Перейти до змісту

Столярка

Учасники
  • Постів

    300
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

83 Байдужий

Відвідувачі профілю

2 251 перегляд профілю
  1. Пропоную в Уляники завтра з ранечку, там 3 озера є...навіть на 2 дні...палатку в кума візьму.... і шо хорошого там? те що крупняк є то ми знаєм ) до нього ше б кльову не мішало...
  2. хто завтра на рибалку? цікавить мирна рибка, можливо є місце одне?
  3. На завтра ( неділю ) буде хто на рибалку їхати ? Хочеться посидіти відпочити, на юшку зловити шось хороше, бо мої спасували, відсипаються. Якщо є місце одне то 066-255-17-три4
  4. хто куди на тиждні їде ? цікавить мирна рибка, буде місце , дайте знати.
  5. СЬогодні заїжали в Терешківці, рибаків як риби в стиру, сісти не має де, в 6 ранку все забито, хто спить хто зіває, но нічого ні в кого не бере , поїхали в сторону Луцька, по всіх ставках, Вільхівка мовчить, карасі як палець, Несвіч глухомань. Вернулись в Луцьк , по ковельській за сирниками поїхали до знайомого на базу, не дозволяє там ловити, но риба там уххх, матки одні скачуть, і дохляки плавають по 5-10 кг, карпи , карасі, щуки. Жуть . Погода сьогодні не рибна.
  6. на поплавок там хіба що малих окунців наловиш і нервів ))
  7. Я якраз і ловив між двома хлопаками які приїхали ще у неділю ввечері десь о 17год, так що думаю можна.Ох! добряче вони померзли, я в них не розпитував скільки вони платили, здається завжди було також 50грн. але "рекетир" сказав-натякнув їм що буде по 100грн. чи вже по 100 я не розпитав. Казав той дядько , що з липня ато й серпня буду стольнік.
  8. Вїжаєш в поворот, зразу носом впираєшся в став. Короп є, но ще рано для нього. Сусід сидів з боку, два тижні тому, на бойла бананового зловив, десь до двох кіль короп.
  9. Можна, дно чисте, де не де трохи зілля но корчів не має, є ще щука, бачив як по березі малька ганяє, поки беруть по 50 , далі буде видно =)
  10. Знову побував в Терешківцях. Субота , цілий день лив дощ. А тиск як писало , створенний для рибалки ) 14 карасів на суму 2.4 кг і з десяток окунців ( 1 коту , всі остальні на уху) Лідером рибалки були пружини на власну мастирку з червьяком, декілька штук зловив на опариш і куки ( мед ) , все остальне мовчало.
×
×
  • Створити...