Перейти до змісту

msice

Учасники
  • Постів

    233
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

14 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Планую обновити свій матрац. Тому цікаво що у впс вийде. Якщо поділитесь ідеєю та інформацією можливо і сам спробую
  2. WAN можна вставити в будьякий порт і в налаштуваннях вибрати вручну. Вибору мови взагалі немає. Це що на скріні, так перекладає гугл транслейт в хромі. Оновлення скачалось та встановилось без проблем. Покиристуюся трохи часу то дам знати більше!
  3. Отримав сьогодні свій роутер. Пройшло 14 днів з дня замовлення Перші враження: Підключив, відразуж запропонувало ввести пароль (він же до пристрою і до віфі), далі його можна змінити в налаштуваннях. Всі пристрої без проблем підключилися і по лан і по віфі, тільки камери відеонагляду потрібно було скинути до заводських і перепідключити. Покриття та стабільність радують. У порівнянні старий роутер в дальних точках будинку майже немав сигналу, а тут ще всі поділки. Також виснув віфі на кухні коли працювала мікрохвильова, а з цим роутером проблем немає. Меню на китайскому, але через хром перекладач переводить на українську, все дуже просто і зрозуміло (хоча я і не спец в цьому). Немає купи незрозумілих закладок. Поки заодовлений, далі буде видно.
  4. Дякую, замовив 2024 Xiaomi Router BE3600 Найнища ціна яка була на сьогодні US $48.34
  5. Доброго дня! Порадьте роутер додому на заміну старому netis wf2780 Головні вимоги щоб було добре покриття та підтримка 2,5 і 5гц мережі. Старий роутер через 3 стіни має дуже слабку мережу Несильний в цьому питанні, тому буду вдячний за пораду Із пристроїв: 2 підключаються по лану + 2 тв по wifi
  6. шукаю 2 шнури для роутера і термінала12v від повербанка, можливо в когось є за адекватну ціну
  7. Мерседес а170, дизель 1.7 2002 р.в При різкому натисканні педалі газу (коптить чорним) - зявляється помилка EPC і через кілька секунд авто переходить в аварійний режим і глохне Діагностика показала що помилка в регуляторі тиску палива на паливній рейці. Регулятор замінили, а проблема залишилася. Шукаю майстра по паливній системі, який допоможе розібратися в проблемі.
  8. Потрібно зїздити в Польщу на авто і назад в той самий день. Трішки іформації почитав в інтернеті, але цікавить яка сьогодні ситуація перетину кордону у звязку з пандемією? Взагалі небув за кордоном ніразу, тому буду вдячний за будь-яку інформацію. Вакцинація зроблена (якщо це грає якусь роль)
×
×
  • Створити...