Перейти до змісту

Порадьте телефон

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібен такий апарат:

1) 2 АКТИВНИХ SIM-карти

2) Тачскрін

3) Бажано Смарт (можна на Андроїді)

4) камера і т.п. вітається.

• Відповідей 135
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А от в салонах мобільного зв'язку, жаліються на них. Кажуть, дуже багато по гарантії повернули.

Опубліковано

Але, там ОДИН активний радіомодуль. Відповідно, при розмові 1 сімка - не доступна.

Не конає.

Опубліковано

А от в салонах мобільного зв'язку, жаліються на них. Кажуть, дуже багато по гарантії повернули.

Ну це не сильно хороший телефон.... На мою думку, зараз немає достойного смартфона на 2 сім-картки.

Я сам раніше хотів взяти собі смарт на дві сімки, але прочитавши відгуки про дані телефони - надумав взяти нормальний смарт на одну сімку і користуватися дешевим телефоном для другої сімки.

Опубліковано

Також доовго шукав собі дуос. Як варіант розглядав смарти, андроїди. Але врешті решт зупинився на LG GX300. Трохи крива остання прошивка і погана камера, але після першої зарядки телефон пропрацював майже 4 доби - що ще тре для дуоса. Мої враження про нього починати читати звідси.

Опубліковано

А які наразі є смарти з двома активними СІМ-картами ?

Якщо мається на увазі , щоб не виключалась друга сімка при розмові на першій- то таких просто нема.Смартів.

Можна ставити переадресацію з однієї на другу і навпаки.

Опубліковано

Я теж про нього читав. Але чи підтримує 2 активні сімки. Чи там 1 радіомодуль.

Хоча, головне, мабуть, якість. Вже змирився б із очікуванням.

Опубліковано

Я теж про нього читав. Але чи підтримує 2 активні сімки. Чи там 1 радіомодуль.

Хоча, головне, мабуть, якість. Вже змирився б із очікуванням.

Зараз дуже мало телефонів з двома радіомодулями.

Опубліковано

також раджу придивитися до LG Optimus Link P698

про G-Smart'и чув багато нехорошого від людей, які ними користуються, кажуть кривувата в них прошивка

Опубліковано

Nokian, по різному буває. По одній буває багато, розмови з клієнтами. До години в день може бути. Може бути й більше. А можуть за день ніразу не набрати. По іншій в день дуже мало. :) Виключно дружина мені телефонує. Або мама. Ну, це як правило 10-15 хвилин може бути. Може менше.

Опубліковано

Nokian, вже є 2 ломаки. не хочу з ними соватися. Хочу 1.

TreNeR, не вийде, доведеться всіх родичів і їх знайомих переводити на того ж оператора.. не варіант.

Опубліковано

Посони :), повторюсь - практичніше за класичний корпус і дешевше за нього жодного андроїду/смартфона, та ще й дуоса з 2-ма активними радіомодулями, імхо, не знайдете. А купляти кусок пластмаси з гордою назвою "андроїд" за 1000 грн, грубо кажучи, - себе ображати.

Опубліковано

Dream, друже, якби випускали нетбуки із СІМ-картами (не 3G). То я б собі взяв такого апарата і не парився :) Але як телефон не зручно :).

Андроїд для того, щоб використовувати як Нотік. Це ж ОС. І термінал потрібен. І нотатки. І приблуди і т.д.

Я розумію. Класичний апарат - він і в Африці класичний. Зручний і т.д. Але ж ми вже у 21-столітті живемо. Прогрес йде вперед.

Крім того, для кожного випадку окремий девайс совати - не варіант. Хочеться уже максимум в одному.

Опубліковано

З тих, хто визначаэ погоду на ринку ,н1 нок1я , н1 самсунг не випускають поки смарт1в на 2 с1мки.Бо ще не викачали за дв1 с1мки з 2-3 мп1кс.камерами.Через р1к,два ,не ран1ше думаю .

Я би почекав fly IQ260, вже на п1дход1.

Ц1на маэ бути п1втори тис. десь.

Опубліковано

так ,але там 1 сімкарта. Я нічого не виграю.

Також, дивився в сторону LG GX500, якщо просто телефон. Не смарт. Але, доклавши 200-300 грн. матиму Такий самий тільки з Андроїдом. А це, я вважаю, вже +.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...