Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

маю роутер wr1043nd з usb. На стоковій прошивці пагано працює розшарення дисків. Хтось пробував альтернативні прошики? Встановлював додатковий софт?

Опубліковано

в мене 941. Ніяких проблем немає взагалі. Єдина була проблема - це не показувало ІрТВ. Перепрошив на нову заводську прошивку - все запрацювало.

а що значить

На стоковій прошивці пагано працює розшарення дисків.
Опубліковано

настроїти і-нет нема проблем

1043 присутній USB порт через який можна розшарювати диски в мережу. На стоковій прошивці ця функція більше не працює чим працює. А з альтернативними прошивками дуже розширяється функція УСБ порта - можна зробити маленький НАС сервер.

Опубліковано

1043 присутній USB порт через який можна розшарювати диски в мережу. На стоковій прошивці ця функція більше не працює чим працює. А з альтернативними прошивками дуже розширяється функція УСБ порта - можна зробити маленький НАС сервер.

на нього дд врт нормально стає і працює. правда usb порт не тестував. але варто спробувати перепрошити

Опубліковано

на нього дд врт нормально стає і працює. правда usb порт не тестував. але варто спробувати перепрошити

Нафіга на тплінка ставити цю прошивку???? я небачу доцільності її.... Zheny@ ж правильно написав

Перепрошив на нову заводську прошивку - все запрацювало

Тимбільш до DD WRT як на мене є досить глючна прошивка... хоча спасає такі роутери як Асус :mdr:

Такщо моя тобі порада послухай Женю і став нову офіційну прошивку і буде тобі щастя :ura:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...