Перейти до змісту

чи важливий розмір пеніса у подружньому житті ?

ElectroPenis

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

адже тут анонімність і мене ніхто не знає!

— Могу я представиться?..

— А я тебя знаю, ты — подонок.

(С) "Последний бойскаут".

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну и тема, да уж...... Неужели за 2,5 года хождений не удалось построить доверительных отношений? Такие темы вообще на форумах не обсуждаются, тут все индивидуально.

Опубліковано

можите мене привітати - я прочитав все що тут було написано.

бред :)

хоча місцями і прикольний :)

якраз актуальна тема під час Різдвяних свят, піст сі скінчив, можна флудити.

Опубліковано
ElectroPenis, дай тел. своєї дівчини, і через тиждень я скажу який розмір їй потрібен, скільки часу, як і в якій позі... :D
Опубліковано

Це якийсь абсурд!!!

ВІН, ЗАМІСТЬ ТОГО, ЩОБ НОРМАЛЬНО МЕНІ СКАЗАТИ - "КОХАНА, Я ХОЧУ БУТИ З ТОБОЮ, АЛЕ НЕ ЗНАЮ, ЧИ ЗМОЖУ БУТИ ДОСТОЙНИМ ТВОГО ТІЛА..."

ТО ВІН БЕРЕ, І НА ВСЮ ВОЛИНСЬКУ ОБЛАСТЬ ПОЧИНАЄ ОБГОВОРЮВАТИ НЮАНСИ СВОГО ПІСЮНА І МЕНЕ!!!!!!!!!!!!!!

Все!

Я не вийду за тебе заміж!!!!

Я не буду твоєю дружиною!!!!!!

Тому що ти - не чоловік!

І знай. Я спілкувалася з одною своєю подругою, а її чоловік був з тобою в бані. То її чоловік розповів їй, що в тебе - маленький!!!!!! А вона розповіла це мені!!!!

Все. Між нами все кінчено. Я останні місяці вагалася, з ким зустрічатиму день св. Валентина, але тепер це будеш не ти, а Вова. Він, як йде в джинсах в обтяжку - то по бугорку над лівою ногою відразу видно, що це йде МУЖЧИНА!!!

от чого я очікувала таку фігню в кінці. Хм продавать шось будуть, чи просто поспамлять

Опубліковано

Так, хватить тут прикалюватись і створювати ніки аби погнати з мене, я створив тему серйозно, щоб почути відповіді на мої питання, і доречі суто конкретних відповідей на два питання так і не почув!

Та виклади вже, накінець, ФОТО з прикладеною лінійкою...

Опубліковано

Та виклади вже, накінець, ФОТО з прикладеною лінійкою...

Нотаріально засвідчене...

Тоді і скан довідки вже буде...

Опубліковано

от чого я очікувала таку фігню в кінці. Хм продавать шось будуть, чи просто поспамлять

Куся, я ж написав вище, що то romaxa11 прикалуется пiд електропiхвою, то чи е смисл брати до уваги його безглуздi пости ?

Опубліковано

аааа, капєц. втомився читати ше на першій сторінці.

Ви... той во... краще дрочіть - походу менше питань дурних буде в голову лізти.

а то судячи з питань до сексу ТС ше не доріс. Якшо то Ді прикалується.... то значиться вже переріс :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...