Перейти до змісту

№018 || theMATRIX:reloaded

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а что, квесты уже стали настолько скучны, что никто и не следит за графиком проведения? ну дела..

Опубліковано

мене нажаль не буде. в суботу вранці укатую на львів. треба хоть в п"ятницю поспати, бо в неділю безсонна ніч перед робочим тижнем :sq_ye:

Опубліковано

racing.lutsk.ua я так підозрюю що в 22.00 :)

а сайт райсінга временно не доступен! :angry:

таке враження, що спалили точку входа в матрицю... :sq_ye:

Орги! ви в цьому свогляді? АУ!!!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

От я і вдома! Квест пройшов вдало! Організатори - ви такі молодчинки :g15:

Хоча, на думку нашої команди, завдань було трішки забагато. На останніх трьох голова вже геть не "варила" :( Ще б трохи і ми по другому колу не поїхали :rolleyes:

Всім дякую! Було приємно вас знову побачити (дежавю, мабуть)

Опубліковано

а ви реально погоду зараз бачите...

дощ, вытер, блискавки...

зато на квесті - тіко троха хмар, які кругами ходили навколо Луцька поки ми:

1. зі площі Грущевського до абласнога ГАЇ.

Там заданіє було: Сані найти код, нам з шкодером вкрутити назад чомусь виркутившуся педаль в збиту різьбу лівого шатуна за допомогою ключа, ноги замість моготка і ше групи з двох жінок легкої поведінки та їхнього дружбана, одна з яких дає, інша - навпаки, не дає... а дружбан їх - був або полний "3,14"ець, або точно "3,14"ець. В один момент ми вже подумували махнуть неглядя (якбі шкодер не розібрав сваего двухпадвеса...)

но нічо. Як кажуть, влізло мамі, влізе й доці. Підійшли ми до цього творчо декілька раз. Зайшли до цього конченого шатуна унатаного з іншого (з заднього) боку. І він, одумавшись, за двадцять хвилин нам здався і віддався!

2. зі абласного ГАЇ до 16-і етажки прилетіли ми гудко... Але шо було там, або хай шлопці розказують, або я продовжу, але скоршЄ всього завтра, бо счас мушу вже улЄтать сам! :0011:

Кстаті Саня десь счас на :jeer: Світязь зібрався виїжать. Погода - посто суппер. :sq_ye:

:blush:

Опубліковано

всім до глобуса!!!! мені урса сказав

Альпініст, тебе розвели як сєвєрного оленя )))

:rolleyes: він якраз тут був оленеводом...

В квесті одне дуже порадувало...дощ лив тоді коли вже валялась зранку в свому ліжечку...дякую погоді, організаторам і синім таблеткам :lol:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...