Перейти до змісту

Ідентифікація процесора

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можу сказати, що можливо поверхню кришки вирівнювали, або видаляли сліди рідкого металу за допомогою шліфування.

ХЗ.

Але все може бути "набагато цікавіше"!

Опубліковано

Те що його шліфували - це зрозуміло. Що ганяли - теж ясно, але цікавить що за процесор - бо по нижній частині можна взнати, але треба мати з чим порівнювати. З того що в мене є - жодного схожого.

В мене правда немає 4-х ядерних.

Опубліковано

А що заважає поставити його не плату і подивитися програмно ?

А як на рахунок підставити в систему і подивитись тим же еверестом чи чимось подібним.

Він знятий з згорівшої материнки і не факт, що не він винен в її смерті.

Бажання ставити на робочу плату - немаю, оскільки є ризик отримати неробочу плату.

І навіть якщо ризикну поставити наприклад на ASUS P5K - не факт що він підтримується нею - в результаті так само нічого не взнаємо.

Так що спочатку хочу ідентифікувати, підібрати материнку, що гарантовано підтримує, а вже потім ставити.

Опубліковано

У вас є згорівша материнка ? Гляньте її характеристики і які проци вона підтримує . А далі підібрати аналог --- діло техніки .

Опубліковано

У вас є згорівша материнка ? Гляньте її характеристики і які проци вона підтримує . А далі підібрати аналог --- діло техніки .

Ні, її немає, її не бачив і не знаю яка вона була.

Опубліковано

Тримаю в руках процесор з маркуванням 3573818 9A2990, а саме Intel Celeron 440, 2.00 GHZ/512/800/06.

Думаю ваш може бути молодшою моделлю в цій лінійці, судячи з маркування (перших 3 цифри, в мого 357, у вашого 356).

Опубліковано

Тримаю в руках процесор з маркуванням 3573818 9A2990, а саме Intel Celeron 440, 2.00 GHZ/512/800/06.

Думаю ваш може бути молодшою моделлю в цій лінійці, судячи з маркування (перших 3 цифри, в мого 357, у вашого 356).

Знизу кількість елементів схожа?

Може хто десь зустрічав такі картинки?

back_cpu.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...