсі повище)))

А якось їхав після 10ї вечором з роботи..спускався з мосту 3-5 від Там-Таму в сторону центру.

Розігнався добряче бо холодно було капець просто.

на зупинці було трохи народу, які весело прокричали щось типу давай-давай.

Звісно що таке приємно чути коли на вулиці -20 і їдучі розумієш що поки дехто з цих людей дочакається маршрутки і намерзне то я вже дома буду сидіти чай пити гарячий. :)

Ну разок ще дома був прикол невеличкий.

вже на вулиці не -30 а -20..тобто впринципі тепло да і покришка є нова нормальна.треба обкатати, поїхав зранку на роботу.

ніхто й не бачив з домашніх, вертаюсь в обід в батька квадратні очі такі і каже *тобі там ніхто в слід не кричав шо за придурок поїхав))))*

Опубліковано

Я в контактах, без контактів не являю як зимою кататись))

Завтра точно поеду в контактах. Сегодня всю дорогу мучался.

Опубліковано

Ну ти дарма на гібрид грішиш всежтаки площа контаку на 28 більша як на 26 відповідно стійкість краща.

а гума зара нормальна стоїть(спереду принаймі вже не слік))).

їду часом так що люди на бордюрах не знають куда тікати чи вліво чи в право)))

Опубліковано

Я сейчас езжу в обычной обуви, не пристегиваюсь.

А я постійно в звичайному взутті їзджу).

А чіплять на роботі так :)

Можна просто поставити ...

post-10981-0-76681300-1329394713_thumb.j

Опубліковано

а шо він в тебе так підозріло чистий)))?

я на свому мий не мий 1 раз виїхав і всьо те саме..

А я його витираю, сніг змітаю, щоб біля робочого місця калюжі не було :)

Опубліковано

Ты его на зарядку поставил, по ходу?... ;)

post-2946-0-08354900-1329405794_thumb.jp

У тебя, видать, резина с подогревом? Или седло? :)

Опубліковано

Ты его на зарядку поставил, по ходу?... ;)

post-2946-0-08354900-1329405794_thumb.jp

У тебя, видать, резина с подогревом? Или седло? :)

Танюш, по ходу у нього передньопривідний велосипед.

Я то думаю, якого милого Макс третім на Сноу ІКСЦИ приїхав.А й да Макс, а й да нєгодяй :0156:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...