zippo Опубліковано 13 Січня, 2012 в 12:15 #1 Опубліковано 13 Січня, 2012 в 12:15 Всім привіт. Хотів би поділитись з форумчанами жирною акцією від Львівського дайв-клубу «Nemo». Рівно місяць, в період з 09.01.12 по 09.02.12 у Львівському аквапарку Пляж, «Nemo» буде проводити безприцидентну акцію −50% на курс PADI OWD. Для тих хто в танку, курс PADI Open Water Diver — це перший серйозний дайверський сертифікат, який дозволить вам занурюватись без інструктора на глибину до 18 метрів. Якщо ви ще ніколи не пірнали і не знаєте чи вам це потрібно, ви можете скористатись «пробним зануренням» і вже тоді прийняти рішення. Після того як ви пройдете навчання, весною для закріплення навиків на о. Задорожнє ви пірнете до затонулого автобуса та легенданого автомобіля — «Запорожець». Кілька фото з попередніх дайвів а також два відео — «Дайвінг в акваріумі» та «Фан-дайвінг в аквапарку». P.S. Мопед не мій, але якщо будуть якісь питання, спробую відповісти.
MaximTrance Опубліковано 13 Січня, 2012 в 12:43 #2 Опубліковано 13 Січня, 2012 в 12:43 Цікавить скільки це задоволення буде коштувати. Хоч приблизно?Цікавить скільки це задоволення буде коштувати. Хоч приблизно?Вибачаюся вже зайшов на сайт і побачів)))
zippo Опубліковано 13 Січня, 2012 в 12:53 Автор #3 Опубліковано 13 Січня, 2012 в 12:53 Я з 2009 маю сертифікат і пірнаю з різними давклубами, скажу чесно, що меньше ціни ніж 350 уо я ніде не зустрічав. Наприкад минулого року коли пірнав у Балаклаві, найдешевше шо я найшов то 2800-2900 грн... по програмі паді.Для луцьких інструктор спробує скласти графік, щоб ви пройшли ці курси за 3-4 дні, нажаль меньше часу може зашкодити вашим знанням...
Dream Опубліковано 13 Січня, 2012 в 13:00 #4 Опубліковано 13 Січня, 2012 в 13:00 Для тих хто в танку, курс PADI Open Water Diver — це перший серйозний дайверський сертифікат, який дозволить вам занурюватись без інструктора на глибину до 18 метрів Повага до (потенційного) клієнта - наше всьо!
madkot Опубліковано 13 Січня, 2012 в 13:10 #5 Опубліковано 13 Січня, 2012 в 13:10 переглянув - все добре, але от не розумію одного - як можна давати сертифікат, що дозволяє пірнати до 18 метрів, навчаючи людину в басейні максимум до 5 метрів?5 метрів і тих же 15 - це зовсім різні глибини. може я щось не розумію в пірнаннях з аквалангом, але для простого занурення вже на 5 метрах в звичайних масках відчувається серйозний тиск води...
zippo Опубліковано 13 Січня, 2012 в 13:34 Автор #6 Опубліковано 13 Січня, 2012 в 13:34 Dream, «Для тих хто в танку» — це було образно сказано, щоб довго не пояснювати, і нікого не хотілось образити Моє завдання проіфнформувати якомога більше народу, щоб потім перетнутись на якомусь дайв-сафарі і весело провести час. madkot, половина а може й більше інструктрів вчать у басейнах, це нормальна практика. Для того, щоб засвоїти і відточити навики вам глибини не потрібно. У вас буде купа цікавих вправ і нюансів, що ви про глибину забудете. Басейн хороший тим, що на дні на відміну інших водойм не здіймається мул і все чудово видно + якщо ви припуститесь помилки на здоровї вашому це не скажеться, чого не скажеш якщо б ви це робили на нормальній глибині. на 5 метрах в звичайних масках відчувається серйозний тиск води... Тиск води ви вже відчуваєте з 1 м, а щоб він вас не турбував потрібно «продуватись», я взагалі ще дивуюсь як ви пірнаючи на глибину 5 м, не отримали травми вуха.Для того щоб у всьому шарити, зроблено чимало різноманітних курсів, спецкурсів і так далі.
diverslutsk Опубліковано 14 Лютого, 2013 в 18:30 #7 Опубліковано 14 Лютого, 2013 в 18:30 Для того, щоб пройти навчання дайвінгу, не потрібно їхати до Львова. Все можна зробити в Луцьку. Всіх зацікавлених запрошуємо. Деталі на сайті Луцького дайвінг клубу LutskDivers Для нас немає "тих хто в танку". До кожного індивідуальний підхід, та дружнє ставлення. Заходьте, телефонуйте(нумер на сайті), з радістю відповімо на всі запитання.
diverslutsk Опубліковано 3 Червня, 2015 в 04:53 #8 Опубліковано 3 Червня, 2015 в 04:53 В цьому році дайвклуб LutskDivers став офіційним Дайвінг Центром SSI. SSI - Scooba Schools International міжнародна система навчання дайвінгу, яка працює з 1970 року більш ніж в 110 країнах світу. Більще 3000 дайв центрів та дайв курортів по всьому світу, а також навчальні матеріали перекладені більш ніж на 30 мов. В цьому році SSI офіційно увійшли в Україну. Зараз ведеться робота з перекладу матеріалів Українською.З цього приводу, запрошуємо всіх бажаючих познайомитись зі світом дайвінгу, а також пройти навчання і отримати міжнародний сертифікат дайвера однієї з найпрестижніших шкіл за неймовірно привабливими цінами.Деталі на сайті центру LutskDivers , або за телефоном 066 7832399.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.