Перейти до змісту

Допоможіть вибрати фотік

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я в фотоапаратах не дуже розбираюсь, але хочеться взяти щось краще ніж просто мильницю, ці фотіки схожі і по ціні майже одинакові, порадьте що взяти краще

Olympus SP-600UZ Silver чи Fujifilm FinePix S2950 ?

Опубліковано

НАзбирай на зеркалку

Це схоже на те коли питають що краще взяти Део ланус чи Чері а мені радять назбирати на мерседес...

Проф. фотографом я ставати не збираюсь і фотік від 3500 грн купляти не збираюсь...

Ще раз повторюсь, хочеться щось краще ніж просто мильницю...

Опубліковано
Ще раз повторюсь, хочеться щось краще ніж просто мильницю...
З твого вибору що не візьмеш все однаково.

З.І. Краще вже візьми маленьку мильницю -- буде перевага у розмірі бо тягати з собою недозеркало з якістю мила якось не тру.

Опубліковано

порівняння про ланос і чері доречне) а ось з мерседесом ти перегнув)

коли я хотів фотік- так само вибирав ультразум...краще мильниці і дешевше зеркалкі..клацав Olympus SP-600UZ, та після того як взяв в руки зеркалку- про ультразум і не згадував) свій д 40 взяв за 2400грн з кітовським обЄктивом 18-55

Хоча все залежить від того для чого тобі фотік)

Опубліковано

порівняння про ланос і чері доречне) а ось з мерседесом ти перегнув)

коли я хотів фотік- так само вибирав ультразум...краще мильниці і дешевше зеркалкі..клацав Olympus SP-600UZ, та після того як взяв в руки зеркалку- про ультразум і не згадував) свій д 40 взяв за 2400грн з кітовським обЄктивом 18-55

Хоча все залежить від того для чого тобі фотік)

Дружині треба щоб тиць-пиць фотка супер, а я хочу щоб деколи повикручуватися з настройками, люблю колупатися в девайсах, і щоб коштувало не дорого, про супер якісь фото ніхто не говорить, але там зліпити панараму і ще якісь приколи напівпрофесійні крутити...

Опубліковано

як для любителя, сімейних фоток вдома. природа, пейзаж, щоб можна було знімати HD відео, з зеркалки що оптимальніше?

Опубліковано
а я хочу щоб деколи повикручуватися з настройками, люблю колупатися в девайсах, і щоб коштувало не дорого
Щоб дешево і функціонально ;) так не буває. Інакше випускали лише мило -- навіщо платити більше ;)
Опубліковано

як для любителя, сімейних фоток вдома. природа, пейзаж, щоб можна було знімати HD відео, з зеркалки що оптимальніше?

Кенони чи соні дивись...на нікони щось всі плюються)

Дружині треба щоб тиць-пиць фотка супер, а я хочу щоб деколи повикручуватися з настройками, люблю колупатися в девайсах, і щоб коштувало не дорого, про супер якісь фото ніхто не говорить, але там зліпити панараму і ще якісь приколи напівпрофесійні крутити...

Сестра на авто фоткала(оригінал) http://cs9764.vkontakte.ru/u153947087/-3/z_1269a48f.jpg

Опубліковано

Якщо не будете заморочуватись з додатковими обєктивами, і зйомка відео важлива, то ІМХО краще взяти соньку з напівпрозорим дзеркалом. Вона компактна і при зйомці відео працює автофокус.

Опубліковано

Сестра на авто фоткала(оригінал) http://cs9764.vkonta.../z_1269a48f.jpg

Що це за фотик?

Опубліковано

Сестра на авто фоткала(оригінал) http://cs9764.vkonta.../z_1269a48f.jpg

Що це за фотик?

Nikon D40

Nikon L110 або L120 тобі в помощ. або Fujifilm s9600 (якщо знайдеш непоганий б\у)

Тільки не дешеві нікони, мажуть і фокусуються дуже довго.

В такому бюджеті - Fujifilm , Kodak, Canon, з компактних модельок класні Sony

Опубліковано

3327482895-nikon-d40-nikkor-35mm-f-1-8g-af-s-dx.jpg

Ультралегкий, простий, світосильний та даючий чудові фотки комплект:

Nikon D40 + Nikkor AF-S 35mm 1.8G

добре пошукати - в 3500 грн вписатися можна.

Якщо відео не критично - найкращий варіант на свої гроші, всіляким сучасним ультра-компактам-зумам повзти і повзти....

7dTyCubr.jpg

sjkHvANx.jpg

Ty1vx7Pq.jpg

TuYTOFNT.jpg

34414AbU.jpg

Опубліковано

пора вже знати, що мажуть руки, а дешеві нікони - це тонкі мильниці, а не ультразуми за 2к гривень ;)

ще одне питання до ТС - який бюджет?

Опубліковано

пора вже знати, що мажуть руки, а дешеві нікони - це тонкі мильниці, а не ультразуми за 2к гривень ;)

ще одне питання до ТС - який бюджет?

Якщо не помиляюсь в тебе самого Canon, або принаймі перший був саме він A590 :)

Опубліковано
Якщо не помиляюсь в тебе самого Canon, або принаймі перший був саме він A590

був. тепер а620, який без стаба. і нічого, не маже)))

знайомий прикупив sx130 на розетці. з картою пам*яті 10 класу на 8 гіг і доставкою обійшлось в 1549 горивень.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...