ElectroPenis Опубліковано 7 Січня, 2012 в 19:54 #1 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 19:54 оскільки я не одружений але незабаром планую то цікавлять наступні питаннячи важливий розмір пеніса у подружньому житті ?і яка середня тривалість статевого акту повинна бути щоб жінка була задоволена?
Grudik Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:00 #2 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:00 ммм... а з майбутньою дружиною не пробували говорити? як на мене то це індивідуально для кожної пари...
ElectroPenis Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:06 Автор #3 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:06 ммм... а з майбутньою дружиною не пробували говорити? як на мене то це індивідуально для кожної пари...та боюсь про таке питати а якшо виявиться що чимось її не влаштовую, то що тоді розтаватися з нею? бо знатиму що не влаштовуватиму її і нормального життя небуде, тому хотів би почути відповіді людей і зрівняти їх адже є якісь стандартні рамки скільки це все має бути і тривати!
Dima4s Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:12 #4 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:12 до чого ми докотились...
KILLER Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:15 #6 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:15 Важливий. Можна тему закривати
ElectroPenis Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:17 Автор #7 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:17 Важливий. наскільки важливий? який повинен бути розмір(довжина)??? Важливий. Можна тему закривати Я тему створював на повному серйозі, щоб почути відповіді людей на мої питання, а не для сміху!
MANJAK11 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:18 #8 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:18 важливий не розмiр, а спiврозмiрнiсть статевих органiв подружжя, рiзкi перепади в ту чи iншу сторону нiкому щастя не приносять. А взагалi треба постаратись досягнути таких вiдносин, щоб подiбнi питання можна було обговорити з половинкою. ЗЫ нiк топiкстартера наводить на декiлька варiантiв його виникнення
Zevs_Isver Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:25 #9 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:25 ммм... а з майбутньою дружиною не пробували говорити? як на мене то це індивідуально для кожної пари...та боюсь про таке питати а якшо виявиться що чимось її не влаштовую, то що тоді розтаватися з нею? бо знатиму що не влаштовуватиму її і нормального життя небуде, тому хотів би почути відповіді людей і зрівняти їх адже є якісь стандартні рамки скільки це все має бути і тривати!а ты перед тем как жениться попробуй
ElectroPenis Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:26 Автор #10 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:26 важливий не розмiр, а спiврозмiрнiсть статевих органiв подружжя, рiзкi перепади в ту чи iншу сторону нiкому щастя не приносять. А взагалi треба постаратись досягнути таких вiдносин, щоб подiбнi питання можна було обговорити з половинкою. ЗЫ нiк топiкстартера наводить на декiлька варiантiв його виникнення Назва ніку така, тому що я зареєструвався і мене цікавили саме ці питання і така вийшла назва відповідно до теми. А як це так співрозмірність? Тобто це повинен мій пеніс повинен бути оптимальним для величини її піхви??? То що мені спочатку треба побачити її піхву а потім вже вирішувати чи продовжувати нам стосунки і чи у нас щось може скластися??? Якось це не гарно виходить, тай б'є по почуттях.
Arden Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:27 #11 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:27 який повинен бути розмір(довжина)???Баня. Два мужика. У одного из них половой орган до колена, у другого меньше среднего. Тот что с коротким:- Слышь, мужик, ты где себе такой член взял? Поделись секретом.- Берешь гирьку 100 грамм и вешаешь на него, на следующий день 200 грамм и т. д. пока не подрастёт.Спустя какое-то время. Два тех же мужика в той же бане с одинаковыми органами до колена. Бывший с коротким:- Ой, мужик, спасибо за совет, вот только на 5 киллограммах у меня там что-то хрустнуло, и теперь он больше не стоит. Чего мне теперь с ним делать?- Ну я вообще-то им мух отгоняю, можно ещё и зад вытирать.
ElectroPenis Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:27 Автор #12 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:27 ммм... а з майбутньою дружиною не пробували говорити? як на мене то це індивідуально для кожної пари...та боюсь про таке питати а якшо виявиться що чимось її не влаштовую, то що тоді розтаватися з нею? бо знатиму що не влаштовуватиму її і нормального життя небуде, тому хотів би почути відповіді людей і зрівняти їх адже є якісь стандартні рамки скільки це все має бути і тривати!а ты перед тем как жениться попробуйЛюблю її! Боюся втратити!
Oksana04 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:35 #13 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:35 Така різдвяна темка тут у вас)))))№5ммм... а з майбутньою дружиною не пробували говорити?та боюсь про таке питати а якшо виявиться що чимось її не влаштовую, то що тоді розтаватися з нею?а ты перед тем как жениться попробуйЛюблю її! Боюся втратити!А варіант: поговорити і знайти точки дотику не розглядається????
ElectroPenis Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:35 Автор #14 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:35 Така різдвяна темка тут у вас)))))№5Все це дуже добре, що є якась там тема! Але я створював свою на повному серйозі і саме хочу почути відповіді людей на задані мною питання, бо для мене це важливо!
Pr0ektant Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:36 #15 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:36 оскільки я не одружений але незабаром планую то цікавлять наступні питаннячи важливий розмір пеніса у подружньому житті ?і яка середня тривалість статевого акту повинна бути щоб жінка була задоволена? для чоловіка - чим більший тим краще. Є чим похвалитися, помахати перед дзеркалом чи жінкою, немає комплексу неповноцінності.для жінки - пофіг, аби було приємно і чоловік був вправним з ним у ліжку.тривалість статевого акту:поки не набридне чи не настане фізичне виснаження, чи не закінчиться відведений на це час і не почнуть крутитися в голові думки "блін, я вже на роботу запізнююсь", "зараз прийдуть гості", "якщо так продовжувати, то проснеться малий/мала в ліжечку" і т.д
INVICTUS Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:40 #16 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:40 ммм... а з майбутньою дружиною не пробували говорити? як на мене то це індивідуально для кожної пари...та боюсь про таке питати а якшо виявиться що чимось її не влаштовую, то що тоді розтаватися з нею? бо знатиму що не влаштовуватиму її і нормального життя небуде, тому хотів би почути відповіді людей і зрівняти їх адже є якісь стандартні рамки скільки це все має бути і тривати!а ты перед тем как жениться попробуйЛюблю її! Боюся втратити!а ти не бійся... той, хто боїться - ніколи нічого не досягаєтому наберися сміливості і вперед!))))та і дівчата більше люблять впевнених у собі хлопців)доречі, секс вас тільки зблизить, тому нема чого боятись)
ElectroPenis Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:40 Автор #17 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:40 Така різдвяна темка тут у вас)))))№5ммм... а з майбутньою дружиною не пробували говорити? та боюсь про таке питати а якшо виявиться що чимось її не влаштовую, то що тоді розтаватися з нею?а ты перед тем как жениться попробуйЛюблю її! Боюся втратити!А варіант: поговорити і знайти точки дотику не розглядається????Якщо говорити то обовязково дійде мова до сексу а там я боюся що або вона не так зрозуміє і подумає що я чимось не задоволений або навпаки, і в такому випадку я ще раз кажу що бою її втратити бо почнуться якісь непорозуміння!
Oksana04 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:41 #18 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:41 я не одружений але незабаром планую А як це так співрозмірність? Одружуватись ще зарано)
Pr0ektant Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:44 #19 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:44 Явно тобі ще рано женитись.
ElectroPenis Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:44 Автор #20 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:44 ммм... а з майбутньою дружиною не пробували говорити? як на мене то це індивідуально для кожної пари...та боюсь про таке питати а якшо виявиться що чимось її не влаштовую, то що тоді розтаватися з нею? бо знатиму що не влаштовуватиму її і нормального життя небуде, тому хотів би почути відповіді людей і зрівняти їх адже є якісь стандартні рамки скільки це все має бути і тривати!а ты перед тем как жениться попробуйЛюблю її! Боюся втратити!а ти не бійся... той, хто боїться - ніколи нічого не досягаєтому наберися сміливості і вперед!))))та і дівчата більше люблять впевнених у собі хлопців)доречі, секс вас тільки зблизить, тому нема чого боятись)Я не боюся нічого і сміливісь є тай впевненості тоже і вона про це знає, но от як почати розмову на цю тему то зась я краще піду щось інше зроблю займуся іншими справами, чому так навіть не знаю можливо якісь барєр психологічний, томуй створив тут анонімно тему з надією почути відповіді!
INVICTUS Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:47 #21 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:47 ммм... а з майбутньою дружиною не пробували говорити? як на мене то це індивідуально для кожної пари...та боюсь про таке питати а якшо виявиться що чимось її не влаштовую, то що тоді розтаватися з нею? бо знатиму що не влаштовуватиму її і нормального життя небуде, тому хотів би почути відповіді людей і зрівняти їх адже є якісь стандартні рамки скільки це все має бути і тривати!а ты перед тем как жениться попробуйЛюблю її! Боюся втратити!а ти не бійся... той, хто боїться - ніколи нічого не досягаєтому наберися сміливості і вперед!))))та і дівчата більше люблять впевнених у собі хлопців)доречі, секс вас тільки зблизить, тому нема чого боятись)Я не боюся нічого і сміливісь є тай впевненості тоже і вона про це знає, но от як почати розмову на цю тему то зась я краще піду щось інше зроблю займуся іншими справами, чому так навіть не знаю можливо якісь барєр психологічний, томуй створив тут анонімно тему з надією почути відповіді!просто про це не думай і все буде так, як має бути)) вона ж за тебе заміж виходитиме не заради ...)))
ElectroPenis Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:48 Автор #22 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:48 Явно тобі ще рано женитись.та був у нас секс і неодноразово і ходимо уже 2.5 роки, но от спитатись на те чи я її повністю усім влаштовую ніяк не наважусь бо ще раз кажу боюся її втратити!
MANJAK11 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:50 #23 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:50 Назва ніку така, тому що я зареєструвався і мене цікавили саме ці питання і така вийшла назва відповідно до теми. А як це так співрозмірність? Тобто це повинен мій пеніс повинен бути оптимальним для величини її піхви??? То що мені спочатку треба побачити її піхву а потім вже вирішувати чи продовжувати нам стосунки і чи у нас щось може скластися??? Якось це не гарно виходить, тай б'є по почуттях.Якщо в вас взаемнi справжнi почуття, то ви знайдете взаемопорозумiння в вирiшеннi будьяких питань,в тому числi й статевих. Я не знаю, на скiльки категорично повиннi вiдрiзнятись статевi органи подружжя по розмiрам, щоб це не можна було компенсувати вправнiстю та нiжнiстю одне до одного. Колись мене це теж хвилювало, але з часом зрозумiв, що е ще дуже багато iнших банальних i тупих перепон,якi можуть скорiше розвалити подружне життя нiж надумана несумiстнiсть у лiжку
INVICTUS Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:50 #24 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:50 Явно тобі ще рано женитись.та був у нас секс і неодноразово і ходимо уже 2.5 роки, но от спитатись на те чи я її повністю усім влаштовую ніяк не наважусь бо ще раз кажу боюся її втратити!якщо так, то влаштовуєш) інакше вже була б з іншим
ElectroPenis Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:53 Автор #25 Опубліковано 7 Січня, 2012 в 20:53 Явно тобі ще рано женитись.та був у нас секс і неодноразово і ходимо уже 2.5 роки, но от спитатись на те чи я її повністю усім влаштовую ніяк не наважусь бо ще раз кажу боюся її втратити!якщо так, то влаштовуєш) інакше вже була б з іншимбентежить те, що вона часто невесела після сексу, тай не сильно довго він триває!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.