Перейти до змісту

В Луцьку забито "чупокабру"

hita

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

зранку подзвонив знайомий .в нього на вулиці в одного сусіда вночі чупокабра розвалила кролятню

і подушила кролів Він встиг застати на гарячому диво звіра.Під руками попався лом яким він забив чупокабру.Було повідомлено міську раду .Через годину приїхала ветиринарна служба і забрали чупокабру на експертизу.Перед тим весною чупакабра подушила кролі в мого знайомого в мене є фотки її слідів .

Цього разу чупакабрі не повезло ...

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

може сусіду просто приснилось? чи то в нього білочка була? Краще один раз побачити ніж тисячу раз почути.

Опубліковано

а як ідентифікували, що це саме "чупа"? спитали ім’я перед тим, як ломом фігачити, чи вона паспорт показала?

Опубліковано

Чупакабра проявляет чудеса телепортации.То он в Экатеринбурге, то во Львове, то на дальнем Востоке, то в Южной Америке-клоны атакуют

Опубліковано

а як ідентифікували, що це саме "чупа"? спитали ім’я перед тим, як ломом фігачити, чи вона паспорт показала?

дуже просто, в неї на лбу вигравіровано “ЧУПАКАБРА”

Опубліковано

Чупакабра проявляет чудеса телепортации.То он в Экатеринбурге, то во Львове, то на дальнем Востоке, то в Южной Америке-клоны атакуют

Нас багато, нас не подолати!

Опубліковано
Так топикстартер покажет нам этого чудо-зверя или как?
.Через годину приїхала ветиринарна служба

обращайтесь туда

Опубліковано

Так топикстартер покажет нам этого чудо-зверя или как?

До вечора думаю буде фото.. :_07:. Хайно топікастер до фотожопить))) :P

Опубліковано

От в жисть не повірю що знайомий маючи годину до приїзду ветеринарів не завпєчєтлєл сіє чудо еволюції. Зараз мобілки з фотіками навіть в бабусь є.

Або фото або фейк )

Опубліковано

по последней проверенной информации чупокабра воскресла и заразила укусами всех венеринаров в клинике, теперь по городе гуляют 13-ть чупакабр

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...