Перейти до змісту

Скарга на майстра з ремонту ноутбуків та мобільних телефонів (Північний ринок)

largon

Рекомендовані повідомлення

це вже база даних буде, і доведеться kmd сотоваріщі бігати реєструвати)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь

Не доведеться. По цим даним не можна однозначно ідентифікувати особу. Лише в сукупності з іншими даними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І. Тема з офіційними СЦ є, але немає теми з неофіційними - купа бордівчан професійно займається різними ремонтами.

Ніхто ж не заважає неофіційним СЦ і приватним майстрам поділитися в темі своїми контактами, навичками чи напрямком роботи. Мікс відписувався в тій темі ще до відкриття офіційного СЦ.

а вообще то неплохо было бы создать темку, где будут указаны ники и контакты не только ремонтников компов, но и тех, кто занимается профессионально другими делами.

Була така тема, створена ще Shur-ою. Але її мабуть видалили, бо пошук тільки це находить.

оновл.: Якщо таки видалили, то було б краще якби її створив хтось з модераторів - лише в них є можливість редагувати перше повідомлення в темі, не обмежена часом, оновлюючи список з даними бордовців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От і вирішілось моє питання - все добре! Юра з'явився, вчора подзвонив чоловіку, попросив вибачення, виявляється він кудись їздив надовго, а мобільний забув дома на зарядці - в нього до 1000 пропущених дзвінків. Ми сьогодні зідзвонимось і зустрінемось. Так що даремно я про нього погано думала, всяке в житті буває...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да да, носіть далі ремонтувати, не то знайомому, не то Юрі, не то Саші - з його дитячими відмазками, справді ж - всяке в житті буває

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От і вирішілось моє питання - все добре! Юра з'явився, вчора подзвонив чоловіку, попросив вибачення, виявляється він кудись їздив надовго, а мобільний забув дома на зарядці - в нього до 1000 пропущених дзвінків. Ми сьогодні зідзвонимось і зустрінемось. Так що даремно я про нього погано думала, всяке в житті буває...

Так чи інакше, але антирекламу ви йому організували...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б на вашому місці не квапився б з висновками, допоки не триматимете телефон і ноут в руках...

а то несподівані тривалі поїздки з забуванням телефону вдома можуть повторятися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевно він якось дізнався про те, що ви маєте намір звернутися у правоохоронні органи, тому і вирішив "повернутися" з далекої поїздки і глянути нарешті на телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що забрали уже ?

І що забрали уже ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На відсотків 70-80 впевнений, що він сам прочитав цю тему, або хтось йому переказав.

Зрозумів, що натрапив на серйозно налаштованих людей і вирішив, що краще віддати речі. А заробити планує на комусь іншому.

Тому стережіться, хлопці і особливо дівчата.

А Сашку /Юрчику можна порадити: не роби беки людям. Рано чи пізно натрапиш на клієнта/клієнтку, у якої тато / брат / кум / .... працює в органах / займається важким спортом....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотоапарат відремонтований сьогодні забрали, а ноутбука продамо (він обіцяв допомогти), або пізніше заберемо (якщо не куплять) - будемо самі продавати по запчастинам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається Юра знову "поїхав до родичів, а телефон забув дома". У нас вже є покупці на процесора і на пам'ять від ноута, а він знову "морозиться". Не знаю, як тепер забрати ноутбука. Ми домовлялись, що через 2 дні зідзвонимось, і ось він з вчорашнього вечора знову не відповідає...

Правду писав vampirich, що не треба квапитися з висновками, поки не буду тримати все в руках... Фотоапарат забрала, а ноутбука ні, Юра сказав, що є покупець на ноутбука і хоче його подивитися. Почекаю ще трохи, може "приїде від родичів".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що там наступне має горіти?

Юрин ларьок-марьок?

:_16:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що там наступне має горіти?

Юрин ларьок-марьок?

:_16:

Я не знаю, де тепер його ларьок, на Північному ринку вже не його, а на Варшавці він сказав, що вже не буде відкривати, а буде десь в іншому місці, і не сказав де.

Я не хочу робити йому зла, я хочу по-людськи вирішити питання, думала, що все вирішилось, а виявляється не зовсім. Не люблю, коли "водять за носа"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:D Кто зачистил мой пост с демотиватором, где Азаров запивает холодной водой это всё дело? верните..

Кстати, автор, вы же контактировали с ним, неужели никаких зацепок нет ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановна пані я в шоці від вашої наївності, коли ви забирали фотоапарата, ТО ЧОМУ Ж НЕ ЗАБРАЛИ НОУТА!!! То ж бачите, що людина ненадійна!!! Так, ні, залишаєте, щоб він продав....... Забрали б ноута, занесли в толковий сц і були б спокійні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

getto - ти сьогоднішній? Людина пише чорним по білому - що мастєр-фламастєр на морозі.

largon - не любите коли "водять за носа"? То чому допускаєте це вже вкотре. Треба ці питання було вирішувати швидко і чітко при перших проявах мутності "спеціаліста"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

getto - ти сьогоднішній? Людина пише чорним по білому - що мастєр-фламастєр на морозі.

я уже позавчерашний, а Barugan, уже всё сказал за меня :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На дзвінки відповідав з першого разу, фотіка відремонтованого віддав, як і домовились, я таки дійсно наївна - повірила йому, він вибачався, думала, справді, може бути все, що хочеш, ми всі люди, пробачила. Почекаю до понеділка, якщо за вихідні не з'явиться, напишу заяву

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мало віриться, що ваш ноут ще є і ви його повернете.....але бажаю успіхів у цьому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надішліть йому СМС і повідомте, що через годину він матиме змогу віддати Ваш ноут на Грибоєдова. Інакше через 1 годину і 15 хв буде подана заява у міліцію. І обов"язково так зробіть (якщо не зреагує). Навіщо Вам на Миколая мати зайві клопоти і усі вихідні хвилюватися!

Понервували Ви. Тепер його черга. Але не блефуйте. Жорстко, чітко, як сказали, так і робіть. Якщо його немає у Луцька (жодної пощади і поступок) - нехай шукає того, хто з вами зустріниться і віддасть вам гроші за ноут (купить його).

В такому разі "розморозиться" і навчиться відповідати на дзвінки.

Успіхів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мало віриться, що ваш ноут ще є і ви його повернете.....але бажаю успіхів у цьому.

Дякую. Я надіюся на краще

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую. Я надіюся на краще

Таких аферистів не шкодувати потрібно, а вчити! Жорстко, але в межах закону!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З'явився Юра - сам подзвонив, сказав, що був в податковій і в нього був телефон без звуку. Домовились сьогодні зустрітися - маю забрати ноутбука, або гроші (якщо той, що думає, купить).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З'явився Юра - сам подзвонив

Або бордівець, або читач Борди)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...