Перейти до змісту

Продам потужний комп'ютер.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам потужний комп'ютер. Все на гарантії, використовувався комп мало, в основному на все повна гарантія 2-3 роки, на БЖ 60місяців.

Характеристикі:

процессор: AMD Phenom II X4 B35, 3GHz, L3 6mb

материнка: M4A88TD-V EVO/USB3 (sAM3)

відео: NVIDIA GeForce GTS 450 1GB DDR5 (HDMI, DirectX11, 3D VISION SURROUND, Physx, NVIDIA CUDA, SLI)

оперативна память: 6GB Transcend DDR3 1333

Блок живлення: Sirtec High Power 550Baт.

жорсткий диск: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200rpm 32MB WD10EALS .

DVD привід: LG GH22NS40

процесорний куллер: ARCTIC COOLING FREEZER 13

кард рідер: Lux. All in 1 Card Reader,USB Multi-function

корпус: ігровий BTC, 2xUSB, Front Panel AudioHD, можливість встановлення 6-ти куллерів 12см. + можливість встановлення водного охолодження, безгвинтове кріплення, кнопки регулювання швидкості обертів куллерів.

Операційна система: Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 х64

6700грн (комп'ютер продаэться повністю в зборі і чудово налаштований, ніякого дерибану і продажу подетально навіть і не буде)

cpu-z.jpg

post-11389-0-68313500-1325608738_thumb.j

post-11389-0-03043000-1325608764_thumb.j

post-11389-0-37832400-1325608780_thumb.j

Опубліковано

Ну а ціна?

6700грн (комп'ютер продаэться повністю в зборі і чудово налаштований, ніякого дерибану і продажу подетально навіть і не буде)

Опубліковано

заоблочна ціна) За ці ж гроші, можна нове скласти, навіть краще)

Добре, якби там була ліцензія...

Опубліковано

Продам потужний комп'ютер. Все на гарантії, використовувався комп мало, в основному на все повна гарантія 2-3 роки, на БЖ 60місяців.

Характеристикі:

відео: NVIDIA GeForce GTS 450 1GB DDR5 (HDMI, DirectX11, 3D VISION SURROUND, Physx, NVIDIA CUDA, SLI)

корпус: ігровий BTC, 2xUSB, Front Panel AudioHD, можливість встановлення 6-ти куллерів 12см. + можливість встановлення водного охолодження, безгвинтове кріплення, кнопки регулювання швидкості обертів куллерів.

cpu-z.jpg

Я недавно круче комп купил за 4500 грн с 6 ядерным процом, + гарнтия.Совет: збрасуй цену.

Опубліковано

Автор, сбавь обороты, как я ни считал, но твоему корпусу максималка 4500 грн.

1) Проц разблокированный трёхядерный

2) Память бюджетная 1333

3) Видео опять же бюджетное GTS на максималках может ты и прошел Батлу 3, но явно на 20-ти фпс

4) блок питания 550 ватт если проапгрейдить Видеокарту и разогнать процессор не выдержит.

+ Самое главное, в сборе всегда дешевле продается, ибо продать сложнее, ты же считаешь просто суму запчастей, возьми разбери машину на запчасти и посчитай их стоимость выйдет минимум в 2 раза дороже.

З.Ы. Заранее говорю что "Флударю ти барижний" меня называть не надо.

Опубліковано

Флударю ти барижний, напиши но характеристики свого компа, нашо от тут говорити аби тільки збити ціну не обронтуючи її фактами, знаю я вас таких усіх? аби тільки дай халяву, може вам його взагалі за 2500 чи 3000грн продати що ви потім з легкістю його перепродали в 2.5 рази дорогше,

Правильно, правильно! так їХ! Бариги твою ... Налетіли тут, як...

Хай скільки він зараз не коштує, я б усі 8050 грн за нього дав...

Машина "звір"

Але не дам! :D нафіг нада за такі гроші!

Опубліковано

хватить флудильню розводити. топiкстартеру сказали що дорого ? сказали. Далi хай сам робить висновки, скидати чи не скидати цiну

Опубліковано

Характеристикі:

Я недавно круче комп купил за 4500 грн с 6 ядерным процом, + гарнтия.Совет: збрасуй цену.

Флударю ти барижний, напиши но характеристики свого компа, нашо от тут говорити аби тільки збити ціну не обронтуючи її фактами, знаю я вас таких усіх? аби тільки дай халяву, може вам його взагалі за 2500 чи 3000грн продати що ви потім з легкістю його перепродали в 2.5 рази дорогше,

PS: за 4500грн у тебе певно цінного зі всього системника можна визначити лише процессор а все остальне низькосортні комплектуючі, наприклад блок живлення Gembird, материнка за 400-500грн, вынт якись там самсунг чи сегейт або ведешка зелена, відео теж не сильно хороше, і корпус дешевий який прогинається коли на нього ногу поставиш, і певно галімий боксовий куллер на процессорі!

Друзья я не собираюсь покупать ентот системник, потому как я его уже купил, я просто дал совет, ну а если вы хотите заработать на нем тогда валяйте , но честно говоря не знаю кто его купит.

P.S.Просто за такие деньги можно и лутше купить.Удачи в продаже.

Опубліковано

Друзья я не собираюсь покупать ентот системник, потому как я его уже купил, я просто дал совет, ну а если вы хотите заработать на нем тогда валяйте , но честно говоря не знаю кто его купит.

P.S.Просто за такие деньги можно и лутше купить.Удачи в продаже.

чогош ти характеристик свого пк не написав? тебеж попросили!

Опубліковано

не жени пургі людям полюбом зекономив на якіхось комплектуючих, і деш то такі ціни якшо не секрет?

Опубліковано

Я только деньги давал, а собирал комп мой знакомый, который с 90го за компом сидит

Еще одно,мая вина, винт я не покупал, свой был.Но разница в сумах всеровно большая.

Опубліковано

СЧИТАКА! Ты все посчитал , а корпус, а БП , а двд?Винт я не покупал, у меня он был. и не надо злится так. Да и видео у меня сапфир а не пауер колор, Вижу что дешевле.

Опубліковано

Если мы считаем сколько стоят наши компы, тогда я подсчитал детально сколько стоит твой на розетке у меня получилось 6075 грн.Так зачем платить больше.)

Опубліковано

Друг, ты не обижайся, меня просто заело что я : БАРЫГА, ВРУН, (да соглашусь на флудил).Без обид,но ты не прав.А комп я действительно купил по скидке(перед новым годом) за 4460 грн. без винта.

У тебя дахера барахла на компютере, кулер (да класный,но при продже никто его не учитывает , есть родной), кард ридер(нахер нужен), корпус крутой(хотя у меня был корпус ентой фирмы,вроде украинцы штампуют, не ахти.У меня простенький корпус (по дешевле), БП Чифтек 550 ват.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...