Перейти до змісту

Рибні місця рідного краю

stal1n

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт!

чи знайдуться тут інтузіасти, які захочуть прийняти участь в проекті сайту "Рибні місця Волині"?

ідея така: зробити довідник по всім ставкам, річкам, озерам (та навіть болотам з рибою) Волині. Аналогію можна побачити тут: http://rivnefish.com/

Відразу напишу, що ніяких прибутків це не приносить взагалі, просто робити для себе і своїх колег-рибалок. Праця довга й кропітка.

Я не закликаю здати браконьєрам всі свої рибні точки, розпочати можна з загальновідомих платних водойм.

Кого зацікавило можете писати мені відразу на email stal1n[хробачок]rivnefish.com

дякую!

для бази даних потрібно зібрати інформацію.

наведу формат даних, з прикладами.

мінімально:

• Назва водойми Бочаниця
  • Риба: карась, карп, плотва
  • Оплата: 50 грн. з острову, 40 грн. з берега
  • Контакт: (097)882-82-22, Іван
  • три-чотири фотки

детально:

Розмір озера: 117 гектарів.

Характер дна: дно замулене, рівномірне.

Глибина: точна інформація відсутня, але за спостереженнями середня глибина недалеко від острову приблизно 2-2.5 метра.

Рослинність водойми: по всьому периметру, окрім північно-західної сторони ставу, росте густий камиш метрів на відстань 25 метрів від берега.

Наявність місць лову: ловити можна з дамби, на відрізку від дамби і до в'їзду на острів і на самому острові. Кожне місце на острові -це окремий пірс, розрахований на 2,3 чи 4 рибалок.

Риболовецький пресинг: рибу постійно виловлюють сітками власники водойми, рибаків завжди багато, пресинг шалений.

Риба: карась і рідко карп. В уловах завжди попадаються окуні, краснопірка і рідше плотва. Також іноді попадаються йоржі, причому досить пристойних розмірів. Карпи: дзеркальні розміром до 1 кг, з лускою від 2 до 4 кг.

Рекомендовані наживки: опариші, мастирка, кукурудза, манка.

Умови риболовлі: 50 грн з острову, 40 грн з берегу, по снастях жодних обмежень.

Умови для відпочинку: вартість відпочину з людини 15 грн, палатку поставити можна, але не біля кожного пірсу.Перевірені місця під палатку це пірси номер 5, 6, 7, 8, 24, 25. Питна вода є в охоронців(вони її завозять каністрами), дрова можна придбати у охоронців(цілий мішок вартує 15 грн), збирати дрова на острові категорично заборонено.

Проїзд: по селу прoкладено чудовий асфальт(клали спецально для президента Польщі Кваснєвского, в його дружини десь поряд поховано батьків), під'їзд до озера хороший.

Контакт, через який можна замовити місце, просто домовитися приїхати порибалити, розпитати про те чи інше: 0978828222 - черговий охоронець.

Джерела в Інтернеті, де можна почитати про дану водойму: rybalka.rovno.ua, forum.fishing-ua.com, carp.rv.ua.

Загальна інформація про водойму: тут політ фантазії необмежений, під спойлером приклад.

P.S. Якщо я порушив якісь правила форуму прошу модераторів мене вибачити, не наказуйте. Просто не знаю як по іншому викласти свою ідею

Опубліковано

Ідея звичайно гарна, але немає сенсу, бо загальновідомі місця і так усі знають. А про маловідомі/невідомі ніхто, ніколи не скаже, бо сьогодні там спокійно та чисто і можна зловити рибу, а завтра після здачі такого місця натовпи людей, срач на березі і відсутність риби.

Опубліковано
Ідея звичайно гарна, але немає сенсу, бо загальновідомі місця і так усі знають

Ось я наприклад якби і хотів половити десь на Волині рибу, то абсолютно без поняття куди можна поїхати.

Мені довелось би перелопачувати якісь ваші місцеві рибальскі форуми, читати купу непотрібної інформації заради того зерна істини - назву водойми і умови вилову. Погодьтесь, що зручніше це все мати під рукою в одному місці

Та хто схоче видавати секретні рибні місця ...

ніхто не вимагає здавати секретну точку де ловиться на річці судак

хоча б відзначити загальновідомі платні водойми, як було написано вище ;)

дякую за відгуки :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

праця таки дійсно важка, та навряд чи є сенс перераховувати давно всім відомі водойми, а за маловідомими браки тільки й чатують (де б то сітками все загородити, шашечку кинуть, електропізнєс заматлошити)

Опубліковано

База не завадила б. Чим погано мати відомості принаймі про платні ставочки (за безкоштовні згоден, що краще мовчати), а не ритись в гуглі чи по знайомим дзвонити. Та і не думаю що це вже така важка праця, додавай собі раз в пару днів чи тижнів по об"єкту на карту, а рибаку це і в задоволення навіть буде :)

Найближчим часом скину інфо про пару ставків, озер.

Опубліковано

Та вже мабуть нема на Волині водойми на якій безкоштовно ловиться риба,зимова риболовля не складаеться- будем чекати весну

Віктор Подгорняк,

• 2 року потому...
Опубліковано

Я знаю одну безкоштовну водойму в якій я ловлю багато риби, це річка Стир. Вибери собі місце, прикорми і лови рибу.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Боголюби: покльовує карась, хоч і не активно (самий дальній став, вахтьор хоче 30 грн)

Марянівка: вчора дзвонив звідти знайомий, в 3 год дня мав в заліку порядку 4-х кг, карась різний, від дрібного до поважного.

Поки все.

Опубліковано

Від себе.

Заїздив в Гаразджу,до власника ставків.Ті що між "Гвардєйцем" і угіддями Столяра (Вапнярка).Сказав поки глухо,риб не клює.Люди є,але ловлять плотву,окуня.Карась,ще в"ялий.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...