Перейти до змісту

Волиньрада запитує мера Луцька, чому той не ремонтує дороги?

Ukrod

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
почему 0?

ремонтирует же

Якщо порівняти з тим що треба було зробити, або заплановано було, а також з якою якістю - то це явно "0"

Опубліковано
ну не всё вразу,

хотя работы ох как много......

Давайте складем список самих , хм, проблемних ділянок.

Як на мене в першу чергу треба відремонтувати початок Кравчука біля Варшавського і далі - Інтернаціоналістів здається, та що біля Меркурія, ато з базару їздить все місто, а дорога як після бомбування :)

Опубліковано
Можливо хтось пригадує 2 роки назад ковельську зимою ями глибиною 30-50см. навпроти атодора коли весь транспорт їздив тротуарами, це і є візитка наших дорожників :) ,

Взяти тільки одну ділянку дороги між мостами Варшавським і Рівненським, наскільки можна булоб розгрузити кільце 15маршруту :smile3:

Там знаходиться Волинський облавтодор

І він не ремонтує дороги по місту.

Опубліковано

Міська влада наймає підрядників.

Облавтодор ремонтує і будує дороги по області та районах.

Опубліковано
а кто ремонтуе дороги по місту?

Луцькавтодор

ну не всё вразу,

хотя работы ох как много......

Як на мене в першу чергу треба відремонтувати початок Кравчука біля Варшавського і далі - Інтернаціоналістів здається, та що біля Меркурія, ато з базару їздить все місто, а дорога як після бомбування :smile3:

Підтримую, однозначно. На відміну від зазначених вулиць Звязківців і Огієнка по Кравчука їздить маршрутка. І справді, пів міста в додачу. Оце вже давно треба відремонтувати.

Натомість вчора бачив як "злизували" нормальний старий асфальт на вул. Мєдвєдєва, шо біля старого ринку. Питання: чому там? Адже там навіть ям не було. Моїй логіці не зрозуміти

Опубліковано

В мене вже готовий список:

Всі вулиці міста Луцьк,крім Волі,Рівненської,Відродження,Грушевського,Соборності.

Якщо деталізувати то можна розбити по категоріях:

- язвенникі або ющенки(де не де вибоїни)

- бронкс або военно-грузінская(там де ямидла треба обїзджати по зустрічній полосі)

- рілля або піпець(дорожне покриття відсутнє)

ЗІ:

Армянське радіо запитали-Чому мер Луцька не ремонтує дороги?

Армянське радіо відповіло-А хто така Мерлуцька?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...