Перейти до змісту

Знижка 50% на курси дайвінгістів


zippo

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт. Хотів би поділитись з форумчанами жирною акцією від Львівського дайв-клубу «Nemo». Рівно місяць, в період з 09.01.12 по 09.02.12 у Львівському аквапарку Пляж, «Nemo» буде проводити безприцидентну акцію −50% на курс PADI OWD. Для тих хто в танку, курс PADI Open Water Diver — це перший серйозний дайверський сертифікат, який дозволить вам занурюватись без інструктора на глибину до 18 метрів. Якщо ви ще ніколи не пірнали і не знаєте чи вам це потрібно, ви можете скористатись «пробним зануренням» і вже тоді прийняти рішення. Після того як ви пройдете навчання, весною для закріплення навиків на о. Задорожнє ви пірнете до затонулого автобуса та легенданого автомобіля — «Запорожець». Кілька фото з попередніх дайвів а також два відео — «Дайвінг в акваріумі» та «Фан-дайвінг в аквапарку».

thumb_discover-scuba-diving-24.jpg thumb_diving-aquapark-03.jpg thumb_diving-21~0.jpg thumb_diving-02.jpg thumb_diving-dolphin-01.jpg

P.S. Мопед не мій, але якщо будуть якісь питання, спробую відповісти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить скільки це задоволення буде коштувати. Хоч приблизно?

Цікавить скільки це задоволення буде коштувати. Хоч приблизно?

Вибачаюся вже зайшов на сайт і побачів)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я з 2009 маю сертифікат і пірнаю з різними давклубами, скажу чесно, що меньше ціни ніж 350 уо я ніде не зустрічав. Наприкад минулого року коли пірнав у Балаклаві, найдешевше шо я найшов то 2800-2900 грн... по програмі паді.

Для луцьких інструктор спробує скласти графік, щоб ви пройшли ці курси за 3-4 дні, нажаль меньше часу може зашкодити вашим знанням...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для тих хто в танку, курс PADI Open Water Diver — це перший серйозний дайверський сертифікат, який дозволить вам занурюватись без інструктора на глибину до 18 метрів
Повага до (потенційного) клієнта - наше всьо!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

переглянув - все добре, але от не розумію одного - як можна давати сертифікат, що дозволяє пірнати до 18 метрів, навчаючи людину в басейні максимум до 5 метрів?

5 метрів і тих же 15 - це зовсім різні глибини. може я щось не розумію в пірнаннях з аквалангом, але для простого занурення вже на 5 метрах в звичайних масках відчувається серйозний тиск води...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream, «Для тих хто в танку» — це було образно сказано, щоб довго не пояснювати, і нікого не хотілось образити ;)

Моє завдання проіфнформувати якомога більше народу, щоб потім перетнутись на якомусь дайв-сафарі і весело провести час.

madkot, половина а може й більше інструктрів вчать у басейнах, це нормальна практика. Для того, щоб засвоїти і відточити навики вам глибини не потрібно. У вас буде купа цікавих вправ і нюансів, що ви про глибину забудете. Басейн хороший тим, що на дні на відміну інших водойм не здіймається мул і все чудово видно + якщо ви припуститесь помилки на здоровї вашому це не скажеться, чого не скажеш якщо б ви це робили на нормальній глибині.

на 5 метрах в звичайних масках відчувається серйозний тиск води...

Тиск води ви вже відчуваєте з 1 м, а щоб він вас не турбував потрібно «продуватись», я взагалі ще дивуюсь як ви пірнаючи на глибину 5 м, не отримали травми вуха.

Для того щоб у всьому шарити, зроблено чимало різноманітних курсів, спецкурсів і так далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

Для того, щоб пройти навчання дайвінгу, не потрібно їхати до Львова. Все можна зробити в Луцьку. Всіх зацікавлених запрошуємо. Деталі на сайті Луцького дайвінг клубу LutskDivers

Для нас немає "тих хто в танку". :_07: До кожного індивідуальний підхід, та дружнє ставлення. Заходьте, телефонуйте(нумер на сайті), з радістю відповімо на всі запитання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 року потому...

В цьому році дайвклуб LutskDivers став офіційним Дайвінг Центром SSI. SSI - Scooba Schools International міжнародна система навчання дайвінгу, яка працює з 1970 року більш ніж в 110 країнах світу. Більще 3000 дайв центрів та дайв курортів по всьому світу, а також навчальні матеріали перекладені більш ніж на 30 мов. В цьому році SSI офіційно увійшли в Україну. Зараз ведеться робота з перекладу матеріалів Українською.

З цього приводу, запрошуємо всіх бажаючих познайомитись зі світом дайвінгу, а також пройти навчання і отримати міжнародний сертифікат дайвера однієї з найпрестижніших шкіл за неймовірно привабливими цінами.

Деталі на сайті центру LutskDivers , або за телефоном 066 7832399.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...