Перейти до змісту

Открытие одесских изобретателей

HWman

Рекомендовані повідомлення

SysR Хочеш довести що установка не фейк то збери робочу установку, і продемонструй її вживу тим хто не вірить.

п.с. контур в детекторному приймачі потрібен для виділення сигналу певної частоти, в прийомі він фактично не участвує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь
SysR Хочеш довести що установка не фейк то збери робочу установку, і продемонструй її вживу тим хто не вірить.

Можна навіть посперечатися на певний об"єм чогось зігріваючого ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поле буде велике, але нічо "згоряти" не буде, а от завади будуть ого-го. Мені мій науковий керівник розказував що коли він був студентом то в гуртожитку вони запалювали 220В освітлювальну лампу (не памятаю якої потужності), від петлі розмагнічування кінескопу, поблизу чи то СВ чи то ДВ радіотрансляційної станції. Ще можна в гуглі набрати "говорящая дуга" і побачити цікавий дослід яий проводили біля СВ радіостанціїї.
Петлі, шметлі, ти мені поясни як це реалізовується в НЕзамкненій системі.

Ти магнітне поле бачиш(сусліка) - а воно є))).

А ще в мене телефона без дротов є, так ним навіть зі штатами говорити можна.

О ще згадав, береш люмінісцентну лампу + темне приміщення - включаєш, виключаєш(розриваєш фазу, нуль ні) - а вона ледь але світиться - шайтана однако.

Там в експерименті з лампою - основне велике ЕМ поле високої частоти+ антена. От тільки КПД там не фонтан, мало того - чому вона тухла коли антену руками чіпати? - в людини великий емнісний опір + "краще втікає в землю".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.youtube.com/watch?v=8nCz8PRFcb0

Чім більше дізнаюсь тим більше хочеться попробувати... жаль не електромеханік я :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Блин это самое, грубо говоря, вот такое вот

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

При этом отсутствие «абсолютных авторитетов» в виде церкви, фундаментальных научных знаний либо, на худой конец, ЦК вкупе с невысокой информационной избирательностью авторитетов относительных — вроде любимого новостного портала — приводит к парадоксу. Современный человек утрачивает способность критически относиться к информации и все реже может заявить «этого не может быть, потому что не может быть никогда». По многим причинам — идеологическим, образовательным и каким угодно еще.

И никакие «факты», тем более «научные», нам не помеха. Britannica перестает выходить на бумаге, потому что проигрывает Википедии. Если не достоверностью, то доступностью: энциклопедистом, оказывается, может стать любой. Спекуляции на наукообразии, между тем, оказываются новой версией торговли мощами. Только теперь вместо трижды обретенной головы Иоанна Крестителя предлагают «рабочий» вечный двигатель. Автору самому доводилось видеть сайты, на полном серьезе предлагающие задорого купить чудеса инженерной мысли с КПД более ста процентов.

Звідси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

у цього чувака є пара тройка відео де він обясняє(на інгліші) яким чином працює його установка, канал на тютюбі

рекомендую потратити час на Quanta Magnet Motor Generator Hybrid_Part 1 а далі як то кажуть за інерцією все піде думаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

http://www.youtube.com/watch?v=HuX33bUUq5c

Виглядає переконливо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виглядає переконливо

:)

и сколько полезных киловатт аффтор уже добыл из своей установки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на перегляд відео затратиться менше години

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Швидше би в китайські руки потрапила б. Тоді кожному буде доступна така річ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не було б це фейком - китайці вже давно вкрали б технологію :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто знає, хто знає... є різні патенти на цю тему...

от би хтось із форумчан хто має якісь асинхроннікі потужні і кондюків купу з латром перевірив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Хм...

самий перший коментар на ютубі

So what size batteries do you have inside the coils?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таки да...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки це відео?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки це відео?

Відео зняте 21.12.2012 об 21.12... (після кінця свЄти) ))

Телепортовано сюди друїдами людьми, що існують за межами сучасної лженауки фізики...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відео зняте 21.12.2012 об 21.12... (після кінця свЄти) )) Телепортовано сюди друїдами людьми, що існують за межами сучасної лженауки фізики...

А хочете я вам прислю відео зняте в 2050році?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відео зняте 21.12.2012 об 21.12... (після кінця свЄти) )) Телепортовано сюди друїдами людьми, що існують за межами сучасної лженауки фізики...

А хочете я вам прислю відео зняте в 2050році?

Хочу...

... хоча я зараз в іншому фізичному, астральному, чи ще якому? світі, тому зможу його побачити через.... мінус сто п"ятдесят років...

Але всеїдно цікаво подивитись на вічний двигун....

А раптом знадобиться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А раптом знадобиться?

Він мабуть усім знадобився якби був!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так є!!!!!!!!!

(якщо вірити темі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...