Скарга на продавця trifoz
Автор темы Zub, 22 лют 2012 09:58
Сообщений в теме: 57
Отправлено 24 лютого 2012 - 21:54
"А наступного дня я телефоную до нього щоб повідомити, про те що телефон хочуть повернути і гроші забрати, на що він мені відповів, я зараз в поїзді біля Української границі їду на -СанктПетербург, на роботу, ато вже два тижні як я мав бути там.. я приїду і розрулимо ситуацію!! заявив він."
такі товариші,що й не знаєте де друг працює .
смішно й неправдоподібно , ты кидало по определению
|
Поддержали: 3 пользователи:
|
, ,
|
Отправлено 24 лютого 2012 - 22:46
Zub (24 лютого 2012 - 18:21) писал:
можна ж нормально поговорити, випити кави-пива, пояснити. А то що тут писати, що віч на віч - велика різниця!
paksivatova (24 лютого 2012 - 21:54) писал:
"А наступного дня я телефоную до нього щоб повідомити, про те що телефон хочуть повернути і гроші забрати, на що він мені відповів, я зараз в поїзді біля Української границі їду на -СанктПетербург, на роботу, ато вже два тижні як я мав бути там.. я приїду і розрулимо ситуацію!! заявив він."
смішно й неправдоподібно , ты кидало по определению
Отправлено 28 лютого 2012 - 13:24
lancer (28 лютого 2012 - 11:31) писал:
навряд він поверне тобі гроші...придумав якусь срйозну відмазку щоб його не діставали... а ви купились...)
Отправлено 06 березня 2012 - 09:28
Так як і очікувалось, продавець "не абонент". Тему створював швидше для попередження, ніж пожалітись. Думаю trifoz створить новий профіль і надалі буде тут продавати, але тут є його фоти, а пластику він навряд зробить
Закривати тему чи ні? Думаю на розсуд модераторів.
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей