igora777 Опубліковано 2 Січня, 2012 в 20:34 #1 Опубліковано 2 Січня, 2012 в 20:34 За декілька днів до Нового року придбав морожену скумбрію на базі , що знаходиться в районі ресторану "Світлофор" та окремої роти ДАЇ, заїзджати треба ( тобто НЕ треба) або з набережної або від " Променя " вниз і на переїзді направо. Мав серйозний намір -порадувати домашніх копченою рибкою власного приготування, роблю це далеко не перший рік. Але коли рибка розмерзнулась, на мене чекало велике розчарування, риба разлазилась в руках.Спроба нагодувати кота тією рибою також закінчилась невдачею!!! Думаю - більше я туди не поїду!
Саня Опубліковано 2 Січня, 2012 в 20:48 #2 Опубліковано 2 Січня, 2012 в 20:48 Даремне. Треба було нагодувати тією рибкою хазяїв закладу.
MANJAK11 Опубліковано 2 Січня, 2012 в 21:08 #3 Опубліковано 2 Січня, 2012 в 21:08 в основному морожену рибу купую в мережi магазинiв *Океан*. Продавцi вже впiзнають в лице В бiльшостi випадкiв все добре, але всерiвно iнколи трапляются нюанси. Це я до того, що з мороженою рибою будь де i будь хто може попасти *впросак* Продукт везется хтозна звiдки i в хтозна яких умовах, так що не факт, що виннi саме тi, хто цю рибу продае
Oksana04 Опубліковано 2 Січня, 2012 в 21:24 #4 Опубліковано 2 Січня, 2012 в 21:24 не факт, що виннi саме тi, хто цю рибу продаєНа цю тему:
invited Опубліковано 2 Січня, 2012 в 21:39 #5 Опубліковано 2 Січня, 2012 в 21:39 ловіть рибу самі і буде Вам здоровья - звичайно це жарт, а якщо серйозно то також рекомендую магазини Океан (перевірено часом)
Drammer Опубліковано 3 Січня, 2012 в 19:02 #6 Опубліковано 3 Січня, 2012 в 19:02 Не знаю чому, але багато чув про цю базу тільки хороші відгукі і якраз на новий рік знайомі там купували рибку багатьох видів ( морожену також готували), але при купівлі як правило її нормально оглядали і купили хорошу смачну рибу, сам пробував.ІМХО: писати таку річ як " не їхати і не купувати" саме на цій базі рибу з Вашої сторони не правильно. Всі ми колись попадаємся на простроченні товари, сам попадався, але визнавав помилку зі своєї сторони, тому що не дивився на термін виготовлення і т.д. Будьте уважніші просто.
ZerOCool Опубліковано 4 Січня, 2012 в 22:48 #7 Опубліковано 4 Січня, 2012 в 22:48 Не знаю чому, але багато чув про цю базу тільки хороші відгукі і якраз на новий рік знайомі там купували рибку багатьох видів ( морожену також готували), але при купівлі як правило її нормально оглядали і купили хорошу смачну рибу, сам пробував.ІМХО: писати таку річ як " не їхати і не купувати" саме на цій базі рибу з Вашої сторони не правильно. Всі ми колись попадаємся на простроченні товари, сам попадався, але визнавав помилку зі своєї сторони, тому що не дивився на термін виготовлення і т.д. Будьте уважніші просто.а я не згоден з Вами. Людина купила у конкретному Місці і по факту написала свої враження. Однак купуючи рибу він надіявся на якісний товар, а ось продавець про якість товару точно знав....
Yuraul Опубліковано 4 Січня, 2012 в 23:53 #8 Опубліковано 4 Січня, 2012 в 23:53 А чьо чувак на відео спочатку важить середній шматочок філе з мисочки, а потім — найближчий до камери? Тіпа, ловкасть рук і нікакова машеннічіства?
SysR Опубліковано 5 Січня, 2012 в 06:33 #9 Опубліковано 5 Січня, 2012 в 06:33 Риба з голови псується. В циклі передач "Ілюзія безпеки" дуже не радили купувати безголову рибу так як по голові (очах) можна побачити на скільки риба свіжа.
Zevs_Isver Опубліковано 5 Січня, 2012 в 06:59 #10 Опубліковано 5 Січня, 2012 в 06:59 Риба з голови псується. В циклі передач "Ілюзія безпеки" дуже не радили купувати безголову рибу так як по голові (очах) можна побачити на скільки риба свіжа.у них как и в жизни - безголовые ценятся дороже
Гетто Опубліковано 5 Січня, 2012 в 09:25 #11 Опубліковано 5 Січня, 2012 в 09:25 мои коллеги уже очень много лет затариваются на єтой рыббазе. Никаких жалоб, наоборот хвалят. буквально два дня назад одна из них там покупала, всё гуд...Может просто ТСу не пофартило ? всяко бывает... имхо...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.